Nederlandse burgemeesters, zoals Jos Heijmans van Weert, trekken zich nergens iets van aan.

Screenshot_12

De burgemeester van Weert, Jos Heijmans (D66)

Vorige week was er een rel met een burgemeester in Ede, die van zijn plaats een soort vrijstaat meent te kunnen maken zonder dat het centrale gezag (Miniser Plasterk) ingrijpt. Wandelen met 4 personen of meer als je volgens burgemeester Cees van der Knaap (CDA) ‘ultrarechts‘ bent, mag niet en kan je een sanctie van € 5.000,- opleveren. Nu hebben wij Jos Heijmans (D66), die, ondanks dat de familie is uitgeprocedeerd, een moeder en 4 kinderen laat onttrekken aan de IND, die voor de uitzetting moet zorgen.

Heijmans laat weten dat hij zijn hart volgt en dat schijnt voldoende te zijn om dwars tegen de geldende regels in te handelen. De Syrische vrouw met 4 kinderen kan volgens Heijmans niet gescheiden worden van haar broer, die wel een status kreeg toegewezen in ons land en daarom mag blijven. De broer fungeert bij afwezigheid van de vader van de 4 kinderen als gezinshoofd. Dus weg en verstoppen en wil Heijmans, van uw belastingcenten, opnieuw een proces beginnen om de vrouw met kinderen hier in Nederland te houden.

Lees verder>>>
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, D66, Elite, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

15 reacties op Nederlandse burgemeesters, zoals Jos Heijmans van Weert, trekken zich nergens iets van aan.

 1. wauso zegt:

  Zaken doen die tegen de Wet ingaan als werknemer leiden normaal gesproken tot Ontslag op staande voet ! Helaas hebben we te maken met een minister die men kan vergelijken met een aftandse hielenlikkende hoer ! Het is ‘ons kent ons’ en Baantjescarrousel bij het Haagse Krapuul ! Jammer dat journalisten grote gluiperds zijn van de politiek. Maarja het levert hun wel de baantjes op. In Utrecht is ook zo’n gladjakker burgemeester !

  Like

 2. Elena zegt:

  Hier zit een smerig luchtje aan…
  Die moeder met haar kinderen mochten in Duitsland blijven, maar haar broer heeft asiel in Nederland gekregen.
  Inmiddels is moeder met kids door Burgemeester Jos Heijmans ergens “verstopt”.

  Nu mijn vraag…waarom mocht die broer niet in Duitsland blijven?
  Hoe komt die moeder met kids in Nederland, zonder de Duitse- of Nederlandse taal te spreken?
  Ze zijn elkaar tijdens de reis niet kwijt geraakt..immers had moeder nooit kunnen weten waar broer verbleef.
  Waarschijnlijk is broer de vader van haar kinderen..of is hij haar broer niet.
  Burgemeester Jos Heijmans deugt van geen meter, hij is een stuk schorum van de bovenste plank. De moeder krijgt een uitkering dus moet er een adres opgegeven worden van haar verblijfplaats.

  Intussen weer het oude riedeltje, de “vluchteling” ..eist en eist…het erge is dat zij hulp krijgt van een smerige huichelaar de Burgemeester die ook nog eens de wet ontduikt.
  Dan zegt de oplichter, dat hij zijn hart volgt.
  Zou de uitkering voor die vrouw met kinderen, in Nederland hoger zijn dan in Duitsland?

  Dit zaakje stinkt aan alle kanten.!!!
  WEG met de huichelaar Jos Heijmans !!!

  Like

  • Pieter zegt:

   Juist. Het verhaal stinkt. Waarschijnlijk is de broer de vader en haar man, die ging alvast
   in Holland asiel bestellen zonder zich te melden bij de Duitse autoriteiten en zijn vrouw melde zich bij de Duitse.
   Waarschijnlijk heeft de man onverwacht snel een status gekregen in Nederland (zo zijn wij namelijk wel…) en toen zat men met de gebakken peren en ontstond dit nep verhaal waar de burgemeester D66 in meegaat.
   Daarom gaat ons land naar de knoppen: Er worden wetten en maatregelen opgesteld, maar die worden dan vervolgens niet nageleefd, met gevolg niemand gelooft de politiek nog.

