Duitse staat maakt € 94 miljard voor invasie vrij

Screenshot_7

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

De schuldenmeter staat op dit moment op een staatsschuld van een ongelooflijke € 2.244 miljard. Daarmee heeft iedere Duitser een schuld van ongeveer € 27.000,- en iedere werknemer ongeveer € 54.000,- Ter vergelijking: de schuld van de Grieken per hoofd van de bevolking bedroeg aan het eind van het jaar 2015 ongeveer € 28.700,- Enige verschil: Duitsland krijgt nog kredieten. In deze situatie laat het regime zich van zijn gulle kant zien en stelt tot 2020 € 93,6 miljard ter beschikking om de invasie te financieren. In dit zeer zeker nog te laag aangehouden kostenplaatje zitten nog niet de kosten voor de onderbrenging en de verzorging van de nieuwe “Duitsers”. Alleen al de sociale uitkeringen voor erkende binnendringers slaan met ongeveer € 27 miljard een gat in de begroting.

Met deze cijfers is vast en zeker het eindpunt nog lang niet bereikt. De berekeningen gaan er immers van uit dat er dit jaar weliswaar nog ongeveer 600.000 “bescherming zoekenden” naar Duitsland zouden komen, maar dat de aantallen in de jaren hierna eerst naar 400.000 en daarna naar 300.000 zouden dalen. En wat veel zwaarder weegt; aan deze berekening legt men de utopie ten grondslag dat na vijf jaar ongeveer 55% van de geïmmigreerde “geschoolde arbeidskrachten” een baan zou hebben. Belachelijk, want ruim 20% van de binnendringers is analfabeet, meer dan een derde deel heeft misschien net vier jaar een school bezocht, en bovendien eentje die zeer zeker niet voldoet aan onze standaards.

Dat wordt, zoals het er naar uitziet, een echt “succesverhaal” voor Duitsland. Maar precies zulke ongelooflijke onzin wordt ondanks zulke cijfers nog steeds aan ons verkocht. De “Frankfurter Allgemeine Zeitung” bericht vandaag over een onderzoek dat inderdaad tot de conclusie komt:

Vluchtelingen zijn een aanwinst voor de economie: de opbrengst voor elke hiervoor geïnvesteerde euro zou 100% bedragen – en dat binnen een periode van vijf jaar. […] De uitgaven, die de landen van Europa op dit moment doen, leveren morgen dubbele economische winst op.

Aanvullende opmerking:

De voorwaarde daarvoor zou zijn dat een groot deel van de vluchtelingen in de arbeidsmarkt geïntegreerd wordt.

Dat zal bij zulke uitgangsvoorwaarden vermoedelijk nauwelijks mogelijk zijn – dan voelt de denkende mens zich behoorlijk in de maling genomen. Bovendien vraag je je af, wanneer dit alles zo winstgevend is, waarom dan niet iedere economische natie in de wereld met alle middelen deze “geschoolde arbeidskrachten” van Duitsland wil overnemen? Ja, omdat alleen wij hier voor de gek moeten worden gehouden. Want het zal volstrekt geen economisch voordeel opleveren en cultureel zal de waanzin ons vernietigen. Het regime laat zich de uitwisseling van de bevolking blijkbaar graag iets kosten.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Duitse staat maakt € 94 miljard voor invasie vrij

 1. delamontagne zegt:

  Steeds meer tegenstand…………….

  Like

  • Ron zegt:

   Onder de som op het spandoek staat volgens Google Translate:

   Wij willen geen islam in de Tsjechische republiek / blok tegen Islam

   Deze Tsjechen behoren tot de verstandige volken die graag hun eigen cultuur willen behouden.

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  allemaal naar de voedselbank !

  zou dat nu de bedoeling kunnen zijn, zo goed controleerbaar die lastige burger .

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Begint het al te dagen dat collectivisme moordend is voor de individuele vrijheid .

  Maar o zo handig als gereedschap om een bevolking te sturen en te controleren .

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Even een korte berekening, waarbij ervanuit wordt gegaan dat iedere gore profiterende asielrat 35.000 / jaar kost, het aantal uitzettingen minimaal is en iedereen mag blijven en uit de bijstandsruif mee mag vreten met gratizzzzzzz huis etc., etc., etc., dus een echt worst case scenario zoals Merkelmuts voorstaat:
  :
  2014: 1 miljoen parasieten: 1E6 x 35.000 p.p. = 35 miljard pleuro(p)
  2015: 2 miljoen parasieten + 1 miljoen vorig jaar = 3E6 x 35.000 p.p. = 105 miljard pleuro(p)
  2016: 3 miljoen parasieten + 3 miljoen voorgaande jaren = 6E6 x 35.000 = 210 miljard pleuro(p)
  2017: 3 miljoen parasieten + 6 miljoen voorgaande jaren = 9E6 x 35.000 = 315 miljard pleuro(p)
  2018: 4 miljoen parasieten + 9 miljoen voorgaande jaren = 13E6 x 35.000 = 455 miljard pleuro(p)
  2019: 5 miljoen parasieten + 13 miljoen voorgaande jaren = 18E6 x 35.000 = 630 miljard pleuro(p)
  2020: 6 miljoen parasieten + 18 miljoen voorgaande jaren = 24E6 x 35.000 = 840 miljard pleuro(p)
  2021: 7 miljoen parasieten + 24 miljoen voorgaande jaren = 31E6 x 35.000 =1085 miljard pleuro(p)

  Totale kosten voor alleen Duitsland kunnen dan gezien worden als 3675 miljard t/m 2021, dit kunnen zij natuurlijk niet volhouden zo !!!!!!!!!!!!!!!!!
  De “rekenaars” die op 93 miljard komen zijn een stel smerige leugenaars van de bovenste plank zoals momenteel alle overheden zijn!!!!!!!

  Deel bovenbestaande bedragen door 10 en dat zijn de minimale kosten voor fucking NL!!!!!
  En maar huurbelasting invoeren en iedereen de strot afknijpen met andere belastingen zodat de binnenlandse bestedingen in elkaar storten en de armoede zienderogen toeneemt!!
  Het is ook de bedoeling/plan van Merkelmuts en de andere cabalratten om ons gehele sociale stelsel in Europa te laten instorten

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. tjonge zegt:

  “en stelt tot 2020 € 93,6 miljard ter beschikking om de invasie te financieren”
  .
  is penauts, supermario drukt dat bedrag er in iets meer dan een maand erbij….

  Like

 6. Mirjam zegt:

  De burgers in Duitsland moeten meteen de straat op om te protesteren. Geen belastinggeld meer verkwisten aan gelukzoekers die in feite veroveraars en onderdrukkers zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s