Irakees na seksuele overval op 10-jarige weer vrijgelaten

Screenshot_4

(Vertaling: E.J. Bron)

Delbrück – Nadat afgelopen woensdag een 10-jarig meisje was lastiggevallen door een onbekende man, heeft de politie vrijdag een verdachte opgepakt.

Opposition24

Het meisje was woensdag tegen 16.30 uur lopend onderweg. Een onbekende man sprak de 10-jarige in een vreemde taal aan en pakte haar bij haar pols vast. Hij kuste haar en betastte haar onzedelijk. Toen de dader het kind losliet, rende het naar huis. De familie deed diezelfde avond nog aangifte.

Op grond van de gedetailleerde omschrijving van het meisje kon een 35-jarige man geïdentificeerd worden, die in een onderkomen van de gemeente in Westenholz woont. Daar werd de verdachte vrijdagmiddag aangetroffen en voorlopig gearresteerd. Tijdens zijn ondervraging gaf hij de daad toe. De 35-jarige Irakees was tot nu toe niet met de politie in aanraking gekomen.

Omdat er geen grond tot voorlopige hechtenis bestond, werd hij na afsluiting van de politieprocedure weer op vrije voeten gesteld.

Bron:
http://opposition24.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Irakees na seksuele overval op 10-jarige weer vrijgelaten

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Driek zegt:

  Een tienjarig meisje onzedelijk kussen en betasten. Ik sla helemaal dicht. Omdat er geen grond tot voorlopige hechtenis bestond, werd hij na afsluiting van de politieprocedure weer op vrije voeten gesteld. Wat een vreselijke wereld. Hoe zijn we hier in hemelsnaam in verzeild geraakt?

  Like

 3. Geen grond? Dit is een geval van Pedofilie! Bij een autochtoon hadden ze moord en brand geschreeuwd!
  Maar hier is het zeker weer: Ach ja, een Irakees, hè. Ies koeltoer.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. fransdewit zegt:

  Omdat die gasten het in hun genen hebben zitten, geestelijk niet normaal zijn, altijd commentaar leveren mogen ze dat. Wij als westerling met onze volle 100% moeten toch wel beter weten en wij weten wel wat niet hoort en mag. Dus worden zij anders behandelt. Denk ik?

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Zwarte brigades organiseren en meteen afknallen dit soort smerige fuck parasieten.
  Dat afknallen dient dan als waarschuwing voor de rest van het smerige parasieten booslim tuig!!
  Hoe lang moeten we nog wachten voordat burgers iets gaan doen of zich durven/willen organiseren ????
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Driek zegt:

   Drs.P. zegt: Hoe lang moeten we nog wachten voordat burgers iets gaan doen of zich durven/willen organiseren ????

   En hoe stelt u zich dat voor, beste Drs.P. Wanneer ik een opmerking maak over een hoofddoek achter de kassa, krijg ik meteen verontwaardigde blikken van Nederlandse burgers. Ik krijg nog steeds de indruk dat de doorsnee burger het gevaar van de islam helegaar niet inziet. De meeste Nederlanders hebben nog altijd het idee dat het een fijne spirituele godsdienst is met veel bidden op een matje. Nog altijd gaan er Nederlanders op vakantie naar Turkije.
   Maar wanneer niemand na acht uur ’s avonds nog op straat zich durft te begeven, misschien, heel misschien, wordt den Nederlander dan wakker. Niet eerder. Want het is nog lang niet erg genoeg. De islam waart rond als een enge ziekte. En die ziekte is na 1400 jaar terroriseren van andere volken, niet zomaar uit te roeien. Nog altijd verrijzen Moskeeën overal hier ten lande als paddenstoelen uit de grond, en niemand houdt ze tegen. En na die affaire met de journaliste Ebru Emar in Turkije, geloof ik met den dag minder dat we die mohammedanen het land uitkrijgen.

   Like

 6. hendrikush zegt:

  Prima als zo iemand wordt vrijgelaten nadat hij eerst grondig is besneden.

  Like

 7. Dus deze pedo moet eerst enige centimeters ingedrongen zijn voordat het verkrachting genoemd mag worden.Stelletje stomme klootzakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s