“Wordt PVV de grootste, dan moet ze regeren”

PVV rood wit blauw

Als de PVV bij de volgende verkiezingen de grootste wordt, dan moet de partij in de regering worden opgenomen. Dat vindt een meerderheid van de Nederlanders, blijkt uit een peiling van Maurice de Hond.

De Telegraaf

Van alle ondervraagden vindt 56% dat verkiezingswinst moet worden gehonoreerd met regeringsdeelname. Maar uitsplitsing naar partijvoorkeur laat flinke uitschieters zien. Zo vindt 100% van de aanhangers van de PVV dat de partij bij winst moet gaan regeren. Van de achterbannen van PvdA en GroenLinks is maar 21% die mening toegedaan.

Of PVV-leider Geert Wilders bij verkiezingswinst ook de premier van Nederland moet worden, stuit op meer verzet. Een meerderheid (53%) vindt van niet. Ook de achterban van de PVV is niet volmondig: daarvan zegt 87% ja tegen premier Wilders. PvdA, GroenLinks en D66 zijn het felst tegen.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Tistochwat”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

65 reacties op “Wordt PVV de grootste, dan moet ze regeren”

 1. leefbarbaar zegt:

  Traditioneel is het zo geregeld dat de winnaar van de verkiezingen, de grootste partij, de coalitiebesprekingen opent..
  Maar omdat partijen gekocht kunnen worden met belastinggeld, zijn de onderhandelingen al lang begonnen. Zonder de verkiezingen af te wachten. Zonder de PVV. Zo kan men aan de macht blijven en voor geld doen de partijen alles. CDA, PvdA, GsL, VVD, D66; ze zijn gewoon te koop.
  Maar het verkiezingsbedrog dan? Iedereen is er vertrouwd mee gemaakt, dat de partijen hun beloften toch niet nakomen. Ze bezitten de oude media en komen er mee weg. Net als de vorige keer; toen VVD en PvdA de kluit belazerden. Voor de vorm waren ze elkaars opponenten, maar ze hadden voor de verkiezingen de poet al verdeeld.
  Waarom doen ze dat, ze maken toch de democratie kapot? Simpel; de linxen hebben zichzelf dit recht gegeven omdat een foute partij meedoet aan de verkiezingen. Een partij waarop je niet mag stemmen, want fout. Dus is alles geoorloofd om deze partij buiten de regering te houden. Alles, gedenk meneer Fortuyn. Gedenk meneer Janmaat. Het belazeren van de kiezer is daarmee vergeleken nog maar klein bier.

  Geliked door 1 persoon

  • Ze moeten elkaar wel bij het handje houden want als de verkeerde(n) aan de macht komen zijn ze niet alleen alleen het leuke baantje kwijt maar mogelijk ook hun geroofde (familie)kapitaal en staan ze voor Neurenberg 2.0 te klappertanden. Ze zullen er dus alles aan doen om dat te voorkomen en zich tot het uiterste verzetten.

   Like

 2. Bas zegt:

  Met name door een bepaalde gevestigde media orde iemand een pootje lichten vlak voor de verkiezingen is een aannemelijk verschijnsel in dit land geworden, Dus zal de PVV goed op zijn tellen moeten passen ! De waarschuwingen van de gevestigde media zullen wel weer uit de lucht vallen, zo bang is men voor de PVV als die het voor het zeggen krijgt. En zo manipuleert men de verkiezingen, steeds weer en weer.

  Like

 3. tjonge zegt:

  “vindt een meerderheid van de Nederlanders”
  .
  nederlanders hebben niks te vinden, bek houden en belasting betalen, voor de rest “waakt” de “elite” over ons…

  Like

 4. Fred zegt:

  Natuurlijk moet de PVV in de regering als ze met afstand de grootste partij wordt.
  Of Wilders dan premier moet worden is denk ik beter van niet.
  Beter dat een ander dat doet ,(Bosma?), en Wilders kan dan in de kamer blijven.
  Mijn mening is dat dat het meest effectief zal zijn maar dat is uiteraard mijn persoonlijke mening.
  Maar dat er iets grondig moet veranderen is wel duidelijk zo niet noodzakelijk.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Alleen als ze zo groot worden dat ze een absolute meerderheid hebben , alles minder in waardeloos .

   Geen coalitie vorming .

