Nieuwe censuurpoging van Oekraïne: BBC moet geen “burgeroorlog” meer zeggen

Screenshot_22

(Vertaling: E.J. Bron)

Oekraïne treedt de afgelopen tijd niet alleen in eigen land, maar ook in het buitenland rigide op tegen media en journalisten, die voor Kiev ongemakkelijke standpunten vertegenwoordigen. Nu heeft Oekraïne de Britse BBC en het Britse ministerie van Culturele Zaken ertoe opgeroepen niet meer het woord “burgeroorlog” voor het conflict in de Donbas te gebruiken. Meerder parlementariërs van het parlement in Kiev eisen bovendien nog een officiële verklaring van de BBC.

Duits - Zuerst

Een storm in een glas water is de reactie van de commissie Buitenlandse Zaken van het parlement in Kiev op een BBC-documentaire over het neerstorten van de Maleisische MH17-Boeing boven het oosten van Oekraïne.

Het woord “burgeroorlog”, zoals dit in de film gebruikt wordt, zou een Russisch begrip zijn, bekritiseerde de parlementariër van de presidentiële partij “Blok Petro Porosjenko”, Svetlana Salitsjoek. Het begrip zou “vooringenomen en misleidend” zijn. juist zou zijn geweest: “Russische agressie” en “bezetting”.

De BBC had onlangs de documentaire “De samenzweringsdocumenten: Wie heeft de MH17 neergehaald?”uitgezonden, die zich bezighoudt met verschillende mogelijke oorzaken van de catastrofe evenals met de rol van Rusland bij het onderzoek. Onder andere kwam ook een mogelijke verwikkeling van de Oekraïense regering of van de FBI ter sprake.

De Boeing 777 van Malaysian Airlines met het vluchtnummer MH17 was op 17 juli in het omstreden Donbas-gebied in het oosten van Oekraïne neergestort. Daarbij kwamen alle 298 inzittenden om het leven. tot op de dag van vandaag is de gebeurtenis onopgelost en talrijke ongerijmdheden geven nog steeds aanleiding tot speculaties.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in BBC, Censuur, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Krankzinnigheid, meningsdictatuur, Oekraïne, Persvrijheid, propaganda, Rotzakken, Rusland, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

5 reacties op Nieuwe censuurpoging van Oekraïne: BBC moet geen “burgeroorlog” meer zeggen

 1. carthago zegt:

  Het feit dat waarschijnlijk nooit de waarheid mbt deze aanslag naar boven komt betekent al een burgeroorlog situatie. Er is immers altijd aanleiding tot een vereffening.Voor de VS en de Eussr is het bovendien makkelijker raketten tegen Rusland te plaatsen als de hele wereld gelooft dat dat in een sfeer van ontspanning gebeurt, de nieuwe hoax in wording.

  Like

 2. Songfestival stemt JA op Oekraïne.Het Songfestival houdt zich nu ook al met Politiek bezig.Probeert zeker de landen die NEE hebben gestemt iets duidelijk te maken ofzo ? Haha .Er waren zoveel leuke vlotte liedjes dit keer .En wint nu dit serieuze Oekraïne.Hoe is het mogelijk dat een arm land zoals Oekraïne geld heeft om mee te doen ? En als het dan in hun land wordt gehouden volgend jaar .Hoe betalen ze dat.? En moet dan iedereen daar naar toe vliegen? .Naar dat probleem land .Ben benieuwd.
  ————————————————————————————————————————————
  ( eerlijk gejat van iemand die reageerde op de Telegraaf over het Eurovisie songfestival )
  ———————————————————————————————————————————–
  En met bovenstaande en ik het eens. Ik hoop alleen dat Nederland daar NIET naar toegaat, tenzij de onderste steen binnenkort boven komt drieven…………..of zou het nieuwe kabinet dat in maart 2017 zal worden gekozen dit OOK vinden?

  Like

 3. Ja heel verklaarbaar net zoals de linkse elite iets waar zij in hun onmetelijke wijsheid niet mee eens zijn, dan geven ze er gewoon een andere naam aan. Hoeveel termen zijn er al niet voor ‘buitenlander’ in de plaats gekomen tot dat deze ook weer veranderd moest worden door de politiek correcte bestuurders. Oekraïne moet en zou net zoals Turkije bij de EU komen door de bedenkers van deze ellende.

