Islamitische “zedenwachters” zetten in Wenen een vechtpartij op touw en verwonden sigarenwinkelier

Screenshot_3

(Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl de Oostenrijkse minister van Justitie, Wolfgang Brandstetter (ÖVP), naar aanleiding van de moord met de ijzeren staaf, waarbij een illegale immigrant een voorbijgangster heeft doodgeslagen, naar “zwakke plekken in het systeem” laat zoeken, terroriseren islamitische immigranten-bendes al een heel district in Wenen.

ongecensureerd.at

“Zedenwachters” vallen iemand aan die rozen uitdeelt

Vrijdag 6 mei deelde een gespierde worstelaar met ontbloot bovenlijf en vlinderstrik in de omgeving van “Millennium City” in Wenen-Brigittenau rode rozen uit aan vrouwelijke voorbijgangers. Wat bedoeld was als originele Moederdag-actie eindigde in een straatgevecht. Want weldra verschenen er met messen bewapende islamitische “zedenwachters” op het toneel. “Dat is in strijd met onze religie”, zouden zij hebben geconstateerd. Wat volgde, was een woeste vechtpartij, waarbij ook een sigarenwinkelier gewond raakte. Van de zeven “zedenwachters” konden drie gearresteerd worden, vier anderen zijn nog voortvluchtig.

Gemeenteraadslid van de FPÖ roept justitie op om tot actie over te gaan

De mensen zijn bang voor deze groep”, stelt het districtshoofd van de FPÖ en het gemeenteraadslid Gerhard Haslinger tegenover de “Kronen Zeitung” vast. Hij roept justitie er indringend toe op om sancties aan deze mannen op te leggen voor hun gedrag, zodat hier een “algemeen en speciaal preventief effect” van zou uitgaan.

Niet het eerste gelijksoortige incident

Eind februari al werden in dit district in Wenen twee mannen door islamitische “zedenwachters” zwaar verwond. Laat in de avond hield een groep vrouwen zich na een bioscoopbezoek nog in de “Millennium City” op, toen ze door vier Tsjetsjenen getreiterd werden. Met de woorden: “Bij ons in Tsjetsjenië is het niet toegestaan om zo laat nog buiten te zijn” probeerden ze de vrouwen te dwingen naar huis te gaan. De te hulp snellende man en een kennis van de vrouwen werden daarna het ziekenhuis in geslagen.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Islamitische “zedenwachters” zetten in Wenen een vechtpartij op touw en verwonden sigarenwinkelier

 1. fransdewit zegt:

  Ik snap nog steeds niet dat er geen militie opstaat tegen die gasten, zal dat toch echt niet moeten zien gebeuren hier in de buurt hoor. Waar blijft de ECHT volks politie?

  Like

 2. Ron zegt:

  “Bij ons in Tsjetsjenië is het niet toegestaan om zo laat nog buiten te zijn”

  Nou, donder dan maar weer lekker op naar dat Tsjetsjenië van je.

  Geliked door 1 persoon

 3. Pieter zegt:

  Maar die smerige daders zullen niet uitgezet worden wegens extremisme. Oh nee, dat gaat vast niet gebeuren.
  Is het gek dat de politiek overal zijn geloofwaardigheid heeft verloren ?

  Geliked door 1 persoon

 4. elisah zegt:

  Als daar Christelijke zedenwachters zouden rondlopen, zouden ze meteen opgepakt en beschuldigd worden.
  Waar halen die hyena’s het lef vandaan om zich in een gastland zo te misdragen?
  Die onmensen moeten niet het idee krijgen dat ze ook maar een poot aan de grond krijgen met hun zgn islamitische, godsdienstwaanzinnige zedenwachterij.
  Wij moeten onze eigen zeden verdedigen, islamitische zeden zijn voor die andere landen waar ze alleen maar terror, haat en geweld kennen en waar die hyena’s gewoon weer naar terug moeten kruipen als ze het zo fantastisch vinden.

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Ach dat gebeurt hier al. In Ede mogen Nederlanders niet patrouilleren, mag niet van de burry en de politie. Maar in de Haagse Schilderswijk loop sharia”politie” en dat mag van burry Van Aartsen (VVD) en van de politie…. graag zelfs zeggen ze ook nog.

   Like

 5. carthago zegt:

  Met de fpo zijn de rapen gaar, alle pislam eruit, wat mij betreft het liefst met geweld. Leve de fpo!

  Like

 6. Aan zulke voorvallen zie je nu, dat de islam wel degelijk onderwerping van de “ongelovigen” nastreeft, want geen enkele islamiet, ook de gematigde niet, zie je tegen die “zedenwachters” optreden.
  Al opereren ze dan niet allemaal actief, ze staan er wel allemaal achter. Maar met name de goedmens blijft maar lullig herhalen: “Ze zijn toch niet allemaal zo…..”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

 7. Avidia zegt:

  Hier valt toch niet mee te leven??? Iedereen die ergens op tegen is wat ons betreft het land uit, hard lopen en nooit meer terug komen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s