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Als de PVV in de regeing wil komen, is het waarschijnlijk noodzakelijk om Geert Wilders op te offeren als premier. Een coalitie met de PVV is gemakkelijker te vormen zónder Geert Wilders, zodat persoonlijke ressentimenten geen rol spelen. Martin Bosma zou het geweldig doen en zo kan Geert Wilders de fractieleider én de politiek leider blijven.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 5. john zegt:

  Vind ik ook . Maar niet om met haar coalitiepartner over de kasseien te rollen. Vooraf duidelijke afspraken op papier en kenbaar maken. Dan weet de burger wie de afspraken schendt.

  Like

 6. sjuad kirosati zegt:

  Het maakt gene ene mallemoer uit welke partij regeert,, het gaat om de lieden die trouw aan de koning en staat gezworen hebben hiermee de burgers het volk simpelweg verraden en ongestraft zonder proces of trap tegen hun ballen kunnen blijven doen waar zij goed in zijn, verradertje spelen voor een lollie.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Alleen regeren als er een absolute meerderheid is voor de PVV en de PVV de koers kan bepalen.

  Alles minder zal de PVV schaden, niets geleerd de vorige keer, toen zij ik ook al niet meedoen eerst groot en sterk worden .

  Trap niet weer in de coalitie val !

  Like

  • john zegt:

   U zal dan wel gelijk hebben. Maar bij mijn weten (ik kan me vergissen) zijn de regeerakkoorden nooit in detail publiek vertoont in geen enkele krant noch op de zenders. Natuurlijk ware het mooi mocht de PVV de meerderheid halen. Massaal stemmen op Wilders dus !

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    In dit geval van coalitie vormen zijn regeerakkoorden volkomen waardeloos, het papier niet waard .

    En feitelijk gezien de afstand tussen de standpunten volkomen onmogelijk .

    Geliked door 1 persoon

 8. Japio zegt:

  Geert moet de nieuwe MP worden, het wordt tijd voor een ander geluid in Den Haag. Ik heb het volste vertrouwen in Geert en zijn PVV. Waarom Markje wel en Geert niet? Markje liegt en bedriegt met zijn VVD de hele t…zooi bij elkaar en Geert heeft het tot nu toe bij het rechte eind. Met de VVD en de PvdA regeert de leugen, het wordt tijd voor de waarheid.

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  De PVV moet m minstens 80 a 85 zet6els halen, dit om de dissidenten niet de kans te geven de macht van de PVV af te breken,toekomstige dissidenten zullen infiltreren in de PVV , daar kan je op rekenen.

  Gezien de standpunten van de PVV moet je er rekening mee houden dat dit geen eerlijke open democratische proces zal zijn , alle ander krachten zullen er alles aan doen om de PVV te frustreren of onmachtig te maken of zelfs te vernietigen door het weer laten vallen van een eventuele coalitie.

  Er is niet veel tijd meer , dus alleen een PVV met een grote meerderheid in de kamer kan eventueel wat bereiken.

  Alles minder is nutteloos want de PVV krijgt niets voor elkaar zonder een absolute meerderheid en zal zo de achterban en stemmer zwaar frustreren .

  Het is geen politiek spel maar een politieke oorlog en een oorlog moet je aangaan om te winnen .

  Voer een keiharde campagne, draai er niet omheen, luid en duidelijk en open communicatie kanalen, daar moet nu al mee begonnen worden, de bestaande kanalen zullen tegenwerken .

  .

  Like

 10. joopklepzeiker zegt:

  Gewoon even een ideetje , raar he .

  De PVV moet een onderzoek team oprichten om campagne donaties van andere partijen te onderzoeken, speciaal de pvda .

  Like

 11. joopklepzeiker zegt:

  Ik verbaas me maar weer eens over de achterlijkheid van de Nederlandse bevolking .

  IS het godverdomme nu nog niet duidelijk dat er GEEN enkele coalitie partner (s) is voor de PVV.

  Het is alles of niets , laat dat GVD nu eens doordringen in die botte ” hersens “

  Geliked door 2 people

  • Rene zegt:

   Natuurlijk. Elke coalitievorm dan ook, zal de kracht doen afnemen als water bij de wijn. Alleen een absolute meerderheid zet wat zoden aan de dijk. Echter is het hele ambtenarenapparaat doordesemd met lieden die er op geprogrammeerd zijn hun hakken diep in het zand te steken. Vervolgens hebben we te maken met de vijfde colonne die zich al in alle bestuurslagen hebben ingevreten. Ga er maar aan staan.

   Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Geheel correct, en daarom is een ruime PVV meerderheid een noodzaak.

    Minder is volledig nutteloos .

    Like

 12. Wim Sips zegt:

  wel voorzichtig zijn Wilders kan niet vrij rond lopen hij moet net als pvda doen een ander onder leiding van geert van uit kantoor de pvv leiden

  Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  Kan je dit tegenhouden met een coalitie ?

  In Denemarken isis vlaggen voor een Deense islamitische staat

  Londonistan 2016

  Like

  • tjonge zegt:

   sorry hoor, maar net zo als de islam kan ik deze christen gekkies niet serieus nemen.
   je moet tegen de islam zijn omdat het een verderfelijke ideologie is maar NIET om een eigen religie te willen verdedigen/verkopen, ben je m.i. net zo gek als die moslims….

   Like

 14. joopklepzeiker zegt:

  Een coalitie tegen dit, droom lekker verder !

  Geliked door 2 people

 15. “Wordt PVV de grootste, dan moet ze regeren” Droom maar verder, dit gaat nooit gebeuren jammer voor de politieke aspiraties van de heer Wilders, maar hij kan nooit en te nimmer opboksen tegen het cordon sanitaire wat rond de PVV en z’n gedachtegoed is gelegd. Wilders zijn partij is sterk, waarin hij goed is namelijk islam kritisch zijn en ik blijf op hem stemmen tot het einde. Kan mij vanaf mijn stemgerechtigde leeftijd niet vinden in de reguliere politiek en in 1986 voor het eerst gestemd op de CD van Hans Janmaat en daarna het het zelfde stemgedrag gevolgd door vervolgens de LPF van P. Fortuyn en tenslotte de PVV van G. Wilders wat mij altijd daardoor, steevast het predicaat van racist werd opgespeld…

  Geliked door 2 people

 16. gielah zegt:

  Inderdaad moet de PVV er nog minstens 40 zetels bijhebben voordat ze in dit land dingen kan gaan veranderen.
  Gezien de slangenkuil, die over cordons sainitaire beslist en waarin ook mediafiguren, rechters, dominees en wie wéét wat nog allemaal méér mee kronkelen en – konkelen,
  kan de PVV niets beginnen met een kleine meerderheid.
  Bedenk daarbij ook het enorme, uit haar krachten gegroeide ambtenarencontingent, dat onmiddellijk zal gaan werk weigeren en valse info afgeven, zodra Wilders aan de macht komt.

  Dit land is niet in tien jaren, maar gedurende minstens een halve eeuw verziekt, hoor!
  Er zijn generaties aangetast en meegezogen, die nu allemaal denken dat ze bepaalde dingen zélf vinden, kiezen en bedenken… maar die dus gewoon volkomen gedachteloos trouwhartig meelopen aan het handje van the powers that be….. vólgers…. zeg maar, maar die wel op verjaardagen e.d. met een grote muil onzin over Wilders en de PVV staan te blaten…. en die weer door andere eencelligen worden nagepraat op ándere verjaardagen en bij allerlei koffieautomaten.
  Nederland is écht niet zo verschillend van de DDR een paar decennia terug.
  Hersenspoeling wérkt…. en wel op allen, die niet het vermogen of de wil hebben om zelf te denken.
  Het merendeel zal ook tot het einde van hun leven binnen de invloed van die hersenspoeling BLIJVEN, want zij missen de zelfreflectie en de eerlijkheid, om ooit toe te gaan geven dat ze het MIS gehad hebben.

  Wij leven in een land, waar 75% van de mensen NIET denkt ofwel de verkéérden volgt.
  Zelfs áls we ooit enorme aanslagen met vele doden gaan meemaken, zal die 75% koppig weigeren DE Islam daarvan de schuld te geven, zolang ze bij wijze van spreken nog één islamiet kennen die ze niét omhangen met bomgordels aan de gang hebben gezien….: ” want ze zijn toch niet allemaal zo….?” en: “je mag toch niet zomaar hele gróepen wegzetten”?

  Ook áánslagen zullen hen niet aan het denken krijgen.
  Eerder gaan ze bozig rare dingen roepen als: ” Ze moesten álle godsdiensten verbieden” , want daarmee kunnen ze zichzelf op de borst kloppen dat ze toch zo ontzettend neutráál zijn.

