Open brief aan Angela Merkel

Screenshot_13

(Door: Tim K. – Vertaling: E.J. Bron)

Mevrouw Angela Merkel,

U kent mij niet, u hebt waarschijnlijk nog nooit van mij gehoord en ik ben voor u waarschijnlijk ook maar een getatoeëerde primitieveling. Daarom wil ik me graag even kort aan u voorstellen: Ik heet Tim K., ik ben 42 jaar oud, ik heb in het leger gediend bij de verkenners, ik ben bankemployé, ik bezit een afgeronde studie, ik was 10 jaar politieagent, ik ben bestseller schrijver en zou met u in iedere talkshow retorisch en feitelijk helemaal de vloer aanvegen. Ik heb u bewust niet aangesproken met “Bondskanselier”, want uw ambtseed – dat u alles zult doen wat in uw vermogen ligt voor het welzijn van het Duitse volk, zijn voorspoed zult vergroten en schade van hem zal afwenden – hebt u op alle punten al gebroken! Wat mij betreft bezit u daarom geen legitimatie meer zich zo te mogen noemen.

Sinds de Tweede Wereldoorlog is er geen enkele politicus die ik zo veracht als u. U hebt Europa opzettelijk naar de rand van de afgrond gedreven. Ik weet eveneens zeker dat u Duitsland wilt ondermijnen. Het heeft er alle schijn van dat u sociale onlusten wilt oproepen, de welvaartsstaat wilt verwoesten en het gevoel van veiligheid van onze vrouwen en kinderen wilt vernietigen. Dankzij uw idiote en compleet ongekwalificeerde “Wir schaffen das!” zijn we daar hard naar op weg. U bent inmiddels meer dan een serieuze bedreiging voor dit, ons, land geworden. U zou de politica kunnen zijn die dit land, zijn vooruitgang, zijn cultuur, zijn complete infrastructuur niet alleen maar op zijn grondvesten doet schudden, maar volledig in het verderf stort.

Ik vraag u heel openlijk, en dit kan meer beschouwd worden als een retorische vraagstelling:

Hebt u een opdracht om dit land te vernietigen? Wiens spel speelt u eigenlijk? Wat is uw bedoeling? Waarom veracht u dit land zo erg? Waarom maakt u zoveel selfies met lachende oorlog-deserteurs en niet één met een verkrachte vrouw uit Oudejaarsnacht in Keulen of eentje met een gewonde en getraumatiseerde Duitse soldaat die uit Afghanistan terugkeert? Waarom bent u zo grenzeloos onderdanig tegenover Obama en Erdoğan, maar neemt u daartegenover moedig deel aan het sabelgekletter tegen Poetin? Waarom grist u op openbare manifestaties van uw partij de Duitse vlag uit handen van uw partijgenoten en gooit u deze walgend van het podium? Haat u dit land?

Ik wil u hier heel direct en in alle duidelijkheid zeggen dat ik van u walg en dat u politiek gezien het ergste bent dat Europa ooit had kunnen overkomen. Dankzij u alleen staat Europa  op het punt uiteen te vallen.

Ik ben nog steeds sprakeloos hoe een persoon als u, die absoluut retorisch zwak is, die bovendien over geen enkele uitstraling of politieke stijl beschikt en die geen enkele hoek of zijde heeft, slechts alleen een opportunistische ruggengraat van rubber, het gelukt is om aan de top van ons land te komen.

Ik schaam me voor u en bij deze wil ik u beloven dat ik u en uw “vluchtelingenpolitiek” met alle middelen die mij de rechtsstaat en de vrijheid van meningsuiting ter beschikking stellen, zal bestrijden. Ik hoop bovendien dat u ooit nog eens juridisch ter verantwoording wordt geroepen voor uw doen en laten.

Groeten aan uw man Joachim. Laat hem de tantièmes als bestuurslid van de Springer-stichting nog zo lang het gaat in zijn zak stoppen. Daarover kan ik alleen nog maar minachtend glimlachen.

