Zo bedreigend is het leven voor een autochtoon in de Haagse Schilderswijk

Screenshot_10

Schilderswijk, Den Haag

(Door: Joost Niemöller)

Van een vertrouwde bron uit Den Haag kreeg ik het volgende bericht binnen. De naam ‘Robert’ is fake. De rest is naar waarheid:

Robert woont aan de overkant van de Schilderswijk, Den Haag. Is een keurig nette 58-jarige man die altijd in een jasje gekleed is. Een ouderwetse heer die de deur voor je open houdt, je stoel aanschuift en de wijn uitkiest.

Nu is er al weken een groepje allochtone kinderen dat belletje trekt en door de gangen rent, op de deur bonst etc. Nadat ze weer een nacht bezig geweest waren, loopt hij naar beneden en spreekt een meisje aan dat dus net aanbelde. ‘Waarom doe je dat toch steeds? Ik heb er last van dus ga je moeder eens halen.’

Lees verder>>>
(h/t “Ron”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Zo bedreigend is het leven voor een autochtoon in de Haagse Schilderswijk

 1. elisah zegt:

  Heel erg triest voor die meneer, maar als je zo dicht bij die wijk woont weet je wat daar leeft..
  Advies: camerabeveiliging en àlles opnemen, lok ze desnoods uit door demonstratief daar rond te lopen. Én zorg voor mensen die kunnen getuigen. Maak overal aantekeningen van en houd een dagboek bij.
  Succes.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Het is in eerste instantie de OVERHEID die we moeten beschuldigen! Als zij vanaf het allereerste begin -dus bij de eerste tekenen van minachting voor de Nederlanders- het kwaad hadden uitgeroeid met wortel en tak, dan was het niet tot deze sfeer in de Schilderswijk gekomen! De Haagse politie moet zich DIEP SCHAMEN voor hun pro-moslim-houding! De leugens van die islamitische wijven hebben ervoor gezorgd dat deze nette man voor uren werd vastgehouden!
  Schande, schande!!! Nederland is van en voor de Nederlanders! Als de overheid niet ingrijpt en opkomt voor ons eigen volk, zal de kloof tussen de vreemden en de Nederlanders alleen maar groeien, wat vroeg of laat uit zal monden in een echte burgeroorlog!

  En waagt de overheid ook dán om zich tegen het eigen volk te keren? Volksverraad? Landverraad?
  Een ergere vorm van verraad is niet denkbaar. We zien het helaas al steeds meer gebeuren bij de politie. Treurig, maar waar.

  Like

  • Vergeet niet, dat Jozias het zo heeft ingericht, ook met z’n handjeklap met de Sharia-politie: Die lui weten donders goed, dat ze rugdekking krijgen en zijn overmoedig geworden.!
   Maar het gaat toch wel heel ver, als die man op zijn beurt niet eens tegen-aangifte mag doen! Hoezo niet? Begrijp ik niet helemaal:
   Zelfs een inbreker, die op heterdaad is betrapt door de huiseigenaar en vervolgens door deze te ruw is behandeld kan dat doen, dus waarom zou dat in dit geval niet kunnen?
   Op je tellen passen, Jozias: Je slaat te ver door in je multikul-liefde, landverrader!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Geliked door 1 persoon

   • Mirjam zegt:

    Een aanklacht doen bij het Rijk tegen deze gang van zaken en tevens ook tegen het beleid van Jozias. Een advocaat is hiervoor de geschikte persoon. Ze hebben het recht niet om ‘eigen rechter’ te spelen in een land waar ‘zij’ de vreemdelingen zijn. De staat is te laf en laks in zijn optreden naar dit schorem toe. Gewoon bestraffen en de ‘moeders’ van deze ettertjes eens manieren bijbrengen. Vrouwelijke islam monstertjes, die onderdrukt worden en toch geïndoctrineerd zijn met het islam geloof en nu anderen onderdrukken. Het liefst dan ook nog burgers van landen waar zij opgenomen zijn als hulpbehoevenden. Bahh. Gewoon het schorem vastzetten en berechten of ze nu vrouw, kind of man zijn. Het blijven monsters die we zo snel mogelijk het land moeten uitzetten en vooral niet de gelegenheid moeten geven om complete wijken en gebieden in Nederland in beslag te nemen en hun stinkende sharia te belijden. Ik wordt daar zo kwaad over!

