“Vluchtelingen”kinderen: Kinderhulporganisatie eist recht op gezinshereniging

Screenshot_12

“Vluchtelingen” voor het hek aan de Macedonische grens.

(Vertaling: E.J. Bron)

Compleet losgeslagen van de realiteit is er steeds opnieuw sprake van eisen door de ngo´s van de “vluchtelingen”industrie. Zo´n recht op gezinshereniging zou ertoe kunnen aanzetten de kinderen als “vluchtelingen” vooruit te sturen om dan later op een visum voor gezinshereniging te volgen.

Contra magazine

De Duitse Kinderhulp heeft de regering ertoe opgeroepen om voor onbegeleide “vluchtelingen”kinderen gezinshereniging mogelijk te maken. “Alle onbegeleide minderjarigen hebben hun familie nodig, onafhankelijk van het feit welke juridische verblijfsstatus ze hebben”, zei Thomas Krüger, de president van de Duitse Kinderhulp tegenover de “Rheinische Post”.

“Ook voor in Duitsland opgenomen onbegeleide vluchtelingenkinderen is de grondwet van toepassing, waarin is vastgelegd dat het gezin speciale bescherming door de staat geniet.”

Bovendien zouden de op dit moment geldende regelingen in strijd zijn met de voorschriften van de VN-kinderrechtenconventie. “Kinderen, die alleen naar Duitsland zijn gevlucht, hebben een rechtsaanspraak op gezinshereniging nodig”, eiste Krüger. “De beslissingsbevoegdheden van de autoriteiten bieden hen geen rechtszekerheid en bemoeilijken zodoende hun integratie en hun perspectieven.”

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, NGO´s, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Vluchtelingen”kinderen: Kinderhulporganisatie eist recht op gezinshereniging

 1. Cathja zegt:

  Een heel vies spelletje! Over de ruggen van kinderen, die ‘recht hebben’ op hun familie, kunnen op deze manier zeer velen legaal naar Europa komen, als hulporganisaties hun zin zouden krijgen! Maar als kinderen hun familie nodig hebben, waarom blijven ze dan niet bij de ouders? De ouders zijn in alle gevallen verantwoordelijk voor hun kinderen, en dan is het onmenselijk om hen op een lange en gevaarlijke reis, onbegeleid, naar een ander werelddeel te laten gaan.
  Ik geloof dat moslims veel minder om hun kinderen geven dan wij, westerlingen, en dat het hun minder raakt als hen iets overkomt. Zoals zij met hun kinderen omgaan, daar gruwen de meeste westerlingen van!

  Minderjarige ‘vluchtelingen’ zouden niet de kans op een verblijfsvergunning moeten krijgen. Stuur ze terug naar hun familie, waarmee we een duidelijk signaal afgeven dat niemand zijn kinderen vooruit moet sturen, met de gedachte dat de ouders daarna dan wel een uitnodiging ontvangen om ook naar Europa te komen.
  Ik begin het hele gedoe rond die asielzoekers behoorlijk beu te worden! Alles wil maar naar Europa en niemand maakt zich op om werk te maken van remigratie.
  Ons leven wordt er niet leuker op.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Ja, Cathja, ze moeten ook terug naar hun familie. Dit mag in veiligheid gebeuren, maar verder houdt het ook op. Kinderen vooruit sturen is toch ook van de gekke. De ouders gebruiken de kinderen om de weg te effenen en offeren hen hiermee dus op, want de gevaren waar deze kinderen aan bloot staan, lijken hen niet te interesseren. Waarom gaan ze niet met de kinderen mee? Nee, ze willen het op de gemakkelijke manier bereiken, dat ze zonder veel moeite in het rijke westen terecht komen, waar alles gratis op hen ligt te wachten. De kinderen zijn hun onderpand, hun baanbrekers voor een rijke toekomst, waar hun alles in de schoot geworpen zal worden. Zoals ze van andere, eerder ‘gevluchte’ immigranten, via twitter en internet, op de hoogte worden gebracht. Ze horen daarvan welke route het beste is om te ‘bewandelen, maar ook welke landen en in die landen welke steden de beste sociale voorzieningen hebben.
   Het opvallende is dat meestal ook nog jonge mannen vooruit gestuurd worden. Jongemannen die de leeftijd hebben bereikt om het leger in te gaan en te vechten voor hun land, zo snijdt het mes aan twee kanten: ze ontlopen de dienstplicht en de oorlog en gaan een fijne toekomst tegenmoet in hun nieuwe ‘vaderland’. De vaders van deze mannen behoeven vaak niet te vechten, omdat hun gezinnen uit veel leden bestaan en ze daar hun verantwoording voor moeten nemen, maar of ze dat doen, is ook een groot vraagstuk, waar ik, eerlijk gezegd aan twijfel, gezien de grote stroom aan mannelijke ‘vluchtelingen’ die hun vrouw en kinderen in gevaarlijk gebied achterlaten.

