Woeste jonge mannen zijn in Europa aangekomen

Screenshot_18

(Door: Karin Kneissl – Vertaling: E.J. Bron)

Tussen demografische romantisering en bittere neiging tot radicalisering: nog een facet van het asieldebat. Europa zou op grond van haar vergrijzing de immigratie nodig hebben – ook na de overvallen in Oudejaarsnacht. Het demografisch argument is echter complexer. Want de leeftijdsgroep van de 16- en 17-jarigen is in bijvoorbeeld Zweden enorm veranderd als het om de verhouding tussen de geslachten gaat.

Een mannenoverschot, die dat in de Volksrepubliek China en India overtreft, is het gevolg van de opname van minderjarige alleen reizende “vluchtelingen”, die voor bijna 100% mannelijk zijn. In de Bondsrepubliek Duitsland, waarvan de bevolking achtmaal groter is dan die van Zweden, zijn meer dan twee derde deel van de 1,1 miljoen “asielzoekers” alleenstaande mannen – met alle daaruit voortvloeiende problemen.

Het toenemend aantal gevallen van seksuele intimidatie en verkrachtingen is daar eentje van. Wat tot voor kort een notitie in de marge was of in Zweden zelfs politiek bewust werd verheimelijkt, heeft als gevolg van de omvang van de overvallen op vrouwen door jonge mannen met een asielstatus evenals de langzamerhand bekend geworden politieberichten nu een nieuwe dimensie bereikt. Hier moet de politiek op antwoorden, want niet alleen Duitsland staat “op omkiepen”, zoals het tijdschrift “Der Spiegel” terecht schrijft.

Gevaarlijke onevenwichtigheid

De Amerikaanse politicologe Valerie Hudson heeft de Zweedse situatie nauwkeuriger onderzocht en vastgesteld dat er in de leeftijdsgroep van de teenagers nu 125 mannen tegenover 100 vrouwen staan. Normaal gesproken zou dit cijfer zich rondom 103 tegen 100 bewegen.

Ten gevolge van de tot voor kort geldende één-kind-politiek van China en de daarmee gepaard gaande “gendercide” – dus het doden van meisjes respectievelijk vrouwelijke foetussen – is de verhouding daar 115 mannen tegenover 100 vrouwen.

De zorg dat China op zekere dag zijn mannenoverschot in een oorlog in het Pacifisch gebied als kanonnenvoer weer zou kunnen kwijtraken, houdt conflictonderzoekers en militairen in de VS zozeer bezig, dat enkele onderzoeksprojecten zich doelgericht met dit scenario bezighouden. Europeanen houden zich met bevolkingsontwikkeling echter altijd alleen maar bezig vanuit het oogpunt van de pensioenen, zelden met het oog op strategie.

De Franse demograaf Christophe Guilmoto waarschuwde in een onderzoek in oktober 2011 dat wanneer de wereldbevolking zou stijgen naar 7 miljard ons het probleem van de onevenwichtigheid tussen de geslachten als veiligheidspolitieke uitdaging in toenemende mate zal bezighouden. Guilmoto verwees naar de uit haar voegen geraakte sekseverhouding in India en China, hij ziet echter gelijksoortige trends in islamitisch bepaalde samenlevingen in het zuidoosten van Europa. In het kader van mijn onderzoek voor mijn boek “Testosteron maakt politiek” hield ik me met zijn onderzoek bezig. Ik was destijds in 2011 vooral geïnteresseerd in de jonge woeste mannen van de Arabische opstanden, dacht er echter niet aan dat dit probleem ook midden in Europa nog van toepassing zou worden.

In de Arabische regio ontbreken de vrouwen niet lichamelijk, maar het huwelijk is op grond van de economische omstandigheden onbetaalbaar geworden. Het ontbreekt bijvoorbeeld in Caïro aan woonruimte, zodat de hoge statistiek van de seksuele overvallen in Egypte het alledaagse drama van de vrouwen geworden is. Meer dan 80% van de Egyptische vrouwen kan vertellen van zijn leed.

Toen ik destijds sociologen en feministes interviewde, vertelden ze me allemaal dat het helemaal niets uitmaakt hoe oud de vrouwen zijn, of ze met een boerka of alleen met een hoofddoek onderweg zijn. Kleine meisjes zouden evengoed verkracht worden als oude vrouwen, was de deprimerende diagnose met betrekking tot de seksuele frustratie die ik te horen kreeg.

