EU-elites sleuren alles mee in val

Leon de Winter

(Door: Leon de Winter)

Wat zouden de opheffing van de EU-visumplicht voor Turken en onderhandelingen over Turkse toetreding tot de EU met Syrische vluchtelingen te maken hebben? We weten het antwoord: helemaal niks.

Toch zijn die condities door de Turkse regering gesteld in ruil voor het terugdringen van de stromen vluchtelingen uit het Midden-Oosten naar de Balkan. De gesprekken tussen de Turkse premier en de Europese regeringsleiders zijn overgoten met cynisme en hypocrisie en zoals altijd weten de Brusselse perschefs, en onze eigen premier, de onwelkome feiten met dikke lagen verdraaiingen en vervormingen te bedekken.

Turkije is geen normaal land waarmee op een normale manier zaken gedaan kan worden door normale politici. Drie keer gebruikte ik het woord ’normaal’ in de voorgaande zin om te benadrukken dat alles abnormaal is geworden. Hoe vaak heb ik het al niet geschreven op deze plek: de elites in de EU bedrijven liever zelfbedrog dan dat ze de feiten volgen? Die feiten zijn koppig en lastig, en staan in schril contrast tot de officiële retoriek die de existentiële crises waaraan de EU lijdt wil wegpoetsen.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Brussel, cultuurrelativisme, dictatuur, Elite, Europa, EUSSR, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Oekraïne, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

3 reacties op EU-elites sleuren alles mee in val

 1. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Niets is normaal, stelt Leon hier terecht
  en de Elite wringt zich in de vreemdste bochten
  terwijl Turkije met die Erdogan is gesjochten
  en bommen aan onze Rechts-wortels zijn gelegd !
  .
  maar de schande van deze Eeuw wordt door de huichelaars ontkend
  terwijl verblinde Machtsmisbruikers trachten overeind te blijven
  en U en ik voelen dagelijks gruwend aan den lijven,
  hoe Macht corrumpeert en blinde haat nooit went !
  .
  niets is normaal…hun einde is dichtbij
  laten we koesteren wat er nog samen valt te delen
  en ieder naar zijn aard de schoften uit elkander spelen
  want WIJ ZIJN HET VOLK, de rest is zwijnerij !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 2. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ik ben bang dat De Winter vergeet dat alles strak georkestreerd is.
  Europa moet vallen omdat de VS dit wil, omdat de arbeidskosten te hoog zijn, omdat strijd en oorlog heel veel geld oplevert eerst via het oorlogsmateriaal en daarna de wederopbouw, omdat wij teveel noten op onze zang hebben in de ogen van de internationale roofriddersbond die niet bereid is ook maar een klein deel van hun geroofde vermogens kwijt te raken om de sociale voorzieningen in het Westen op peil te houden.
  Al decennia lang zitten VVD, PvdA, CDA en D66 aan de poten van onze sociale welvaartstaat te zagen. En al decennia lang worden gewone mensen de grond ingestampt door het elitaire gepeupel.
  Nu heeft ‘vredesapostel’ Obama met zijn club het ei van Columbus ontdekt, veroorzaak oorlog, schep verwarring, creëer massa’s op de vlucht en gebruik die massa’s als WAPEN om alles in een klap te kunnen aanpakken zo gauw als er geen financiële middelen genoeg meer zijn om alles te betalen. Dat laatste leidt automatisch binnen korte tijd tot het afschaffen van onze sociale voorzieningen, allemaal, ook het staatspensioen.
  Welkom in the Brave New World, welkom in 1984. Het Walhalla van figuren als Mark Zuckerberg waar al die idioten achter aan lopen te rennen met zijn Shitbook.
  Een nieuwe Franse revolutie zal plaatsvinden, dat weet de elite ook en daarom steken ze al hun geld in het zoeken naar een bewoonbare planeet om ons hier met de stront achter te laten…

  Like

 3. Guardiacivil zegt:

  De elite, de macht van het geld, de mensen die over de rode loper gaan, dure recepties bezoeken, die elkaar treffen op uitgelezen bijeenkomsten, die elite die dachten en denken dat veranderingen goed zijn voor Nederland mijn Vaderland en ermee instemden en financiëel zelfs ondersteunen in welke vorm ook, die niet willen zien dat de gevolgen vernietigend zijn voor de eigen burgers, diezelfde elite die straks wegvluchten omdat het leven niet meer te doen is in deze hoge drukketel van gelukzoekers en imigrantenstroom, diezelfde elite die dus onze duurzame opgebouwde maatschappij hebben vermorzeld zitten straks hoog en droog?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s