Hoogachtend,

Tim K.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Bron:
https://gesiwista.net
(Met dank aan Erik Bink)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

44 reacties op Open brief aan Angela Merkel

 1. Karen zegt:

  Prachtige brief, heel knap verwoord. Ik weet het, ik doe zelf eigenlijk niets behalve me zorgen maken maar ik vraag me wel eens af hoelang het nog duurt voor het hier in Europa echt helemaal fout zal gaan. Ik bedoel het gaat al fout, maar vooralsnog slikt iedereen het toch nog min of meer en van een echte opstand is nog geen sprake.

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Niet iedereen slikt het Karen, en nee van een echte opstand is nog geen sprake, maar er zijn er wel die al meer dan een half jaar, iedere maand, (soms zelfs vaker) opstaan voor volk en vaderland en steeds door de (s)linkse pers worden weg gezet als racisten of rechts extremisten. Pegida is er nog steeds ondanks de tegenstand en het gekrijs van de zgn. ‘gutmensch’
   pegidanederland.com

   Geliked door 1 persoon

 2. john zegt:

  Mooi gesproken

  Like

 3. DonnaDolce zegt:

  Wauw, dit is nog eens een brief…..chapeau, Tim…

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Zit aan die Weertse Burgemeester Jos
  nu óók al een verwijtbaar steekje los ?
  of zijn wij murwgebeukt door politieke katers
  naar spijkers hier op zoek bij duidelijk laag waters ?
  ‘k zou alle bozen hier met nadruk willen bidden:
  laat beste mensen toch de redelijkheid in ’t midden…
  laat je niet tot onmenselijkheid verleiden
  en help de schoftenstreken liever te bestrijden !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. Cathja zegt:

  Scherp geschreven, maar voor 100% de waarheid! Merkel is het ergste wat Europa na de WOII is overkomen! Nooit gedacht dat de Bondskanselier in ons buurland zich sterk zou maken om ons mooie Europa te verwoesten, en ruim baan te geven aan de moslims/de islam. “De islam hoort bij Duitsland”, was een van haar gehate uitspraken, en haar uitnodiging aan ‘vluchtelingen’ om naar Duitsland te komen, heeft niet alleen in Duitsland voor problemen gezorgd, maar ook verscheidene EU-lidstaten in grote moeilijkheden gebracht!

  Ik hoop, net als de schrijver van dit stuk, dat Merkel ooit de straf zal krijgen die ze verdient.
  Misschien kunnen wij dan ook minachtend glimlachen.

  Like

 6. Prima tekst, want zo is het helemaal !!

  Like

 7. Harry zegt:

  Zo , dat is duidelijke taal en nog zonder scheldwoorden ook , om jaloers op te worden .
  Heel knap verwoord ( en vertaald , natuurlijk ) ……….

  En de ellende is , dat je op legale wijze nog niks tegen dit soort serpenten als Rutte , Merkel , Obama , etc kunt ondernemen ook .
  We zijn hier helemaal niet dol op complottheoriën , maar het kan toch geen toeval zijn dat er op zoveel plaatsen tegelijkertijd dergelijke klootzakken aan het roer staan , die onze landen straffeloos naar de ondergang leiden ?

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Geweldige brief, maar zal niet helpen.
  Islamisering is niet meer te stoppen.

  Like

 9. joga zegt:

  Kan iemand dit vertaald naar de AfD in Duitsland sturen, zodat deze partij dit uiterst doorwrochte stuk door alle Duitse anti-EU blogs kan laten publiceren? De MSM zullen het daar evenals bij ons immers laten afweten, omdat ze onder controle staan van deze verschrikkelijk Merkel, die inderdaad alleen maar uit is op de vernietiging van Europa.

  Like

 10. glockie17c zegt:

  BAM !!! ………….DIE ZIT !!!!!!
  Mooie brief Tim, al zal je er hoogstwaarschijnlijk geen enkele reactie op terug krijgen.

  Like

 11. wauso zegt:

  En hier hebben we onze Eigen Genocide Pleger !

