Voedselbank in Crivitz: Illegalen vallen Duitsers aan

Screenshot_5

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Al meerdere malen had een groep van ongeveer 25 illegalen uit het naburige Demen Duitsers, die bij de voedselbank in Crivitz levensmiddelen afhaalden, lijfelijk aangevallen. Het motief is vermoedelijk pure voedseljaloezie. De “naar vrede hunkerende” illegalen probeerden blijkbaar voor te dringen en toen de Duitsers geen plaats maakten voor de nieuwe meesters in het land vielen deze hen aan, omdat ze bang waren dat er misschien te weinig voor henzelf overbleef. De gewelddadige “bescherming zoekende personen” sloegen met hun vuisten op de hoofden van de hulpeloze mensen in. Volgens het politiebericht zouden illegalen ook ingebroken hebben in het gebouw van de voedselbank en kleding hebben gestolen.

Op grond van het toebrengen van lichamelijk letsel werd aangifte gedaan. Nu moet de politie de door de Diaconie Neues Ufer in Rampe bij Schwerin geëxploiteerde voedselbank Crivitz beschermen. Wat hebben deze personen, die immers in hun onderkomens op kosten van de belastingbetaler sowieso volpension genieten, überhaupt bij de voedselbank te zoeken, die voor steeds meer Duitsers de laatste mogelijkheid is om aan eten te komen? Enkele van de hulpbehoevende Duitsers durven nu niet meer naar de voedselbank in Crivitz te komen, omdat ze bang zijn voor het geweld van de veroveraars. Hen rest nu alleen nog maar het zoeken naar eten tussen het afval. Misschien gooit de een of andere neo-plus-Duitser een stuk brood weg, omdat hij dit niet vers genoeg vindt.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Krankzinnigheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Voedselbank in Crivitz: Illegalen vallen Duitsers aan

 1. joopklepzeiker zegt:

  Er zijn voedsel banken omdat we onze welvaart hebben vernacheld aan socialistische krankzinnigheid waarvan de influx van primitieve islamitische barbaren er een van is .

  INFLUX zeg maar TSUNAMI !!

  roepen we dat niet al HEEL lang ?

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Zwarte brigades en afknallen die asielratten!!!

  Like

 3. Hendrik zegt:

  YEs! Zwarte brigades, waar kan ik me aanmelden?

  Like

 4. Elena zegt:

  Hoogste tijd de rollen om te draaien.
  Laten wij dat rattentuig aanvallen.
  Waar zijn de Duitse knokploegen om dat uitschot naar de eeuwige jachtvelden te slaan?

  Like

 5. C VAN DALEN zegt:

  Vroeger waren de Duitser toch ook niet bang waarom nu niet hun eigen volk beschermen tegen dit overschot van de ;ASIELZOEKERS; plunderaars, zakkenvuller, landleegplukkers, moordenaars, etc.etc

  Like

 6. Is giving you some PEACE in your so rough life not good enough for you foreigners!?

  Like

 7. Is DIT UBERVOLK, niet meer instaat om zichzelf te verdedigen?Het lijkt er op.Wat zeggen de nederlandse watjes ervan??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s