    Mijn vader heeft me eens een wijze les geleerd tegen dit soort tuig. ‘Wacht niet af om de eerste slag te incasseren (en de slag die hij bedoelde kan zowel letterlijk als figuurlijk zijn), maar deel hem zelf uit. Laat hem zo hard mogelijk aankomen en ik garandeer je, dat hij je nooit meer lastig valt’. Hij heeft gelijk gehad. Je moet meteen laten weten wie de baas is, en dat je niets ‘vuils’ accepteert van welk tuig dan ook, dan hebben ze de boodschap meteen door.
    Dit volk begrijpt niets anders dan geweld en overheersing, ze zijn er mee opgegroeid en dat is hun handelswijze om dingen gedaan te krijgen. Ze hebben namelijk nooit een fatsoenlijke menselijke opvoeding gehad.
    We moeten dit gedrag totaal niet accepteren, ze hebben het goed genoeg hier en GEEN recht op MEER.
    Dit is Nederland en niet het oosten. Sodemieter maar op terug naar je vuilnisplaats, waar je thuishoort: het Oosten. Voor jullie hebben ze het spreekwoord uitgevonden:

    OOST, WEST, THUIS BEST!!!!

    Like

   • elisah zegt:

    Misschien omdat zijn hoofd dan de volgende dag op de stoep zou kunnen liggen?

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 23.47. uur, op 14/5. Geheel met U eens, Cathja. En ik heb het hier al vaker gezegd, we hebben GEEN normale Politie meer in Nederland, maar PVDA POLITIE en MOSLIMPOLITIE. En die zijn TEGEN ONS, geboren Nederlanders!

   Like

   • Cathja zegt:

    Ja beste Tom, we zullen onszelf moeten zien te redden. Zij die aangesteld zijn om de orde te bewaren en burgers in nood bij dienen te staan, keren zich -zo lijkt het- steeds meer van ons af! Wie had dit ooit kunnen denken? Ons wordt groot onrecht aangedaan!

    Like

 3. Elena zegt:

  Autochtonen direct verhuizen….dan een muur om dat rattenverblijf bouwen en de sleutel weg mieteren.
  De roverheid is schuldig aan hoogverraad.
  Hopelijk ga ik nog meemaken dat alle schuldigen bungelen aan de hoogste boom.

  Koop vast een Nederlandse vlag, dan de nootjes en Cola gereed zetten in de hoop ik mag meegenieten met een live uitzending.

  Geliked door 1 persoon

 4. tjonge zegt:

  wordt het dan geen tijd om het heft in eigen handen te nemen als de overheid inmiddels zo vijandig blijkt te zijn ?

  Geliked door 1 persoon

 5. Republikein zegt:

  Like

 6. Joshua zegt:

  Doen die kopvod dragende gekken ook aangifte als hun kind door een soortgenoot verkracht wordt, en staan die schreeuwende gekken dan ook daar comedie te trappen?
  Nee want dan worden die vodden in elkaar geslagen door hun eigen geloofs genoten
  Dat hele moslim (k…ker) gezwel heeft de overheid op zijn geweten, niets maar dan ook niets wordt dit GIF in de weg gelegd, door met de zelfde ziekte geïfecteerde overheid.

  Like

 7. Sjaak zegt:

  Het komt de tijd, dan hangt de eerste moslim dood over de schutting !
  Wie de bal kaatst, moet hem ook terug verwachten !

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Wederom begint de politie, net als in 40-45 een onfris clubje te worden !!

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Dit soort excessen spelen al vele jaren. Maar zijn taboe voor de oude media. Zo ook terreur op schoolpleinen. Parkeerterreur bij mosketen. Beroven van bejaarden. Vandalisme.
  Linxen verwijten de slachtoffers dan, dat men er niet moet wonen en open moet staan voor dialoog. Je moet de daders met respect behandelen, dan pas houden ze op??
  Nee. We moeten af van de propaganda en af van de islam. En af van de NSB. Het wangedrag van de moslims nu levert duizenden banen op voor moslims, zonder dat er ooit iets verbetert. Bruggenbouwers en jongerenwerkers, dialoogadviseurs en islamdeskundigen. Weg ermee, herstel de grenzen en flikker alles dat een probleem de grens over.
  Deze meneer Robert moet gewoon de wijkagent kunnen bellen en de volgende dag staat het busje er om het probleemkind met haar ouders af te voeren. Is dat erg?? Ja. Maar meneer Robert heeft ook rechten en we moeten wangedrag, ieder wangedrag niet meer belonen maar bestraffen.