  Geliked door 2 people

 12. exmarineman zegt:

  Zij krijgt toch “adviezen” van de baas dat bureau in Berlijn van de multimiljardair Soros…… dus die volgt ze gewoon op. En wellicht is ze ook lid van de Bilderbergers en/of NWO en/of Illuminati……

  Like

 13. Mirjam zegt:

  God, wat is het fijn, om te weten (en dit bedoel ik niet sarcastisch, ironisch of gemeen) dat er overal op de wereld mensen zijn, die hetzelfde denken over de hele vluchtelingenpolitiek, de EU en de huidige achterlijke, verschrikkelijke islam overheersende tijd. Het geeft aan dat men toch deel uit maakt van een mensheid die het goede in zich heeft en het kwade en slechte verwerpt. Het enige wat wij allemaal willen is om uit die nachtmerrie te komen en voor altijd van de duivel verlost te zijn.

  Geliked door 1 persoon

 14. N.E. Derlander zegt:

  De vrije mens in Europa zit volkomen gevangen in de regels van de EU en de belastingen van z’n land. Het wordt tijd dat de gevangen vrije mens uit z’n schulp kruipt en weer vrij wordt…………..

  Geliked door 1 persoon

 15. Anneke zegt:

  Ik weet niet wie Tim K is, maar ik sta helemaal achter deze open brief die hij heeft geschreven aan mevrouw Merkel. Ik voel ook diepe minachting voor haar, maar ook voel ik diepe minachting voor al die hielenlikkers, die achter haar aan blijven lopen, zoals onze Mark Rutte en consorten en die hele Europese kliek.

  Mevrouw zal deze brief waarschijnlijk nooit onder ogen krijgen, wat ik persoonlijk heel jammer vind. Dit soort mensen moet gestraft worden voor hetgeen wat zij doen, een heel continent in de afgrond gooien.

  Maar ik ben ook heel bang dat het allemaal al veel te laat is, deze ellende die over ons heen wordt gegooid, is bijna niet meer terug te draaien. Ik maak mij grote zorgen om de toekomst, dit vooral omdat ons land nog vreselijk verdeeld is. Wij bestaan nog steeds uit meerdere groepen, er moet eerst iets heel ergs gebeuren voordat de ogen van deze bepaalde groep open gaat, maar dan is het echt te laat…….

  Like

 16. Helena zegt:

  Tim K heeft een hele goede brief geschreven waar een ieder met een gezond verstand helemaal achter zal staan. Het is alleen zo jammer dat men zich allemaal grote zorgen maakt maar het desondanks maar gewoon laat gebeuren! Adolfina Merkel zal deze brief nooit onder ogen krijgen, en dan erbij het zal haar ‘wurst’ wezen! Kom in beweging op 4 juni en praat met gelijkgestemden, hartstikke leuk, en je doet ook nog wat aan je conditie een wandelingetje is nog gezond ook! Ik zeg: doen! kom erbij: kijk op pegidanederland.com

  Like

  • Ja, het is een raadsel, waarom niet veel meer van deze site acte de présence geven!
   Er zitten er hier trouwens nog steeds een paar (allemaal mannen, overigens) te zeiken, dat het niets uithaalt, maar zelf eens komen opdagen, ho maar!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Theresa, het moest er een keer van komen dat dit geschreven wordt:
    Je schrijft vaak heel zinnige teksten, maar van tijd tot tijd kan je je mannenhaat erg slecht de baas.
    Laat die voortaan s.v.p. waar hij hoort: in je persoonlijke problemenkistje.

    Like

   • Dit zal U verbazen, maar ik heb juist helemáál geen last van mannenhaat!
    Integendeel: Als ik jaloers word, om wat dan ook, is het altijd op andere vrouwen. Nooit op mannen, die ik onvoorwaardelijk bewonderen kan, wat me bij vrouwen vaak niet lukt, omdat dan die afgunst boven komt drijven!
    Ik denk, dat het “m er in zit, dat ik me met andere vrouwen te sterk vergelijk en met mannen niet.
    Het is dan ook tot mijn leedwezen, dat ik het bovenstaande moest constateren, maar het is niet meer of minder dan een feit:In alle gevallen, waarin er op deze site gekankerd wordt, dat het nergens toe leidt, bv. omdat Pegida NL. het niet goed zou doen, maar die je vervolgens niet op de demo ziet verschijnen, gaat het om mannen. Spijt me; leuker kunnen we het niet maken.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Haat en jaloezie zijn twee totaal verschillende zaken, Theresa. En dat mannen (hier of elders) om welke reden of door welke oorzaak dan ook defaitistischer zouden zijn dan vrouwen waag ik te betwijfelen.