  Ook was het gisteravond weer eens raak op Nederland 1 het Songfestival werd voor veel mensen onopvallend misbruikt door politieke doeleinden om de Russische Federatie weer eens in een slecht daglicht te stellen net zoals de doping affaire desastreus dreigt uit te pakken voor de Russische olympische atleten is Oekraïne nummer 1 geworden met dat compleet gefuckte nummer van Ruslana. Terwijl ik nog in mijn onschuld ‘onze’ afvaardiging ‘Douwe Bob’ als potentiële winnaar beschouwde, tja het kan verkeren…

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Het Eurovisiesongfestival is al decennia lang een sterk politiek beladen manifestatie.
   De balkanlanden worden bijvoorbeeld vanaf hun EU-lidmaatschap al stelselmatig tot winnaar uitgeroepen… terwijl er geen enkele aanleiding voor te ontdekken was.
   Maar wat er nu dit jaar is gebeurt tart werkelijk alle verbeeldingskracht, en laat wel héél erg duidelijk zien in welk een ontstellende mate de uitslag een louter politieke achtergrond heeft.
   De Belgische en Nederlandse inzending werden al enkele weken geleden door de gehele internationale muziekpers beoordeeld met een plaats in de tot vijf.
   Ik zelf hield er al rekening mee dat wij door frauduleuze machinatie zelfs niet in de 10 eerste plaatsen zouden eindigen, maar de definitieve uitslag is werkelijk een mokerslag in het gezicht van elke enthousiaste EU-burger!…

   Alles wijst keer op keer in dezelfde richting.
   De EU die de volkeren in Europa onderdrukt voert ook met de uitslag van het Songfestival de richtlijnen uit van Amerika.

   Geliked door 2 people

 4. Qvic zegt:

  Overal waar de elite de vinger in de pap hebben wordt er gefraudeerd en het volk misleid. Geschied vervalsing is bij hen is heel normaal, het is hun tweede natuur. Bij het neerhalen van de MH17 laten zij wederom duidelijk hun visitekaartje achter, doordat zij verzot zijn op magische getallen. De Boeing was van het type 777 en het handelsgetal van de elite is 11 en/of een veelvoud ervan, Dus vlucht nummer MH17 + de datum 17-07-2014 = 1-7-1-7-7-2×7= 11 + 777 + 77. Deze gebeurtenis is dus een falsvlag aanslag, om de Russen de schuld in de schoenen te willen schuiven, omdat De Krim volgens het internationalrecht legaal bij Rusland zich aansloot, wat de elite annexeren noemen en daarom de Russische sancties hiermee willen rechtvaardigen. Daar ook in het vliegtuig een stel Nederlandse afgevaardigde zaten die de ziekte AIDS eventueel voorgoed de wereld uit konden helpen spelen hier meerdere belangen bij. Daar de Nederlandse overheid mede organisatoren waren van deze falsvlag aanslag, die ook de onderzoeken moesten leiden die de veroorzaker moest aanwijzen. Met als gevolg van de waarheden werden verdraaid, verzwijgen, alles voor te liegen, onzin verkondigen en het nodige bewijs door tijd te rekken te verdoezelen voor vriend en vijand. Met veel machtsvertoon de slachtoffers naar Nederland te halen voor het onderzoek. Constant propagandistisch blijven volhouden dat de onderste steen boven moet komen. (alleen met woorden dan wel, maar niet met daden) Enkel om het volk te kunnen blijven manipuleren voor hun doelen. De grootste leugenaar wordt zelfs beloont met een hoge post in de E.U. commissie, kortom het gehele circustheater is uit de kast gehaald, om het volk te misleiden en voor hun karretje te blijven spannen. Nu met de zogenaamde overwinning van Oekraïne om dat land positief te willen presenteren voor de Europese bevolking, om dit failliete verrotte corrupte land, als of het een waar geschenk is dat het bij de E.U. zou komen.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s