  Het is dus allemaal redelijk hopeloos.
  Je kunt van een verpest volk, dat ook nog eens bijzonder slecht is opgeleid, zéker als je denkt aan een vak als geschiedenis,
  niét ineens iets maken in de lijn van ” Ferme jongens, stoere knapen”.

  Je hebt te maken met een land vol dommige bankzitters, veel meer bezig met relatieproblemen, echtscheidingen, het wegscheren van elke voorkomende lichaamsbeharing en met wel of niet kampioen wordende voetbalclubs… dan met de toekomst en de situatie van hun vaderland.

  Een ideaal volk voor iedere beginnende dictatuur!

  Geliked door 3 people

  • joopklepzeiker zegt:

   U gaat door naar de volgende ronde !

   Geliked door 1 persoon

  • Ja, oké, het is een hopeloze situatie met een hopeloos volk.
   Maar dat geldt dan wel voor praktisch alle (west) europese volkeren.
   Je kunt het zelfs nog scherper stellen: Waren ze niet allemaal zo hopeloos geweest, dan was er nu geen sprake geweest van een EU!
   Een paar flinke catastrofen om het goed te laten doordringen en dan op de puinhopen een nieuw begin maken, dat is echt het enige, wat er op zit, geloof ik langzamerhand.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • Kraftavila zegt:

   Geachte Gielah, in aanvulling op Uw opmerkingen: ” want ze zijn toch niet allemaal zo….?” Onnozel wensdenken uit de waanwereld van linkse koprot. “je mag toch niet zomaar hele gróepen wegzetten”? Ja,tenzij die groepen bestaan uit laten we zeggen Pegida-demonstranten, PVV-kiezers of -leden. Zulke groepen mag / moet je zelfs gerust vervolgen, molesteren, deporteren; aldus dicteert de policor. De grenzeloze en gruwelijke verlinksing die gans het Westen sinds WO II in z’n kille greep heeft heeft de eens zo machtige westerse beschaving tot peilloze diepten van verval gebracht.

   Like

  • Perfide Albion zegt:

   Wat een uitstekende analyse van het *kuch* ” moedige” Nederlandse volk. Het mooie hiervan is wel dat je met een klein aantal geharde strijders de boel onder controle kan krijgen en houden. Wat de regenten al eeuwen doen is niet heel moeilijk.

   Als wij counter jihadi’s eens zouden ophouden met schrijven en werk zouden maken van een machtsovername dan hebben we nog een kans ook..

   Like

  • ik, soeverein mens zegt:

   Ik vrees inderdaad dat je volkomen gelijk hebt. Kijk nu maar weer naar de zogenaamde peilingen van deHondt over aboutaleb de nieuwe lijsttrekker van de Partij voor de Arabieren en de leuze dat hij straks de nieuwe mp gaat worden.
   Dan is het rijtje gesloten een moslim in amerika als president een moslim als nieuwe burgermeester van London en straks een moslims als nieuwe mp van nederigland die trouw en gehoorzaam is aan de koning van marokko.
   Bewust met kleinde letters geschreven want ze zijn het niet waard om correct geschreven te worden.

   Like

  • Taljaard zegt:

   @Gielah
   Vrees dat je, zoals wel vaker, weer gelijk hebt.
   Bij de partij van de armoe zullen ze ongetwijfeld weer een nieuwe linkse ”messias” op het schild heffen, zoals ze dat al twee keer eerder hebben gedaan.
   Doe hem een C&A pak aan, bleek zijn tandjes, kap zijn haartjes en laat hem een hoop gebakken lucht en loze beloftes op de treurbuis verkondigen, met als sleutelwoorden SAMEN en OPEN.
   En zij zijn ”niet terug geschrokken voor het nemen van regeringsverantwoordelijkheid, om de noodzakelijke hervormingen en maatregelen door te voeren. Zij hebben het volk daarmee niet helemaal aan rechts en de VVD uitgeleverd en het land goed en integer bestuurd, zodat de euro overeind is gebleven en economie nu weer groeit…..kwaak, kwaak…..”
   En het klootjesvolk trapt er opnieuw in, want ze hebben het geheugen van een goudvis.

   Misschien is het wel de zoon van de imam Aboutaleb, wiens dochters met een moslim moeten trouwen.
   Want het geeft toch ook zo’n goed gevoel wanneer je daarop stemt.
   Dan ben je namelijk kosmopolitisch, verbindend, vredelievend, anti-racistisch en vooruitstrevend en…. vooral tegen die vreeeeselijke Wilders.
   Dat staat ook in Trouw, de Volkskrant, het NRC en, helaas, tegenwoordig ook vaak in het RD. En het wordt er via de treurbuis ook nog eens in geramd, gelardeerd met sport en ander amusement.