    Like

   • Twee verschillende zaken? In sommige gevallen wel, in sommige niet.
    En trouwens -Ik kan er alleen maar naar raden, waarom U zich uitgerekend híer kennelijk zo geraakt meent te moeten voelen, want het is gewoon niet zo: Ik-haat-geen-mannen. Absoluut niet. Integendeel.
    Op het moment, dat ik de opmerking in kwestie intikte, dacht ik zelfs niet eens aan U, als U dat soms mocht denken. Ik had een paar namen in gedachten, maar daar zat U niet bij. Ik heb zelfs geen idéé, hoe U in deze kwestie staat, en het interesseert me ook echt niet.
    Diegenen, die af en toe blijk geven van genoemde houding zijn toevallig allemaal man, nu, dat is echt alles. Verder niets om je over op te winden.
    Ziezo, tevreden, hoop ik, want ik ban niet echt van plan, om hier weer eens een kwestie van te maken.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Ga je iemand haten omdat je jaloers op hem of haar bent? Lijkt me niet gezond.
    Wordt je jaloers op iemand omdat je hem of haar haat? Lijkt me vreemd.
    Er lijkt me geen samenhang aanwezig tussen beide fenomenen.

    En, Theresa, ik voel me echt niet ‘geraakt’ hoor. Er viel mij alleen (weer) iets op waarvan ik dacht ‘moet dat nou, dat selectief aanwijsgedrag, in zijn formulering iets weghebbend van een pars pro toto, van enkele ‘falende’ mannen?’.
    Bovendien heb ik zeker niet gedacht dat ik persoonlijk in beeld zou zijn.
    Hoe zou ik, als het gaat over (vermeend mannelijke) voortijdige opgave van de strijd?
    Want zelf ben ik er een die zal doorgaan met strijden tot het einde, al lukt me dat in fysiek opzicht helaas niet meer.

    Je schrijft: “Diegenen, die af en toe blijk geven van genoemde houding zijn toevallig allemaal man, nu, dat is echt alles.” naast “(…).. (allemaal mannen, overigens)”. Klinkt dat laatste -wat zachter gezegd dan ik dat eerst deed- niet een beetje man-onvriendelijk?

    Like

   • Wellicht, maar daar kan ik verder ook niets aan doen.
    Maak er toch niet zo’n punt van! Wat heeft dat nou voor zin?
    Als U wilt, dat ik weer wrevelige gevoelens voel opkomen vanwege een bepaald gezegde van U, alweer een tijdje geleden, dat ik maar niet meer zal herhalen, maar dat ik absoluut niet vergeten ben, denk dat vooral niet, dan bent U wel effectief bezig.
    Ik heb allang in de gaten, dat U iemand bent, die in een kwestie graag het laatste woord heeft, en dat begrijp ik ergens best, want dat ben ik zelf óók. Maar laten we er juist dáárom nu maar mee kappen, oké?
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Ik dacht, Theresa, dat ik de niet kwetsende maar grappig bedoelde groene zeep al vrij lang geleden van tafel had gehaald omdat jouw gevoel voor humor, zoals je zelf destijds aangaf, niet strookt met het mijne. Toch wonderlijk dan, dat er nog altijd iets is blijven schuimen. Afgehandeld is toch afgehandeld?
    En dit: Ik ben niet iemand die graag het laatste woord heeft, maar iemand die zaken graag zuiver stelt. En dat duurt soms wel eens even.

    Like

 17. Jules Vismale zegt:

  Geachte Tim K.

