“Asielzoekers”criminaliteit in Oostenrijk neemt toe, gevangenen al merendeels buitenlanders

Screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

Zogenaamd dragen buitenlanders meer bij aan de sociale pot dan ze eruit ontvangen, en zogenaamd zijn ze niet crimineler dan autochtonen. Dat wil men de bevolking wijsmaken. Dat in ieder geval het tweede zo niet helemaal kan kloppen, bewijzen de nieuwste cijfers.

ongecensureerd.at

Lausch (FPÖ): Buitenlandse gevangenen kosten € 500.000,- per dag

Op de peildatum 1 maart 2016 zaten er 8.770 mensen gevangen in de Oostenrijkse gevangenissen. Van hen bezaten 4.036 gevangenen, inclusief de ingeburgerde, het Oostenrijkse staatsburgerschap, 4.734 gevangenen, dus al de meerderheid, waren buitenlanders.

FPÖ en AUF waarschuwen al lange tijd voor deze ontwikkeling”, becommentarieert de FPÖ-parlementariër Christian Lausch deze cijfers, die hij tevoorschijn had getoverd d.m.v. een parlementaire interpellatie. De buitenlandse gevangenen kosten de belastingbetaler per dag een half miljoen euro, rekent Lausch, met als burgerberoep rechterlijk ambtenaar, voor. Bij hoeveel van deze buitenlandse gevangenen het om “asielzoekers” gaat, kon minister van Justitie Brandstetter (ÖVP) niet beantwoorden. Zulke criteria zouden in het automatisch ondersteunde databeheer niet geregistreerd worden., aldus de minister.

“Asielzoekers”criminaliteit neemt toe

Er gaat vermoedelijk geen dag voorbij zonder dat een buitenlander respectievelijk “asielzoeker” verstrikt zou zijn in een crimineel delict. Het subjectieve gevoel van onveiligheid in de bevolking neemt constant toe. Wat tot nu toe echter altijd werd ontkend, werd vorige week door de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken, Wolfgang Sobotka (ÖVP), en de binnenlandse veiligheidsdienst bevestigd: uit de ruwe data van de veiligheidsmonitor – die alle door de politie geregistreerde delicten bevat – blijkt dat de kleine criminaliteit in Oostenrijk toeneemt. Verder blijkt wie hoofdzakelijk voor deze ontwikkeling verantwoordelijk zijn. De minister van Binnenlandse Zaken stelt desbetreffend vast: “De criminaliteit in Oostenrijk onder de asielzoekers neemt toe – ook tegenover de bevolking.” Sinds 2001 – zolang bestaan inmiddels methodisch direct vergelijkbare criminaliteitsstatistieken – steeg het aantal Oostenrijkse verdachten van 156.720 naar 157.777 in het jaar 2015, terwijl het aantal buitenlandse verdachten in dezelfde periode van 47.256 naar 92.804 bijna verdubbeld is.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, christendemocraten, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, FPÖ, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Asielzoekers”criminaliteit in Oostenrijk neemt toe, gevangenen al merendeels buitenlanders

 1. Hendrik zegt:

  Eruit met die pleuris moslims!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Buitenlandse gevangenen kosten € 500.000,- per dag ?

  Laat mij dit zooitje maar overnemen !
  50 € per dag ben ik al tevreden mee !
  10 geitenneukers op een cel met een
  behoefte-emmer in de hoek !
  10 uur per dag stenen kloppen en op
  water en brood zetten !
  Mensenrechten ?
  Voor zo een sores ?

  Like

 3. Cathja zegt:

  In plaats van deze criminele asielzoekers op te sluiten, en ze dus te moeten onderhouden, kan men ook besluiten om ze uit te zetten, met de mededeling dat ze definitief het recht op asiel verliezen. Al dat gewauwel over wat het allemaal kost weten we nu wel, en dat de bevolking zich onveilig voelt is nu onderhand ook wel bekend bij de meeste mensen. Ga eens over tot het nemen van afdoende maatregelen! Je kan en mag je burgers niet opzadelen met de kosten van levensonderhoud van criminele vreemdelingen, en tegelijkertijd ook nog eens de grenzen voor ze open houden. De slappe knieën van de meeste Europese politici hebben eraan bijgedragen dat in heel Europa de veiligheid voor de bevolking met rasse schreden achteruit is gegaan, en de onvrede groeit.
  Ik ben benieuwd hoeveel aanslagen er nog nodig zijn en hoeveel onschuldigen het slachtoffer moeten worden eer men keiharde maatregelen treft. Er staat zeer veel op het spel, maar men doet alsof er weinig aan te doen is dat zovelen naar Europa komen.
  Krachtige leiders, die hebben we nodig! Mensen die niet buigen voor allerlei kritiek, maar die het eigen land en volk in bescherming nemen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het zal in Nederland in anders zijn, alleen wordt dat angstvallig stil gehouden.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  En dan te bedenken dat er een tekort aan orgaandonoren is.
  Zo leveren ze in ieder geval nog wat op!

  Like

 6. Jean zegt:

  In België is dat idem dito, ook hier is het percentage criminelen voor vreemde origine ± 65%.
  Volgens die “lullers en zakkenvullers” lees: politiekers, zijn we goed bezig!!!!!!

  Like

 7. UITZETTEN!!!!, gewoon per vliegtuig de laadklep van het vliegtuig open boven de Sahara. Kunnen laten zien of ze doorzetters zijn..

  Like

 8. Pieter zegt:

  Dit is toch al in heel Europa zo, met uitzondering van voormalige oostblok ? Als je slim bent kun je op dit thema afstuderen.

  Like

 9. Anneke zegt:

  Een kleine zestig jaar puur BEDROG ???/!!! Eigenlijk al veel langer, dan wijzelf beseffen. Politiek is MIS VORMING, via MIS-leiding van het ‘democratische’ volk…Beter geschreven…MISLEIDING van het VOGEL VRIJE merendeels autochtone volk.

  Like

 10. Pegidafan zegt:

  Het voormalig oost-blok zijn de echte patriotten , daar heeft iemand uit een ander land niks in te brengen en zo hoort het . Moslim burgemeesters , moslim kamer voorzitster , knetter maar dan ook knetter gestoord zijn ze hier . Die linkse zijn geevalueerd tot zulke zwakke mensen , dat ze zich zelf en alles en iedereen weggeven . Alles is zielig in hun ogen . Kijk naar de natuur , alles wat zwak is gaat dood . Als je niet eens meer je eigen territorium verdedigt wat ben je dan in godsnaam nog waard . Dan zul je moeten verkassen , moeten wegwezen . Dus moslims en links tuig oprotten aub.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s