Onderzoek: Zweden verspilt enorme bedragen aan integratie van “vluchtelingen”

Screenshot_6

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Uit een onderzoek door de OESO blijkt dat Zweden voor de integratie van “vluchtelingen” enorme bedragen op de arbeidsmarkt uitgeeft, maar miserabele resultaten boekt. En er is nog meer dat niet deugt.

Contra magazine

Zweden geeft dit jaar in totaal ongeveer € 1,7 miljard uit aan een integratiecursus, waaraan ongeveer 55.000 personen deelnemen – dus ruim € 31.000,- per persoon. Het tweejarige “invoeringsprogramma in onderwijs en arbeidsmarkt”, dat bestaat uit taalcursussen, sollicitatietrainingen en praktijk, blijkt echter absoluut ontoegankelijk te zijn. Vooral laag gekwalificeerde mensen hebben op de Zweedse arbeidsmarkt nauwelijks een kans, zodat na een jaar na het einde van de cursus nog slechts 28% van de mannen en 19% van de vrouwen überhaupt nog een baan hadden. Deze cursussen zijn bij de “asielzoekers” heel populair, omdat ze daardoor ook subsidies krijgen, bovenop hun uitkering.

Zodoende heeft Zweden een nieuw probleem. Want ook de cursussen voor – overwegend islamitische – mannen onder de “asielzoekers” om het grote aantal verkrachtingen terug te dringen, schijnen nog niet veel vruchten af te werpen. Het grote mannenoverschot als gevolg van de immigratiegolven is gewoon te hoog. Dit leidt er inmiddels toe dat blonde Zweedse vrouwen hun haar zwart verven om niet als “loslopend wild” te worden beschouwd.

Het wordt steeds duidelijker dat de Zweden de integratie van honderdduizenden “vluchtelingen” gewoon niet aankunnen, temeer daar deze al lang in complete parallelsamenlevingen op kosten van de meerderheidssamenleving leven. Inmiddels gaan enkele deskundigen er al van uit dat het op dit moment nog welvarende Zweden zich over enkele decennia op het niveau van een drempelland zou kunnen bevinden.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op Onderzoek: Zweden verspilt enorme bedragen aan integratie van “vluchtelingen”

 1. Waarom sta ik hier inmiddels niet meer van te kijken?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Japio zegt:

  Ze moeten Zweden los maken en af laten drijven richting het midden-oosten. Verwittig wel eerst de autochtone bevolking.

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 4. Japio zegt:

  Nu.nl, “De Duitse regering denkt tot eind 2020 93,6 miljard euro te moeten uitgeven aan kosten met betrekking tot de vluchtelingencrisis.” tuurlijk joh, als je het snel zegt lijkt het niet veel.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Op een staatsschuld van bijna 2300 miljard, ongeveer 28.000 per inw. en 60.000 per productieve werknemer, is het ook “maar” 4 %.
   Ik vermoedt overigens dat de schatting aan de lage kant is.

   Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Zouden de Zweedse voedsel banken zure gehaktballen verstrekken ?

  Like

 6. Elena zegt:

  Alle ratten moeten we verdelgen.
  Met dank aan nazi Merkel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s