   En vergeet multikulti mooiboy Jesse Klaver niet, met zijn zwarte krulletjes en zijn bruine oogjes, die ze bij Giftig Links hebben gelanceerd en die ze daar als een aangeklede aap zijn kunstjes in de TK laten vertonen.
   Die zal het ook heel goed doen bij de dames en de door de linkse scholen verpeste jeugd.
   Nee hoor.
   Dat komt weer helemaal ”goed”.

   Zucht……. 😦

   Like

 17. Rodi zegt:

  Moet de PVV als meerderheidspartij een regering vormen ? Welnee. Dat is je reinste navolging van prietpraat. Daarmee bedoel ik dat een parlementaire democratie gekozen door het Volk nooit verder zal geraken dan ” Prietpraat “. Het alternatief is een Presidentieel systeem met alle haken en ogen die daar weer aan zitten ( demagogen, miljardairs, vettige stand-up comedians of olijke marskramers ). Laat de PVV nu maar zijn wat ze is en waar ze goed in is : Zweep-partij. Buitenparlementaire luis in de pels zijn.

  Like

 18. Er kan ook iets anders gedaan worden en daar hebben we die watjes die voor hun vrouw stofzuigen en de luiers verschonen niet bij nodig. En dat is totale opstand/burgeroorlog

  Geliked door 1 persoon

  • joopklepzeiker zegt:

   Welnee, gewoon bij het begin beginnen met helemaal niets doen, gewoon allemaal op een maandag thuis blijven en lekker met de buren kleppen .

   Like

 19. Tistochwat zegt:

  Zodra Wilders een enorme meerderheid dreigt te gaan halen (nadat alle smerige trucs, die tegen hem zullen worden gebruikt, zijn mislukt) wordt hij vermoord.
  Het kwaad regeert en dat zal voorlopig blijven overwinnen.

  vijand nummer 1: de stompzinnige ‘Gutmensch’ die op de ‘socialist’ stemt, incl. de ‘oranje-boven-blater’
  vijand nummer 2: de heersende ‘socialisten’, incl. ‘koningshuis’
  vijand nummer 3: de mohammedaan

  Like

  • Triplepundit zegt:

   Tja met zoveel vijanden is het niet verwonderlijk dat er geen coalitie mogelijk lijkt met daarin de PVV.

   Het is voor welke politieke partij dan ook praktisch onmogelijk om in ons versplinterde partijstelsel alleen een meerderheid te behalen. Dit zal in mijn ogen altijd zo blijven in Nederland. Wil Wilders dus praktisch kans maken om nog een keer te regeren, dan is het noodzakelijk om de samenwerking op te zoeken met andere partijen. Dit zou zeer welkom zijn, maar ik zie het voorlopig niet gebeuren. En dus is de PVV onder de leiding van Wilders in mijn ogen gedoemd tot een blijvende oppositiepartij met betrekkelijk weinig bestuurlijke invloed.

   Like

   • “En dus is de PVV onder de leiding van Wilders gedoemd…….”
    Heeft iemand U al ronduit gezegd, dat uw toon arrogant, aanmatigend en buitengewoon onuitstaanbaar is?!
    En ga nu niet even fijntjes constateren, dat niemand iets tegen uw beweringen in kan brengen, want daar gáát het hier niet om: U weet zeer goed, dat U hier op een site zit, waar men in Wilders gelóóft en ik vind het beneden alle peil om bij ons zout te gaan wrijven in een wond, die niet door Wilders veroorzaakt is, maar door dat stelletje lapzwansen, die Nederland aan de EU verkwanseld hebben in ruil voor posten in Brussel!
    Ga even om die reden suggereren, dat wij de enige in wie wij geloven zouden moeten laten vallen!
    Wat een buitengewoon mínne manoeuvre! Ga alstublieft op Joop.nl of op Frontaal Naakt zitten zuigen, alstublieft!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 16 mei 2016 om 21:37

    Je moet trippelpunt gewoon laten lullen joh, want je kent die zalvende kwezel nu toch onderhand wel? De ‘rechtprater van kromme dingen’? De fan van de Vlaamse Guy?

