“Ankara laat ISIS-aanwezigheid op Turks grondgebied bewust toe”

Screenshot_39

De Turkse regering negeert bewust de activiteiten van de terreurgroep Islamitische Staat (IS) op Turks grondgebied. De overheid weet nochtans precies waar de ISIS-militanten zich ophouden. Die beschuldiging heeft het Turkse parlementslid Eren Erdem van de oppositiepartij CHP in het Turkse halfrond geuit, zo melden Turkse media. De politie, aldus Erdem, heeft uitgebreide informatie over de ISIS-aanwezigheid, maar mag op last van de regering niet optreden.

Die intentionele veronachtzaming komt erop neer dat de AKP (de partij van president Recep Tayyip Erdoğan) ‘een onderscheid maakt tussen terreurorganisaties en een oogje dichtknijpt voor IS’, aldus de CHP-politicus. Tijdens zijn toespraak hield Erdem een stapel documenten onder de arm, zeggende dat het om politiegegevens over IS gaat, waar de regering niets mee heeft gedaan.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)
De Standaard

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, ISIS, Islam, islamofascisme, Moslims, Taqiyya, Turkije. Bookmark de permalink .

5 reacties op “Ankara laat ISIS-aanwezigheid op Turks grondgebied bewust toe”

 1. En daar loopt de EU zaken mee te doen……………!

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Turkije?
  Schop ze uit de NAVO !!!!
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 3. Het begint steeds duidelijker te worden, dat niet alleen de zogeheten “Gematigde islam” maar ook de EU een dubbele agenda heeft: Waarom breken ze anders niet met zo’n schoft?!
  (n.b.: Het enige wat je de schoft moet nageven, is, dat hij er duidelijk over geweest is, dat er geen gematigde islam bestáát. “Islam=islam.”)
  Off-topic: Ik ben er weer,@Bert; Ik heb vanmorgen in Amsterdam een paar studenten van de VU eens eventjes bijgepraat over Pegida!
  Dat was al het tweede stel dat met een scriptie bezig is; het eerste was van de UvA.
  Ik zeg je: Studerend Nederland heeft wèl belangstelling. En afwijzend staat ze er lang niet allemaal tegenover!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 4. Pieter zegt:

  Turkije heeft IS groot gemaakt. Het is gewoon een feit. Alle Jihadisten konden zo de Turkse grens over naar Syrie. Filmpjes zat die dat aantonen.
  IS zijn geloofsbroeders van de Turken. Het woord geloofsbroeders duidt aan dat men van dezelfde religie is en blijft, ook al kan men iets dwalen in de islamitische leer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s