  Angela Merkel is zelfs een arrogante EU-heks die kapsones kreeg toen ze aan de macht kwam.
  Ze besloot, verblind door macht, allerlei vreemden (moslims en asielzoekers) boven haar eigen soort te verkiezen, gelijk naar haar communistische soortgenoten, en zij veroorzaakte hierdoor in Duitsland een enorme splijtzwam.
  Nou is ze thans geworden tot een linkse Farizeeër met een hart als een platgereden en door de zon opgedroogd pad.
  Ze heeft haar verdorven hart, ogen en oren toaal afgesloten voor alle ellende die ze aanricht en de EU-macht maakte haar helemaal ladderzat.
  Maar gelijk aan de blauwe jakhals uit een Indische fabel die, toen deze blauw gekleurd werd en over vreemde dieren ging heersen en zijn eigen soort verloochende en verstootte, ten onder ging door de verkeerde vrienden, zal zij hiervoor eens rekenschap moeten vereffenen bij hen waar ze uit voortkwam of anders na haar dood.
  Want in de hemel is er een opperwezen die bescheidenheid verkiest boven arrogantie en leugens en bedrog altijd doorziet en desbetreffende figuren zoals Merkel niet verzadigen zal met hemels brood.
  De door haar geliefde EU gaat niettemin zichzelf vernietigen met haat, verdeeldheid, armoede en immigratie omdat Europa NOOIT tot een eenheid samengesmeed kan worden.
  En al zou Merkel alsnog berouw krijgen, voor haar is het toch al veel te laat omdat zij haar ziel en zaligheid, net als al dat andere EU-tuig in Brussel, heeft verkocht aan aardse systemen die niettemin altijd door grootsheidswaanzin ten onder gaan omdat deze toch niet blijven liggen op gouden borden.

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan Jansen zegt:

  Neem het Merkel, Rutte, Obama, enz. niet zo zwaar. Zij doen ook maar gewoon hun werk.

  In dienst van de bank/olie/media elite maken ze goedkoop geld, goedkope arbeidskrachten en vooral chaos. Chaos om wereldwijd hun maatregelen en wetten door te kunnen drukken. Doel is het verslaven van de niet-elite.
  Persoonlijk denk ik dat Merkel in de eerste groep zit en Rutte geen idee heeft voor wie hij werkt.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Natuurlijk nemen we het ze wel zwaar, of ze nu fucking mind-controlled zijn of niet, het blijven zwaar geschifte nsb-ers die een heel werelddeel verneuken met parasietbarbaren.
   In principe zijn het allemaal ONGEKOZEN ratten die ineens opkwamen uit het niets en M.P. werden net zoals bakmetellende. Daar hielpen ze toch zelf aan mee!!
   Doel is niet alleen het verslaven van de niet-elite, maar om ze helemaal sociaal kapot te maken, zodat de hele middengroep net zo arm wordt als de ondergroep.
   Natuurlijk weten kutte & pecholdrat wel waar hij mee bezig is, precies hetzelfde als debiele frau merkel.
   Rieken en hooivorken uit het vet halen en stoppen die gezamelijke cabalratten.

   Daarnaast graag een andere naam aannemen als het kan en geen J.J. gebruiken.

   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 19. Verdraaid waarom zijn deze bijna kunstzinnig geschreven brieven toch zó aardig van inhoud? Ach in mijn opinie heeft deze zoetgevooisde, bijna zalvende z.g.n. open brief geen waarde van betekenis, Merkel de godvergeten crypto communistische bitch is de schaamte allang voorbij. Een open brief is mijns inziens alleen maar een narcistische uitingsvorm om zich zelf te bevredigen en zich zelf in slaap te sussen en staat op het zelfde niveau als een waxinelichtje in een jampotje wat is aangestoken op de plaats waar het onheil is geschied. In één geval werd met een waxinelichthouder een nuttig statement gemaakt, maar de dader heeft door zijn onbezonnen (maar begrijpelijke) actie het zwaar voor zijn kiezen gekregen.

  Zo kan men zien dat men een zandkorrel is tussen alle andere zandkorrels aan het strand en totaal wordt overruled door de bestuurlijke elite waarin de enkeling ten onder gaat in een volkomen kansloze strijd tegen een totalitair nieuw Nazi-achtig bewind van Merkel, overigens geheel democratisch gekozen als een nieuwe führer staat zij aan zij met Juncker aan de top van het op nazi roots gebaseerde systeem. Het Duitse volk heeft de kansen aan zijn neus voorbij laten gaan net zoals alle natie volkeren van Europa, het kantelpunt is voorbij en de gedachte aan een totalitair systeem moet alleen nog even inzinken….