   Like

 3. exmarineman zegt:

  Ja en wie doet er nu aangifte tegen deze burgemeester van Weert? Het OM kan natuurlijk ook zelf in actie komen, want een aanklacht/aangifte hebben ze niet nodig …..althans volgens OvJ Bos in het proces tegen GW. En ook het IND of MinvJust hoort aangifte te doen en die fijne koning die we hebben moet hem uit zijn ambt zetten……uiteraard zonder wachtgeld.

  Maar WEDDEN dat NIEMAND iets doet……??????

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Wat moet je met Burgemeesters die geen loyaliteit naar hun werkgever hebben, maar wel hun vette salaris opstrijken ???

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Er zijn meerdere burgemeesters, die eerst gutmensch zijn en daarna pas hun taak gaan uitvoeren. U vindt ze in het Boek der Foutlinxen.
  Raar dat een burgemeester geen verplichtingen heeft aan zijn / haar ambt, waar de F betalen we ze anders voor?
  Overigens is ook deze knoeier van D66 en fraudeert ook met een reiskostenvergoeding, waar meneer geen recht op heeft. Zoals zo velen; ze willen niet verhuizen voor hun erebaantje, maar pakken wel vergoedingen aan, waar ze geen recht op hebben. Ons bestuur is ziek.

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Zit aan deze Weertse Burgemeester Jos
  nu óók al een verwijtbaar steekje los ?
  of zijn wij murwgebeukt door politieke katers
  naar spijkers hier op zoek bij duidelijk laag waters ?
  ‘k zou alle bozen hier met nadruk willen bidden:
  laat beste mensen toch de redelijkheid in ’t midden…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. ildiko zegt:

  mijn pasfoto’s werden niet goedgekeurd wegens een wat donkerder haarkleur, ik moet een recente pasfoto maken met mijn echte wat grijze haarkleur omdat de stupide balielederwerkster anders mij niet goed kan identificeren???? Maar deze illegalen hoeven nergens zorgen om maken, zonder papieren met veel leugens, zelfs van de burgervader bescherming krijgen. NL is een land geworden waar de leugens en manipulaties feest vieren.

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  Weigerburgemeesters mogen blijkbaar in dienst blijven, terwijl weigerambtenaren ontslagen moeten worden. Vluchtelingen en homo’s worden beide beschermd door de wet. Gevluchte homohaters en vluchtende homo’s worden in dit land door de overheid verschillend behandeld.

  Like

 9. Rina zegt:

  Een beetje rare gedachten regels zijn toch regels ik ben het ook niet met een hoop regels eens die deze nederlandse regeringsleiders steeds maar weer invoeren daar komen wij ook niet onderuit ze regelen ze zelfs stiekum zodat je er niet eens van weet tot dat je er mee te maken krijg (inpikken pensioenen privacy democratie ontslagregels de verzorgingsstaat zogenaamd scheefwonen veel te hoge belastingen overal op verplicht alles digitaal te regelen de banken die te veel macht krijgen en veel te duur zijn je geld wordt er verplicht op gestort kan nergens contact betalen huur verzekeringen alleen je
  boodschappen nog wel maar hoelang nog
  dat contant geld helemaal wordt verboden (illegaal)
  en dat allemaal om de burgers te controleren wat ze met hun geld doen.

  Like

 10. Pieter zegt:

  hartbrekend verhaal waarschijnlijk van deze vrouw. Haar man schijnt wegens desertie in de syrische gevangenis te zitten. Haar broer wilde het niet zover laten komen en is direct gevlucht.
  Dat is zijn goed recht.

  Het is echter ons goed recht dat wij een regering kiezen in dit land die wetten maakt en op de naleving daarvan toeziet.

  De wet heeft gesproken, de vrouw zal het land uit moeten.
  Dan kun je hoog springen, laag springen, tot tranen geroerd zijn of wat dan ook… : EINDE OEFENING.

  Deze burgermeester heeft zich gediskwalificierd tot wetbreker en dient op staande voet ontslagen te worden.
  Eventueel bijkomende kosten door zijn actie dienen op hem prive verhaald te worden.
  Nu even voorbeeld stellen voordat complete anarchie uitbreekt in de gemeentehuizen!

  Like

 11. Pieter zegt:

  De burgemeester voelt zich vast een held a la 1940-1945, maar hij is een idioot die de rechter niet geloofd en zijn eigen criterium aanhoud hem ingegeven door de tientallen vrijwilligers rondom deze familie die voor een hype hebben gezorgd. Kunnen zij zichzelf weer op de borst kloppen.
  Triest dat deze idioten steeds meer de dienst kunnen uitmaken in ons land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s