  Like

 10. Jean zegt:

  Helaas is het “DE WAARHEID” en daarom moeten wij massaal gaan reageren “TEGEN” de lafaards onder eigen volk want zij en niemand anders plegen “VERRAAD”, voor enkele zilverringen storten ze het eigen volk in ellende.
  E”n van die grootste lafaards zit in Brussel en wordt dagelijks door die Luxemburgse zuipschuit gekust en geknuffeld en strijkt daarbij ook nog duizenden euro’s op die eerst bij ons gestolen worden.
  Laten wij nu massaal, hand in hand, Nederlanders, Duitsers, Vlamingen, Fransen ervoor zorgen dat die lafaards uitgeschakeld worden, laten we de grenzen potdicht sluiten én bewaken en laten we starten met “ALLES” wat verbonden is met die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam onze landen uit flikkeren zodat terug onze veilige seculiere ‘samenleving’ terugkomt, die lafaards die momenteel verraad plegen worden nadien sowieso gestraft en die straf zal niet van de poes zijn.
  Ik zie ze al zitten in de vrijgekomen cellen (wals die islamtroep die nu in de cellen zit het land uit geflikkerd is zijn er meer dan 65% van het huidige bestand vrij), links dat naziwijf, in ’t midden die zuipschuit, rechts de huichelaar timmerfrans, tegenover verrotstad, naast zich thijssen, maalstroom en dat ander italiaans loeder, die 753 Europese lafaards allen in de cel en dat voor minimaal 20 jaar na ze eerst “ALLES” te hebben afgenomen om gedeeltelijk de veroorzaakte schade te herstellen.
  Conclusie: Lafaards opsluiten en islambarbaren het land uitzetten dan zal de rust, de welvaart, de veiligheid en de leefbaarheid snel weerkeren.
  Die kankerrotzooi moet in ONS Europa verboden worden zo niet komt er veel miserie naar boven.
  ALLE ellende is gekweekt in de politieke smerige kankerzaaltjes, vergeet dat aub NOOIT en denk dus 2x na bij de eerstvolgende verkiezingen.

  Like

 11. Scheerzeep NU zegt:

  Jozias van Aartsen, burgemeester van de Schilderswijk, Den Haag. Is een keurig nette 69-jarige man die altijd in een streepjespak gekleed is. Een ouderwetse heer die de deur voor je open houdt, je stoel aanschuift en de wijn uitkiest.

  Deze burgemeester schuift graag de stoel aan voor onaangepaste allochtone inwoners van zijn stad. Zijn landgenoten die overlast ervaren van dat onaangepaste straattuig wordt de poten onder de stoel door Van Aartsen weggezaagd. Het wordt tijd dat die burgemeestersketting in Den Hag om een andere hals gaat. Wat dit gedoe in Den Haag begint zo langzamerhand een halszaak te worden.

  Like

 12. Jantje zegt:

  Niks nieuws, wordt ook tijd dat de wij dat islamitisch tuig zelf tot de orde gaan roepen want de overheidsinstanties doen geen moer

  Like

 13. Thomasson zegt:

  Hartelijk dank aan Joost Niemöller voor het plaatsen van zijn artikel. Misschien zal de publicatie daarvan de PVV (of evt. andere partij) aanzetten om een onderzoek te starten naar de situatie van autochtonen en niet moslims in de Islamitische enclaves DIE STEEDS GROTER WORDEN.

