Denen laten documentaire over Duits verzet zien

Screenshot_48

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

De Deense staatstelevisie kwam met een documentaire over zelfverdedigingsgroeperingen in Duitsland. Op TV DR „Horisont: I Kamp for fædrelandet“ (In gevecht voor het vaderland) berichtte de Duitsland-correspondent Michael Reiter (Berlijn) hoe burgerwachten in Duitsland ontstaan om zich voor te bereiden op de gevolgen van de ongecontroleerde massa-immigratie. Zij zouden zichzelf ter zelfverdediging niet alleen van levensmiddelen en wapens voorzien – in afwachting van op oorlog gelijkende toestanden.

Reiter heeft voor zijn reportage – waarin veel Duits te horen is – een half jaar lang voornamelijk in de kleine stad Altenburg, 60 km verwijderd van Dresden, rondgekeken. Zijn film geeft de indruk dat er in Duitsland op elk moment een burgeroorlog kan uitbreken; daarbij ontmoet hij mensen, die het deels, voorzichtig uitgedrukt, op de spits drijven en met hun gedrag meer dan een “bijsmaakje” achterlaten – in ieder geval bij ons, echter niet bij onze noordelijke buurman. Over het algemeen wordt een begrijpbare tendens getoond, die helemaal niet verraste en heel goed begrepen werd. Zo wordt in de commentaren op de migrantencriminaliteit in Duitsland in de eerste drie maanden van 2016 gewezen met 526 verkrachtingen en seksuele overvallen, 72 moorden en pogingen tot moord, 593 geweldsmisdrijven en 227 overvallen op kinderen.

Met het oog op Duitsland´s situatie en betekenis voor Europa is men in Denemarken zeer zeker van mening dat de slag om Europa gewonnen zou zijn als de Duitsers zich met succes tegen de massa-invasie en derhalve tegen de EU zouden verzetten. Over het algemeen is men er verbaasd over dat de Deense televisie, dat in plaats van DR (DanmarkRadio) vaak “DDR” genoemd wordt, deze documentaire op prime-time uitzond.

Hier de film, die (nog) niet op YouTube staat.

Bron:
www.pi-news.net
Door: ”Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Denemarken, Duitsland, Islamisering, Verzet. Bookmark de permalink .

10 reacties op Denen laten documentaire over Duits verzet zien

 1. Zou dit ons ook te wachten staan in Nederland, Dat wij overgeleverd zijn aan het misdadig gedrag van z.g. vluchtelingen. Hier worden ze nog steeds geknuffeld en in Haarlem werden er zelfs nieuwe heren onderbroeken voor ze gekocht, de maat stond in de krant.. Dus we kunnen ons op een leven in de jungle voorbereiden. Heet dit nu fatsoen meneer Rutte de angsthaas van Brussel, vent ga eens eindelijk echt werken!!! Niks hoor je van die zak.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  “met hun gedrag meer dan een “bijsmaakje” achterlaten” ????????????????
  Ik krijg meer een bijsmaak in m’n mond van de meeste van de huidige politici en hun vrienden de euronazi’s !!!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @koddebeier: 16.13. uur, op 16/5. Precies wat U zegt. De gehele gevestigde politiek, van “links tot rechts”, met uitzondering van de PVV, laat de geboren Nederlanders in de steek, we hoeven daar niets meer van te verwachten.

   Like

 3. Duchesne zegt:

  Begrip, volledig. Bijsmaak? Nee, ik zie mensen die een toekomst willen in een land waar de regering de eigen bevolking in gevaar brengt. Als je als vrouw niet meer veilig over straat kunt, als je kinderen worden aangevallen, als je overheid massa’s geld geeft aan vreemden die jou dood willen omdat je een ongelovige bent……waanzin.
  Realiseer ik me even dat het hier net zo is, enkel nog niet zo verziekt als in Duitsland. Ik was er een paar maanden geleden, het was een vieze bende, waar ik ook kwam, en ik heb er nauwelijks Duitsers gezien.
  En Nederland is straks net zo overspoeld, mogelijk nog erger, want waar gaat alles heen als Duitsland en Zweden en Denemarken dicht gaan? De golf immigranten die nu in Italie is loopt vast op Zwitserland en Oostenrijk en zal via Frankrijk gaan, de massa uit Spanje idem, om uiteindelijk te blijven steken in Nederland en Belgie, de landen waar niemand actie durft te ondernemen en geloofsgenoten deze lieden overal opvangen. De huizen in mijn omgeving eaar asielzoekers zitten worden met extra lieden gevuld. Wat voor twee is bevat zes tot tien lieden, een gezinswoning had er twee straten verder 38!!! 34 ervan Illegaal, zwerven nog steeds ergens rond.
  De Nederlndse regering heeft geen idee waarmee de bevolking straks geconfronteerd word, een blik naar Engeland of Zweden of Duitsland zou ergens licht moeten laten branden, en onze pers zwijgt in alle talen. Struisvogel journalistiek. Om te kotsen zo laf.

  Geliked door 1 persoon

 4. paulzwueste zegt:

  Onze bevrijding zal uit het oosten komen…. Hoe vaak heb ik dit al hier geschreven?
  Maar belangrijker is dat het zal gaan gebeuren en niet te lang op zich zal laten wachten…!

  Like

  • nodhimmi zegt:

   Wij oorspronkelijke Nederlanders moeten beseffen dat wij met Duitsers meer gemeenzaam hebben dan met een Surinaamse, Turkse, Marokkaanse of Chinese Nederlanders, die een NL paspoort hebben, ook al zijn ze hier geboren. Onze voorouders hadden niet het welzijn van deze vreemden in gedachten om in vrijheid en rechtvaardigheid te leven, maar ons.

   Like

 5. reageerbuis zegt:

  Het is beter om het niet op een burgeroorlog te laten aankomen. Maar dan moet de beerput van de EU en de NWO open; met pen en woord moet gestreden worden. Proberen op die manier zo veel mogelijk mensen aan de goede kant te krijgen.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Niet alleen de beerput van EU en NWO, maar van de gehele elite en dus ook van de Bilderbergers en de Illuminati en niet te vergeten al die multimiljardairs die constant lopen te zeuren dat Europa elk jaar 1 miljoen “vluchtelingen” moet opvangen zoals daar is die ene Soros die Merkel adviseert…..Maar openbaar moet ook worden wat er in 1977 is afgesproken in het “geheim” met de olierijke arabische moslimslanden zoals S.A., Qatar, Kwt, VAE etc.: voor wie het niet weet: het gaat hier over de Resolutie van Straatsburg 1977 tussen EU/USA en de landen in het M.O. zoals hiervoor genoemd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s