Oproepen tot zelfhulp

Wat in Egypte of India op grond van bijzonder brute gevallen, een moedige verslaggeving en een voor het onderwerp gevoelig gemaakte bevolking steeds opener in de politiek daar wordt aangesproken, dreigt in enkele Europese landen echter een splijtzwam te worden.

De situatie in Duitsland en Oostenrijk schommelt tussen naïviteit en de oproep tot zelfhulp, die de trend van de bewapening bespoedigt. Want terwijl de enen – meestal uit het Groene en linkse kamp – onmiddellijk waarschuwen voor racisme en ophitsing, omdat het onderwerp eindelijk wordt opgepakt, zien de anderen in het rechtse spectrum zichzelf in hun waarschuwingen bevestigd.

Daarbij komt nog een explosieve dimensie. Want als de politie door de politiek in de steek gelaten wordt om het geweldsmonopolie te handhaven – en dat was in Keulen duidelijk het geval – dan nemen de privé georganiseerde veiligheidstroepen toe. De Duitse politieagente Tania Kambouri gaf met haar boek “Duitsland in het blauwe licht” een noodsignaal af, dat haar Oostenrijkse collega´s waarschijnlijk alleen maar kunnen bevestigen.

Sombere stemming

Want het zijn jonge islamitische mannen die politieagentes niet serieus nemen, hen voor “sletten” uitschelden of zelfs seksueel intimideren. Omdat men ongesluierd als Europeaanse in de metro onderweg is, kan men eveneens heel snel hoer genoemd worden. Dat overkomt duizenden vrouwen – in Parijs, Wenen of München.

De Franse actrice Isabelle Adjani reageerde daarop met de film “Vandaag draag ik een rok”, want zelfbenoemde zedenwachters, die vrouwen in hun wijken alleen wijde broeken toestaan, zijn in veel Franse steden inmiddels uitdrukking van een nieuwe samenleving.

Terug naar de demografie. Als je de jubelende meldingen van menig econoom mag geloven, dan verfrist de nieuwe vorm van de ongecontroleerde massa-immigratie alleen maar de pensioenpolis in Duitsland en Oostenrijk. Maar men moet zich er ook van bewust zijn dat door de immigratie het culturele milieu verandert. In hoeverre de mensen deze verandering zullen meedragen, is meer dan twijfelachtig.

De stemming in de actuele landen van toevlucht van de grote exodus wordt steeds somberder. Jonge mensen, die tot nu toe weinig tot niets ophadden met politiek en religie, worden conservatiever en extremer. Dit alles is te begrijpen, temeer omdat we ons bewegen in een politiek vacuüm, waarin de regerende partijen gefaald hebben.

De ironie van de geschiedenis

Het valt niet uit te sluiten dat ook militante jonge christenen in naam van hun zelfgemaakte slogans de confrontatie aangaan met de radicale moslims. Deze trends kennen we uit Rusland en we maakten ze 20 jaar geleden al mee in het uiteenvallende Joegoslavië.

In Groot-Brittannië kijkt men angstig naar de ontwikkelingen in Duitsland, wiens regering door enkele Engelse commentatoren alleen nog maar “the Hippie Government” wordt genoemd. Een Britse kennis van me zei onlangs: “Het is wel een ironie van de geschiedenis hoe Duitsland voor de derde keer binnen een eeuw Europa naar het verval leidt.”

Bron:
http://diepresse.com
Door: Karin Kneissl

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Europa, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nationalisme, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Woeste jonge mannen zijn in Europa aangekomen

 1. M.A.L. Sion zegt:

  We moeten wakker worden en ons niet zoals hiervoor aangegeven door Duitsland naar de ondergang laten leiden. We moeten ons bewust worden van het gevaar van een dreigende islamitische overheersing en ons daar tegen keren en ‘wapenen’.
  Moslims zullen op grond van hun ‘geloofsleer’ wapens willen gebruiken om hier de macht te grijpen. We zullen dan klaar moeten zijn om ons ook met ‘wapens’ te verdedigen. Een bekend gezegde is dat de aanval de beste verdediging is. Als we dat in gedachte houden dan kunnen we alleen maar vast stellen dat we aan de late kant zijn om dat gestalte te geven.
  Malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. Rodi zegt:

  Old stuff… Maanden geleden al lieten werkgeversorganisaties, KMO-verenigingen en groot-detaillisten samen met economen al weten dat de immigratie-golf vanuit marktgericht-beleid helemaal zo slecht niet is. Kleine gezinnen, éénpersoons-huishoudens en vergrijzing gaan meer en meer een rem vormen op de consumptie. Neem daarbij de online-shopping, de bio-cultuur en de vermindering in het besteedbaar inkomen, en hupsakee de welgekomen aap uit de mouw is daar ! De nieuwe immigranten, die met tassen van de action-winkels, Jumbo en Aldi rondstruinen. De vleesgeworden über-consument !

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Ik zou bijna gaan vloeken !
  militante jonge christenen, type Ede ?
  Ik zie het al voor me , de kruisen van het altaar en de muren gerukt om de invasie tot stand te brengen.
  De zegening van het kruis krijgt zo wel een andere betekenis.

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  1 van mijn eigen zonen heeft op school op dit moment last van rif-apen. Die kankerhonden zijn nooit alleen maar altijd in groepen. Wat ze niet weten is dat als ik ga optreden dat er dan tot 100 doden vallen.

  Ik grijp ze allemaal, hun moeders, vaders, zussen, broers en hun politieke vertegenwoordigers! Er ontstaat een rel die de wereld rond gaat. De lijken moeten van de straten geplukt worden.

  Dat stelletje untermenschen moet afgeschoten worden. Als de dolle honden die Churchill al in ze zag..

  Geliked door 1 persoon

 5. Ruim 60 jaar geleden werden de katholieken door speciaal ingevlogen priesters van de Oostpriesterhulp met hel en verdoemenis bedreigd als ze het zouden wagen om bij de naderende verkiezingen niet op de KVP te stemmen. Want anders ging het licht uit en kwamen de Roojen uit Rusland om de dochters te vingeren, de vrouwen voor hoer uit te schelden, de oudjes het koekje bij de koffie af te jatten en de kinderen te schenden. Heeft niet echt geholpen, lijkt het. Dus of de christenen nu wel eventjes de zaak met die moslims gaan regelen betwijfel ik nog even.

  Like

 6. Petra DeBoer zegt:

  Klopt helaas dat het deze mannen niet uitmaakt hoe oud een vrouw is.
  Een 15-jarige vluchteling uit onderstaand bericht is een voorbeeld die binnenkort voor de rechter staat omdat hij vrouwen van 46 en 50 jaar vroeg om hem te kussen nadat hij ze beroofd had. Uiteraard onder bedreiging van een mes. Daarnaast betastte hij een 56-jarige vrouw onzedelijk nadat hij haar beroofd had.

  Dit soort berichten lees je dagelijks in de Duitse en Oostenrijkse pers.

  http://www.augsburger-allgemeine.de/aichach/Ueberfaelle-auf-Joggerinnen-15-Jaehriger-muss-bald-vor-Gericht-id37769147.html

  Like

 7. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 8. JooJootje zegt:

  Laten we hopen dat er verbondenheid ontstaat en dat het wij gevoel versterkt terug keert.
  De burgeroorlog,eigenlijk een gek woord het zijn onze burgers niet dus het is gewoon een oorlog,daar zal een vaste tactiek voor opgesteld moeten worden,we moeten niet als kippen zonder kop door elkaar gaan rennen of de illusie hebben hen aan ons te onderwerpen,je kan met een relatief kleine groep een ongeorganiseerde overmacht de baas,door fel,snel en meedogenloos de aanval in te zetten iedereen die niet vlucht wordt door ons verwijderd van het ingenomen grond gebied,enzo creeren we een omgekeerde vluchtelingen stroom ze zullen met bootjes weer de zee opgaan maar nu de andere kant op,we zijn hier om te blijven nou dat zullen we nog wel eens zien.

  Like

 9. Helena zegt:

  Het kan niet vaak genoeg gezegd worden: Pegida 4 juni !!!!!!!! Sta op voor een islam-vrij en veilig Nederland en Europa. Als je van je land en je geliefden houdt doe je wat je moet doen.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Als een van die z.g. vluchtelingen mij bedreigd, zal hij niet jarig zijn, hij kent mijn capacities niet!!!
  Ik ken mijn truces.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s