De onmetelijk diepe haat in Duitsland

Screenshot_38

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Het moet onmetelijk diepe haat tegen het eigen volk zijn als de eigen regering dit land laat overstromen met mensen, die vrouwen, kinderen en de mannen van dit land tot op het bot haten. Mannen, die zo weinig achting en respect hebben voor vrouwen dat zij ze in hun eigen landen bij bosjes uithuwelijken aan mannen die ze niet zelf hebben uitgekozen. Mannen, die nog steeds niet begrijpen dat vrouwen mede recht van spreken hebben bij de partnerkeuze, of beter gezegd: die het wat dat betreft in een beschaving alléén voor het zeggen hebben. Zo ver ontwikkeld om dat te snappen, zijn deze mannen nog niet. Voor deze mannen hebben de vrouwen en kinderen van het land nog steeds geen eigen wil waarmee rekening gehouden en die gerespecteerd dient te worden. Deze mannen zien alleen zichzelf en hun behoeften en willen deze, koste wat het kosten mag, bevredigen.

Deze mannen zijn nog steeds geen mensen, maar monsters die hun geweld jegens anderen bedrijven. Demonen, die door middel van geweld proberen hun omgeving aan te passen aan hun wil. Voor deze mannen zijn de vrouwen en de kinderen in hun omgeving dood, net zoals de mannen, die zich niet willen aanpassen aan hún wil. Ze verslaan deze mensen door middel van hun geweld. Ieder land op deze wereld is blij als het weinig van deze mannen moet huisvesten, omdat zo een beschaving überhaupt pas mogelijk wordt. Wat doet de regering van de Bondsrepubliek Duitsland echter? Ze overspoelt dit land, door middel van Duits belastinggeld, met deze mannen. Op die manier haalt ze het geweld het land binnen.

Zoiets kan alleen maar gebeuren als men grondig haat. Als men de mensen veracht, met inbegrip van zichzelf. Als men deze zelfhaat op alles en iedereen wil overdragen, zodat het maar niet meer zo opvalt. Niet alleen de leden van onze regering, maar ook onze media, alle handlangers van deze politiek en iedereen die zich tegenover de vermeende “nazi’s” in dit land opstelt. Deze mensen willen geweld en mensen-verachting in hun land, omdat ze houden van geweld. Omdat ze zichzelf verachten.

Daarom gaan ze met bootsmanfluitjes de straat op tegen Pegida en de AfD, zodat de overspoeling met geweldplegers, die een geweldpleger als profeet volgen, in Duitsland ongebreideld kan plaatsvinden. Door deze grondige zelfhaat zal Duitsland worden vernietigd, wordt de beschaving vernietigd die zonder deze mensen hier kon ontstaan. Wij hebben de verkeerde mensen in de regering gelaten, de verkeerde partijen. Nu moeten we daar de gevolgen van dragen.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "PEGIDA", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, AfD (Alternative für Deutschland), Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, christendemocraten, christenhaat, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op De onmetelijk diepe haat in Duitsland

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Dit geldt voor heel Europa. Het is de afgang van het socialisme, het liberalisme en de christen-democratie die alles verbroddeld hebben. Europa kan alleen uit deze diepe ellende gehaald worden met steun aan FN, Vlaams Belang, Afd, PVV, Lega Nord en andere gelijkgestemde partijen die grote schoonmaak houden.
  Om te beginnen alle moslims Europa uit. Geintegreerd of niet. Wie de islam aanhangt is NIET TE VERTROUWEN !!!!!
  De islam is GEEN GODSDIENST maar een kwaadaardige politieke beweging, die achter de reeds eeuwenlang overleden CRIMINEEL Mo aanloopt. Daarom:
  Weg met de gevestigde partijen. Weg met de islam.
  Malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Geliked door 2 people

 2. Hoezo alleen Duitsland? Dit geldt voor heel Europa!

  Like

 3. eric andre zegt:

  ja ja oké , weg met de gevestigde partijen…….. weg met de islam. Maar tot nog toe heb ik nog geen enkel geschikt pesticide middel gevonden in de handel, die effectief is.

  Geliked door 1 persoon

 4. Helena zegt:

  Sterker nog: Aboetaleb staat al in de startblokken om het ‘werk’ af te maken. Dus; kom in verzet op 4 juni Pegida Nederland.

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  Links, socialisme, groen(links) of nationaal socialisme, het is allemaal één pot nat. De één schurkt tegen de ander aan en verraad, geweld, brandstichting, onrust maar ook moord ze komen altijd van links, ook de kogel, dus pas op !

  Like

 6. Republikein zegt:

  Wij hebben de verkeerde mensen in de regering gelaten, de verkeerde partijen. Nu moeten we daar de gevolgen van dragen.

  Laat me met rust svp.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Het wordt een grote tragedie, volgens mij haalt Links ons in, onbegrijpelijk, het zegt hoeveel mensen geen idee heeft over wat er speelt. Mijn Vader zei al, het land wordt bestuurd door de domme Linkse elite, ze zijn uit op eigen provisie, maar die gaat niet naar de mensen die gaat naar de top, die profiteerd ervan. Kijk maar eens hoe zij wonen, dat zegt meer dan genoeg, en wat doen ze er voor??? helemaal niets, ze krijgen het in hun schoot toegeworpen, walgelijk!!!!
  Welke villa werd er ook weer getoond op TV? Was dat van Marcel van Dam???

  Like

 8. Jan zegt:

  Meer haten tegen Duitsland van Julia Schramm, medewerkster van de Amadeu Antonio Stiftung boven water. Van haar stamt o.a. „Deutschland abschaffen ist ein Bekenntis zur europäischen Integration”, „Deutschland ist eine Idee. Deutschland darf getötet werden.”
  ..
  https://nixgut.wordpress.com/2016/08/04/julia-schramm-redakteurin-der-amadeu-antonio-stiftung-deutschland-abschaffen-ist-ein-bekenntis-zur-europischen-integration/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s