De smeris onder de boerka

Screenshot_40

(Door: Thomas Heck – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse Groenen staan open voor het dragen van hoofddoeken door politieagentes in Duitsland. De Europarlementariër van de Groenen, Angelika Beer, zei zaterdag tegenover de “Berliner Zeitung”: “Het zou iedereen vrij moeten staan te dragen wat hij wil. Een politieagente met een hoofddoek is net zo serieus te nemen als een lerares met een hoofddoek.” Het probleem is echter dat ik vrouwen met een hoofddoek helemaal niet serieus kán nemen.

In Zweden mogen politieagenten en politieagentes sinds vrijdag een tulband, hoofddoek of keppeltje als deel van het uniform dragen. Daarmee dient een signaal voor meer etnische diversiteit onder de 17.000 hoeders van de wet in Zweden afgegeven te worden, luidde de motivering.

De woordvoerder migratiezaken van de Groenen in het Duitse parlement, Josef Winkler, zou zo´n stap ook in Duitsland begroeten. “In Groot-Brittannië is het al lang gebruikelijk dat politieagenten, soldaten en rechters van Indiase komaf een tulband dragen. Waarom zou dat niet ook in Duitsland gaan?”

De landelijk voorzitster van de Groenen, Claudia Roth, zei tegen de krant: “We hebben meer moslims bij de Duitse politie nodig. We moeten de politiedienst meer openstellen voor mensen van Turkse en Russische komaf”, eist ze.

Ik zou het al voldoende vinden wanneer deze politici ervoor zouden zorgen dat politieagentes het respect zouden krijgen dat zij op grond van hun functie en hun geslacht mogen verwachten. De realiteit ziet er bij immigranten echter heel anders uit. Over dit onderwerp kunnen we het graag een keertje hebben als islamitische mannen vrouwen sowieso gewoon respecteren, met of zonder hoofddoek of met of zonder uniform. En als op zekere dag een Joodse politieagent met een keppeltje zonder gevaar door Berlijn kan lopen, nu loopt hij namelijk zonder keppeltje al een risico, en de hoofddoek dus gewoon niet meer een oorlogsverklaring van de islam is, dan kunnen we hier graag over praten. Als een vrouw in Afghanistan zonder gevaar haar boerka kan afdoen, zonder gestenigd te worden, dan kunnen we er graag over praten. Tot dan toe, nee, dankjewel. . .

Bron:
http://heckticker.blogspot.nl
Door: Thomas Heck

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op De smeris onder de boerka

 1. Berthe zegt:

  Dus dit wordt het nieuwe UNIFORM (en zeker niet PLURIFORM) van de Duitse Sharia politie!

  Like

 2. elisah zegt:

  Ik wil dat achterlijke uniform niet aan, waarom moet ik er het zelfde uitzien als de andere agenten, draag daarom een vrouwelijk mantelpakje met hoge hakken, wel zo handig bij achtervolgingen. En trouwens die domme pet doe ik ook niet op, mijn kapsel raakt daardoor verpest en mijn individuele vrijheid om er zo uit te zien als ik zelf wil wordt anders onderdrukt.

  Like

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Wat zijn die linkse gekken toch aan het doen?
  Zijn ze echt massaal krankzinnig geworden?
  Wat mankeert deze idioten?
  Waarom niet ons meteen als provincie van IS aanmelden?
  Zijn alle politieke partijen, leger, politie en ngo’s al in handen van de islam?
  Waarom wensen die linkse gekken alle Joden en blanke Europeanen naar de gaskamers te jagen?
  Ik begrijp niets meer van wat er momenteel speelt. Is het die racist uit Amerika, zit die achter alles?
  Worden we bedreigt met kernwapens als we niet islamiseren?
  Gaat de oliekraan dicht als we niet voor de islam zwichten?
  Al maanden probeer ik te achterhalen wat er loos is en iedere dag raak ik verder de kluts kwijt door de totale chaos die deze gestoorde carnavalssocialisten samen met de namaak liberalen aan het scheppen zijn.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het aantal mensen met een gezond verstand neemt drastisch af! Voorál ‘ter linker zijde’. Wat een idioterie weer! Ik wil in NEDERLAND uitsluitend Nederlandse politiemensen zien, met een normaal uniform. Ik dacht trouwens dat het verboden was om godsdienstige uitingen tijdens het uitoefenen van een beroep in het openbaar te dragen? Daar vallen dan ook allerlei kledingstukken onder. Helaas moeten we constateren dat het geweld wat moslims van tijd tot tijd gebruiken bij het zien van Joodse of christelijke symbolen, groeiende is. Daar tegenover staat dat moslims hun gewoontes en gebruiken blijven opeisen, en zelfs uitbreiden. Dit alles omdat ze ‘recht op vrijheid van godsdienst’ hebben. Dat ze dit recht anderen ontnemen, dat boeit hen niet.

  Like

 5. De schrijver geeft al exact aan, waaróm we uitgerekend tegen hoofddoeken en boerka’s moeten zijn, anders dan tegen tulbanden en keppeltjes, en het zou niet meer dan logisch zijn, als juist links daar nu voor één keer mee zou instemmen.
  Maar het is allang duidelijk, dat die het principe van de multikul verkiezen boven het principe van de gelijkberechtiging van man en vrouw. Niet, dat ze zo eerlijk zijn om dat gewoon te zeggen, overigens; ze tonen dat liever door het feit eenvoudig te blijven negéren.
  Toch vraag je je af, hoe ze piepen, zodra ze zelf een draagplicht opgelegd zouden krijgen: Dat is namelijk nog wat anders dan ludieke draag-acties uit “solidariteit” met de moslims of om je af te zetten tegen “Wilders.”
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Ik vind boerka’s heel geschikt voor voyeurs; die gluren ook graag door een gleuf.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Langzaam maar zeker worden we klaargestoomd voor een islamitische maatschappij. De politiek weet het best wel, maar is te verkrampt om dit proces te stoppen. Zij geeft er de voorkeur aan het probleem voor zich uit te schuiven en verzint allerlei smoesjes om maar buiten schot te blijven.

  Zelden hebben wij in zo’n laffe maatschappij geleefd.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Groen = Links en beide zijn landverraders van het zuiverste water !
  Walgelijke lieden !

  Like

 9. Anneke zegt:

  EURABIË zichtbaarder en dus nog duidelijker een realiteit….

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik heb een heel naar gevoel hierbij, ze willen echt onze regels te niet doen. Weg met al die sollicitanten, normaal gekleed of niet, opdonderen allemaal. Waar zijn we mee bezig???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s