UITNODIGING: Steve Hofmeyr en de toekomst van de Afrikaners (1 juni 2016, Den Haag)

Screenshot_31

Is er nog toekomst voor de Afrikaners in Zuid-Afrika? Dit volk, nauw verbonden met de Nederlandse geschiedenis, wordt geconfronteerd met discriminatie, corruptie, misdaad, landonteigeningen en een imploderende overheid. De Zuid-Afrikaanse pop- en filmster Steve Hofmeyr vertelt over de situatie van de Afrikaners tijdens een speciale avond in Den Haag.

Steve Hofmeyr wordt geïnterviewd door Tweede-Kamerlid Martin Bosma.

Er zijn fragmenten te zien van de documentaire Tainted Heroes en er wordt aandacht besteed aan Treurgrond, een speelfilm over de “plaasmoorde” waarin Hofmeyr de hoofdrol speelt.

Europarlementariër Olaf Stuger zal de bijeenkomst openen.

Aanvang: 20.00 uur || inloop vanaf 19.45 uur
Locatie:
Studio Dudok
Hofweg 1a
2511 AA Den Haag
Tegenover Het Binnenhof

Dudok zal deze dag op de kaart een hoofdgerecht opnemen
dat is geïnspireerd op de Zuid-Afrikaanse keuken.

André Koning zal bij de inloop droëwors en biltong verkopen.

Wilt u zo vriendelijk zijn ons te laten weten
of u aanwezig zult zijn via event@uvp.nl

 We verheugen ons op uw aanwezigheid.

Toegang: gratis

Deze avond is een initiatief van ENF en Uitgeverij Van Praag.

Voor meer informatie:
info@uvp.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

15 reacties op UITNODIGING: Steve Hofmeyr en de toekomst van de Afrikaners (1 juni 2016, Den Haag)

 1. Qvic zegt:

  Zuid Afrika is het land waar de elite het proef project hebben gestart om van een rijk land naar de verdoemenis te kunnen helpen. We zien nu steeds meer gelijkenissen met onze westerse samenlevingen in Europa en Amerika erin terug. De blanke mensen worden geofferd voor het doel omdat deze een te hoog I.Q. heeft en daarmee een gevaar is voor de elite groep.

  Geliked door 1 persoon

 2. Anneke zegt:

  Helaas maar realiteit…We zien het westen naarde verdoemenis racen….Zal er hieraan een halt ge-activeerd kunnen worden ??? Zelf het pos.vermoeden dat dit zal gebeuren. “Op het laatste nippertje”.

  Geliked door 1 persoon

 3. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op POWNED:

  De gemeente Amsterdam stelt tien miljoen euro ter beschikking aan de Joodse gemeenschap, als tegemoetkoming voor de erfpacht die oorlogsslachtoffers na terugkeer in Amsterdam moesten betalen. Dat is een voorstel van het college van burgemeester en wethouders aan de gemeenteraad. Het gaat om een collectieve bijdrage die in zijn geheel naar de Amsterdamse Joodse gemeenschap gaat, en die op haar advies door de raad zal worden besteed.

  In maart 2013 bleek uit onderzoek van scriptiestudente Charlotte van den Berg dat Amsterdamse Joodse oorlogsslachtoffers die waren ondergedoken of gedeporteerd, bij terugkeer in Amsterdam alsnog de achterstallige erfpacht en een renteboete moesten betalen. Burgemeester Eberhard van der Laan noemde dat na publicatie van het onderzoek ‘formalistisch, bureaucratisch en kil’.

  Weliswaar heeft mijn reactie weinig van doen met bovenstaand artikel, maar ik wil het hier toch eventjes vermelden. Ik vind dit verheugend nieuws op deze koude Pinksterdag, want ik heb het altijd een grote schande gevonden, toen ze dat handjevol teruggekeerde Joden uit concentratiekampen aansloegen voor achterstallige belastingen. Doch ze hebben er maar liefst vijfenzeventig jaar de tijd voor genomen.
  Neen, dan zijn ze met die asielzoekers toch wel een stuk royaler. Daar worden miljoenen aan gespendeerd waar nooit een cent van terugkomt. Maar goed, beter laat dan nooit.

  Geliked door 1 persoon

  • delamontagne zegt:

   De NL-se spoorwegen hebben ook nooit enige genoegdoening gegeven aan de Joodse gemeenschap voor ,t feit dat zij van de Duitsers per vervoerde Joodse Nederlander f 0.05 cent kregen.
   Dat bedrag was zo laag omdat zij in “veewagons” werden vervoerd.
   De Franse spoorwegen hebben enkele jaren geleden [ waren dergelijke toestanden in Fr ook in de oorlog ], wel compensatie gedaan.

   Geliked door 1 persoon

  • Dat is een verheugend feit – ik wist niet dat de Joden die terughobbelden uit de concentratiekampen, ook nog aansloegen voor achterstallige belastingen. (*Mijn arme vader kreeg na al de vele ontberingen als arbeidsslaaf en na alles overleefd te hebben met permanent verlies van zijn gezondheid, een oproep om in Nederlands-Indië te vechten. Hoe haalden ze dat in hun hoofd om al die verzwakte mannen naar Indonesië te sturen om Shell’s olievoorraden te proberen redden? Hij vertikte het dus, hij zei ‘ik ga geen mensen schieten die mij nog nooit kwaad hebben gedaan.’ Dus hij werd gelijk op de ‘zwarte lijst’ bij de Rotterdamse arbeidsburos gezet. Ik was dankbaar: mijn vader bleef dus thuis en ging niet meer weg.) Dus rechtverdigheid stond toen ook niet heel erg hoog in het vaandel van de Nederlandse bureaucratie… j. Maar dit is inderdaad goed nieuws op Pinksterdag.

   Like

 4. Ik geloof dat dit een hele interessante avond wordt – de argumenten op de verschillende facebook paginas van o.a. ‘Zuid-Afrikaners in Nederland’ zijn tamelijk verhit en ik hoop dat er dan ook veel mensen aanwezig zullen zijn in Dudok Den haag om deze ‘taalvechter’ Steve Hofmeyr zijn zaak te horen stellen en de filmklips te zien.

  Like

 5. Taljaard zegt:

  Geliked door 1 persoon

 6. Fubar zegt:

  De link is niet klikbaar ?

  Like

 7. Rapunzel zegt:

  http://www.haagsestadspartij.nl/integratie-en-discriminatie/haagse-stadspartij-zuid-afrikaanse-racist-niet-welkom-in-den-haag/

  LOL, een boze Fatima.
  Kudos voor Dudok, zelfs mijn pup mag ik meenemen! Tot woensdag!

  Geliked door 1 persoon

 8. Jan zegt:

  Zuid Afrikaanse Penny Sparrow moet 150.000 Rand betalen omdat zei schreef dat zwarten de stranden zo smerig achter laten als apen


  http://www.reuters.com/article/us-safrica-racism-idUSKCN0YW1UV

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s