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Adriaan Jansens 15 mei 2016 om 12:59

   [quote] waarom zijn deze bijna kunstzinnig geschreven brieven toch zó aardig van inhoud? [/quote]

   Deze is wat minder aardig van inhoud:

   https://ejbron.wordpress.com/2016/05/06/open-brief-aan-de-linkse-gewetenloze-graaiers-in-den-haag-en-aan-het-harteloze-koningshuis/

   Like

   • Ja beste Tistochwat ‘k heb je gedachtespinsels gelezen en ‘k kan je zeggen dat het tenenkrommend is. De generatie waartoe het grootste gedeelte hier bij E.J. wat regelmatig hier reageert het meeste gepakt is door de strategisch gekozen halal regering Rutte 2. Je dag wordt meteen verziekt door woede die in een mens opstijgt bij het lezen ervan. Overigens de complimenten hiervoor Tistochwat, houdt er rekening mee dat wanneer het zó ver komt dat een dictatuur op Europees niveau eenmaal een feit is, dat diegenen welke alleen maar naar een republikein ruikt of er naast heeft gestaan opgepakt zullen worden. Achterbakse verdachtmakingen en roddelpraat volstaan om ‘ons’ af te schilderen als parasieten, vijanden, subversievelingen die de heersende orde, de bestuurlijke elite, cultuur en moraal door geschreven acties bedreigen…

    Like

 20. lut lefever zegt:

  Prachtige brief vol waarheid ik ben blij dat de rechtse partijen in europa meer en meer winnen want de anderen pleiten enkel voor hun voordeel eigen volk telt niet mee ik hoop zo vlug mogelijk een europa te zien waar onze westerse waarden terug volop gewaardeerd worden en ze het verbod opleggen aan de islam die blijft woelen in zijn primitiviteit

  Like

 21. Jade zegt:

  Ik las hier net dat Merkel de brief waarschijnlijk nooit onder
  ogen zou krijgen… Ik heb daarom de originele brief opgezocht,
  en gepost op http://www.bundeskanzlerin.de
  Soms moet je natuur een handje helpen.

  Like

 22. Frans Brassens zegt:

  Dat het misbaksel Merkel deze brief waarschijnlijk niet onder ogen geschoven zal krijgen is één ding. Maar effect zou dat, in geval van wel, vrijwel zeker toch ook niet hebben.
  Het tweede is, dat deze uitstekend geformuleerde brief vol feiten, wellicht Duitsers of anderen die hem lezen en die nog slapende zijn, aan het denken kan zetten.
  Een brief om te bewaren, eigenlijk.

  Geliked door 1 persoon

 23. Erik Bink zegt:

  Hierbij de vindplaats van de brief:

  https://gesiwista.net/thread/28329-tim-keller-frau-angela-merkel-offener-brief/

  Overigens ziet briefschrijver Tim er niet naar uit dat ie gemakkelijk klein te krijgen is.

  Like

 24. Japio zegt:

  Een brief die volledig de kern van het probleem raakt, goed geschreven Tim. Ik hoop dat die Oost-Duitse islam teef haar langste tijd heeft gehad. Zij en haar partners in crime zullen ooit ter verantwoording worden geroepen. Het is niet te bevatten waar deze criminelen mee bezig zijn. De aanklacht moet zijn, het opzettelijk in gevaar brengen en het schofferen van de Europese inheemse bevolking. Daarbij moet ze volledig verantwoordelijk worden gesteld voor alle moorden, verkrachtingen, berovingen, intimidaties en financiële achterstelling op en van de autochtone slachtoffers. En de uitspraak van de rechter(s) moet zijn, 1000 maal levenslang en in één cel met een schizofrene levensgevaarlijke IS-strijder. Elke dag verkracht en geslagen worden zal haar ten deel vallen, gillen zal ze dat kreng.

  Like

 25. Neelen e zegt:

  Bijna totaal mee akkoord,alleen op het laatst ,dat hoogachtend,ik zou geschreven hebben ,ZEER LAAG ACHTEND

  Like

  • exmarineman zegt:

   “Hoogachtend” aan het einde van je brief is over jezelf en niet gericht aan de geadresseerde. Die heb je al aangesproken aan het begin bij de opening van je brief.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s