   Iemand die vaak in de Dominicaanse Republiek komt en welke de gebruiken van het volk daar heel goed kent, heeft me eens iets verteld over hoe de mensen daar over hun kinderen denken. Liefde is daar ver te zoeken en kinderen worden gezien als levensverzekering van de ouders. Zij moeten ervoor zorgen, dat de ouders later een goed leven kunnen leiden. Dit gebeurt door kinderen heel vroeg te prostitueren en te laten werken op dubieuze plaatsen als sexslaven van oudere mannen. Kinderen die wederom uit die verhoudingen worden geboren, zijn dan de ‘goudklompjes’ waar deze mannen een leven lang voor blijven betalen en de familie van het kind vaart daar dan wel bij.
   Het vooruitsturen van de kinderen al vluchtelingen, laat me als vergelijk toch ook heel erg aan dit alles denken.
   De linkse elite probeert in alle wetten mazen te ontdekken, die ze proberen te gebruiken om de grote stroom van moslims en gelukzoekers maar door te laten gaan. Of het nou terecht is of niet, dat interesseer hen geen moer. Maar het gaat ze niet lukken! Het houdt op en de kinderen kunnen naar hun ouders terug en de ouders blijven daar. Laat de zogenaamde Kinderhulporganisaties hen daar maar herenigen en voor mijn part mogen dezelfde organisaties zich ook daar vestigen, Opgeruimd staat netjes: wegwezen! Toedeloe!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Eisen ????? Deze organisaties vreten uit de “gratis” geld ruif (onze belasting euro’s) en wat de gekke gutmenschen storten. En dan nog eisen ook ??? Geld kraan dicht naar deze idioten !

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  The Fibonacci sequence: A brief introduction

  https://plus.maths.org/content/fibonacci-sequence-brief-introduction

  Geliked door 2 people

 4. carthago zegt:

  Big business, asielindustrie. Rattenplaag van hamelen.

  Geliked door 1 persoon

 5. JK zegt:

  Helemaal mee eens, in hun eigen land wel te verstaan.

  Like

 6. Marc zegt:

  Die internationale revolutie tegen verkwanseling van nationale identiteiten komt er toch wel!

  Like

 7. Pieter zegt:

  Moedeloos wordt ik van die zieke drammers die overal de kop op steken.

  Like

 8. Republikein zegt:

  George Knight

  Debat tussen links en rechts
  Kinderen kunnen zich niet ‘zo volledig mogelijk ontplooien’ als ze in de richting van een bepaald geloof gedwongen worden. Dus?
  https://georgeknightlang.wordpress.com/2016/05/14/kinderen-kunnen-zich-niet-zo-volledig-mogelijk-ontplooien-als-ze-in-de-richting-van-een-bepaald-geloof-gedwongen-worden-dus/

  Like

 9. Perfide Albion zegt:

  Zoals Janmaat zo mooi kon zeggen: ” Ik ben helemaal voor gezinshereniging! Daar!!!!!!!” …

  Like

 10. fransdewit zegt:

  Samson koopt een heel duur huis https://youtu.be/cVYdoUaZuD8 als die daar nu eens zijn vriendjes in opvangt ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s