    Like

   • Triplepundit zegt:

    Theresa, dat u Wilders ziet als de heilige messias dat betekent toch niet automatisch dat ik dat ook zou moeten doen? Ik doe dat niet, maar maak alleen maar een inschatting van de kansen voor de PVV om onder zijn leiding te regeren, los van mijn eigen opvattingen over de persoon Wilders. Dat u dit niet met mij deelt snap ik, maar wat ik werkelijk niet snap is waarom u mij vervolgens verwijten maakt dat ik een arrogante en neerbuigende toon aansla.

    Ook klopt het niet dat ik suggereer dat u en anderen Wilders maar moeten laten vallen. Dit moet u helemaal zelf weten wat mij betreft, maar ik zeg alleen dat ik van mening ben dat de kans klein is dat er onder de leiding van Wilders veel zal veranderen aan de politieke koers van dit land, terwijl een politieke partij daarvoor wel in het leven is geroepen. Politiek betekent nou eenmaal samenwerkingen aangaan met andere partijen en compromissen sluiten. Op dat punt heeft de PVV nog een lange weg te gaan!

    En oh ja; luister maar niet naar tistochwat met zijn rare fantasieën;)

    Like

   • @ Triplepundit: Ten eerste is Tistochwat geen ‘hij’ maar een ‘zij’ en ten tweede heeft ze door het wanbeleid van de gevestigde politiek inmiddels genoeg voor haar kiezen gekregen om nog sprookjes, oftewel ‘rare fantasieën’ te kúnnen koesteren.
    Onder andere in verband met hoogbejaarde ouders, die in geen enkel tehuis meer goed verzorgd worden omdat dit prachtkabinet geen geld meer aan de autochtóne zwakkeren in de samenleving wenst te besteden! De enige, die daar oog voor heeft, is Wilders! Is het een wonder, dat hij niet wil en kan samenwerken met partijen, die zich daar niets aan gelegen laten liggen?!
    Maar goed, daar gaat het hier niet om. Waar het om gaat: Vorm U liever niet zo snel een oordeel over mensen, die U verder nooit ontmoet hebt! “Rare fantasieën,” het mócht wat!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Triplepundit 16 mei 2016 om 23:14

    Hé trippelpoen, Tistochwat is geen ‘hij’.
    Heb ik je misleid door te schrijven als een vent?
    Ach, jij laat je altijd ‘misleiden’ of omkopen – kan ook – door je ‘socialistische’ maten om positieve stukjes over hun strapatsen neer te pennen, dus het verbaast me niet.

    Like

 20. Pieter zegt:

  Laat de Nederlanders die dit roepen eerst maar eens daadwerkelijk op Wilders stemmen.
  Van het Hollandse stemvee en hun ondermaatse intelligentie heb ik namelijk geen hoge pet op.
  Voor je het weet kiezen ze weer op de hen vertrouwde rottroep.

  Like

 21. aad zegt:

  laat geert het maar eens 4jaar proberen. of het echt slechter wordt voor de burger. mmmmm ik denk dat het wel langzaam beter gaat worden omdat de normen waarden in nederland dan wel beter in ere wordt gehouden voor en door alle inwoners van nederland

  Like

  • tjonge zegt:

   “laat geert het maar eens 4jaar proberen”
   .
   beste aad, 40 jaar is zelfs nog te kort om alles weer in het gareel te krijgen, dus die 4 jaar kan nooit genoeg zijn…

   Like

 22. Harry zegt:

  Helemaal mee eens, Gielah , goed gezien zoals gewoonlijk .
  Jammer dat je hier zo weinig te lezen bent .

  Toch , één dingetje .
  Dat de huidige generatie jeugdigen totaal geen benul heeft van wat er zich om zich heen afspeelt , op een paar uitzonderingen na , daar sta ik ook geheel achter .
  Alleen , eh , je weet dat ik niet graag tegen je in zou gaan , maar eh , het scheren van bepaalde lichaamsdelen vind ik nou niet zo erg .
  Eerlijk gezegd , vind ik dat wel een soort bonus .
  Ik had eens een vriendin die dat 25 jaar of zo niet gesnoeid had , dat leek wel een ontplofte kokosmat !
  Nou wordt mij nooit lafheid verweten , maar ik had toch een beetje last van vluchtgedrag .