  Zonder dat de meeste Nederlanders ervan bewust zijn (of willen zijn), vinden dergelijke taferelen plaats. Dat gebeurt overal waar moslims de overhand nemen. Autochtone Nederlanders en niet moslims maken verschrikkelijke dingen mee en bevinden zich in LEVENSBEDREIGENDE situaties. De slachtoffers van moslims hoeven niet op hulp van de politie te rekenen; of welke instantie dan ook. Ik ben er zeker van dat de 58 jarige mijnheer heeft zelfs niet het recht gekregen aangifte te doen. Ik neem aan dat in de Schilderswijk is het waarschijnlijk nog erger dan in andere delen van Den Haag. De meeste agenten zijn moslims en zelfs familie van de daders. Tot paar jaar geleden verschenen dergelijke zaken in de krant of andere media. Dat gebeurt al een tijdje niet meer aangezien: a) aanvallen van autochtone Nederlanders door Islamitisch gespuis is geen nieuws meer en b) het brengt enkel onrust en …helpt niet bij de integratie!!!!. Het enige wat deze mijnheer kan doen is VLUCHTEN. Tot voor kort, konden Nederlanders vluchten naar nabij gelegen gemeenten. Helaas is deze luxe ook weggevallen: a) de islamisatie van gemeenten rondom Den Haag is nu al op volle gang. Bijvoorbeeld In Wateringen (gemeente Westland) worden hele straten met sociale woningen volgepropt met de tyfus van Allah of b) dankzij de nieuwe Woonwet, kunnen slachtoffers met bescheiden inkomens niet naar een straat, buurt of omliggende gemeente vluchten waar meer Nederlanders wonen. Daar zijn de huren te hoog voor hun inkomsten. De enige wat zij wel kunnen doen, is zichzelf in laten schrijven in andere delen van Nederland.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Het is toch van de gekke dat WIJ Nederlanders zouden moeten ‘vluchten’ voor allochtone ‘vluchtelingen’ die hier de boel in Nederland willen overnemen. Nooit van zijn leven moeten we dat doen. Zij horen zich aan te passen en te gedragen en omdat ze dat ook nooit zullen doen, horen ze hier niet.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Mirjam Nederlanders verlaten in steeds grotere getallen hun woongebieden en trekken weg. Sommigen hebben geen andere keuze dan wegvluchten …als ze de kans krijgen …Anderen ..jonge mensen met goede opleiding en goede perspectieven emigreren naar het buitenland. Weer anderen gaan elders in Nederland wonen ..Waar Nederland nog Nederland is: ten noorden van Zwolle. Dat geldt bijvoorbeeld voor mensen die in Lelystad of Almere werken en zijn bereid iedere dag de Afsluitdijk op en neer te rijden. Dan kunnen ze in een rustige Friese dorp wonen; ver weg van alle verrijkers. Dat geldt ook voor jonge AOW’ers en VUTTERS. Het is onbegrijpelijk dat de lakse en laffe regering en overheid dit probleem filekant naast zich neerleggen. Straks zitten ze met een Tweede Kamer die zich te midden van een Islamitische enclave bevindt. De andere grote steden zouden genoegen moeten nemen met bevolking die gewapend is met een grote bek, maar geen cent gemeente- of Hoogheemraadschaps belasting betaald. Leuke perspectief Nederland!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Thomasson

    Met alle respect, maar vanuit Lelystad of Almere rijd je niet via de Afsluitdijk naar Friesland!

    Webmaster

    Like

   • Nee, Allesbehalve! (LOL!) Wèl vanaf “onze” kant : Alkmaar-Schagen-Anna Paulowna-Den Oever.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 14. Pegidafan zegt:

  Vluchten in je eigen land daar weet ik alles van . Van al mijn familie , vrienden en kennissen woont er geen een meer in Rotterdam , allemaal gevlucht voor dat tuig . Eerst zeg je , ik laat me niet uit mijn stad jagen door dat getriefel , maar het worden erop den duur zoveel en je krijgt zoveel overlast dat je wel weg moet , anders ga je gegarandeerd aan de valium . Nee jho dat is niet vol te houden . Heel me stad waar ik zoveel van hou naar de klote geholpen . Stond je bij AH bij de kassa was je de enige Nederlander , is het niet schandalig .Het is om te janken want ik had nooit weg gewild uit mijn stad . Als ik er nog weleens kom , en rij door mijn oude buurt staan die lui je aan te kijken of ze willen zeggen oprotten hier dit is onze buurt .
  Ja het is om van te gaan koken , als ik er aan denk komt de stoom uit me neus en oren .
  Die kut regeringen hier hebben zo’n zooitje van dit eens zo mooie land gemaakt , en ze schamen zich ook nog niet eens . Van paradijs naar hel .

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Blanke Nederlanders dienen er alleen maar voor om belastinggeld op te hoesten voor de comfortabele verzorging van de mohammedaanse indringer.

  En hoe meer de mohammedaan op zijn wenken wordt bediend, hoe meer hij gaat eisen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s