  Nee , dat is nou niet het ergste , hoor .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, en dan de omgang met het geheimzinnig leven op die plaatsen welke zelden het zonlicht zien of het genot van helder stromend water kennen, doen mij met weemoed terugdenken aan de tijden waarin ik mij er nog persoonlijk van overtuigde dat daarin elke vorm van dierlijk leven het gevoel kent van met de vinger tot ongekend genot te worden vervoerd.

   Geliked door 1 persoon

 23. erik zegt:

  joopklepzeiker
  15 mei 2016 om 14:58 – Ik zal zijn woorden niet herhalen, maar dit is mijn opmerking na het lezen van zijn ingezonden:
  Vloeken is aangeleerd.(en gebrek aan argumenten?)

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Godverdomme, ik een gebrek aan argumenten ?

   Krijg een zeepoog !

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   De hele godverdomse kolerezooi staat op instorten en dan komt er een gereformeerde azijn zeiker even auweteringhoeren over mijn vloeken, nadat ik toch echt een argumentatie hierboven neergepleurt had .

   Zeker een Edenaar .

   Zo en nu even een zomer koninkje, of twee .

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   @ Erik , bidden is ook aangeleerd hoor !
   En een gebrek aan woorden is het ook niet , hoe kun je beter en duidelijker in EEN woord je stemming verwoorden ?
   Dat is toch knap ?

   In de omgeving van Nieuw Lekkerland is een boer die van die borden in zijn weiland heeft staan , met zo’n papegaai er op afgebeeld met de tekst: vloek niet , vloeken is aangeleerd .

   Totdat zijn dochter met de trekker over zijn voet reed …………………
   Toen bleek dat ie toch ergens had leren vloeken , de honden lustten er geen brood van volgens een aanwezige .

   Tja , wáár trek je de grens ?

   Like

 24. joopklepzeiker zegt:

  Ik had het in het verleden toch al eens over gehaktballen met een kruis erin geprikt gehad ?
  De religieuze snollenkoppen , de verloederde mentale wrakken, de verkrachters der spiritualiteit .

  De taliban der lage landen , de zwakzinnige neefjes van de islaam ( nichten is eigenlijk veel beter )

  Geliked door 1 persoon

 25. Harry zegt:

  Even zonder gekheid , als er één persoon in de tweede kamer zit die qua verdienste voor ons land de baan van minister president verdient , dan is het wel Wilders !
  En degeen die qua statuur het meest geschikt zou zijn .
  Bovendien heeft hij aangegeven dat zelf ook te willen .
  Hij heeft iets dat je bij andere partijleiders niet vindt , noch bij andere kamerleden .
  Wie hem in het echt ontmoet heeft , kan niet anders dan onder de indruk zijn .
  Ooit iemand uit de Nederlandse oppositie meegemaakt die op vele plaatsen ter wereld uitgenodigd werd om grote groepen politici toe te spreken ?

  Is onze samenleving al zó ver vergiftigd dat dat niet meer mogelijk zou zijn dat Geert dé man wordt ?
  Vergelijkingen gaan vaak mank , maar we kunnen ons wel een Frankrijk voorstellen met Marie le Pen aan het hoofd , maar geen Nederland met Wilders ?
  We weten dat het linkse tuig tot alles in staat is , maar hebben ze dan niks geleerd van Fortuyn ?
  Zó stom zullen ze toch niet zijn ?

  Blijft het islamitische tuig .
  Natuurlijk zou de beveiliging opgeschroefd moeten worden , maar dat kan toch ?
  Een buitengewoon actief remigratieplan voor moslims zou ook opluchting geven , maak ze het leven maar zo onaangenaam mogelijk .

  Één ding weet ik zeker , van de anderen dan de PVV hebben we niks te verwachten als het op overleven van ons volk aankomt .
  En de klok tikt door totdat we in een onomkeerbare spiraal zitten en ik vrees dat dat niet zo lang meer duurt , als er niet snel wat verandert .

  De Ruttes , de Merkels , de Hollandes , de Obamas , die gaan ons echt niet redden .
  Integendeel !
  We hebben nog maar één kans !
  Geert !

  Like

 26. boorzalf zegt:

  En er is nog steeds niks verandert. Laat de pvv maar regeren, met de dwazen die we nu hebben in de regering wordt het alleen maar slechter.

  Like

 27. Fred zegt:

  Waarom stemmen we nu eigenlijk?
  De grootste partijen​ moeten regeren, volgende verkiezingen alle partijen met minder dan 10 zetels gelijk naar huis sturen, geen snipper partijen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s