DOET MIJ DENKEN AAN . . .

Screenshot_52

Ulu-moskee in de Utrechtse wijk Lombok (2016)

(Door: “Driek”)

De Utrechtse burgemeester Jan van Zanen woonde de feestelijke opening bij van de Ulu-moskee in de wijk Lombok waar de gelovigen hun gebeden richting Mekka kunnen  sturen. De burgemeester hoopt dat Mo’s huis een “symbool van gastvrijheid en verbinding” zal worden.

Nu, spitse lezer van E.J. Bron, dit verfoeilijke gebouw van die fijne burgemeester Jan van Zanen doet mij toch ergens aan denken. Alleen de rook ontbreekt. Maar je weet natuurlijk nooit wat er nog komt. Want onze trouwhartige burgervaders draaien nergens hun hand voor om als het gaat om mohammedanen. Het is maar dat u het weet.

Screenshot_53

Crematorium in het vernietigingskamp Auschwitz (1943)

Ik wens u allen  nog een gezegende dag.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op DOET MIJ DENKEN AAN . . .

 1. Pieter zegt:

  Nu nog de oproep van de muezzin op vrijdag en Nederland is weer een stukje meer geislamiseerd.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Nu nog een paar gordijntjes links en rechts van die grote liggende rechthoek, en je hebt een poppenkast. Lappenpoppen genoeg bij de islam.

  Ze zouden degene die dat monsterlijke bouwwerk heeft ‘ontworpen’, drie keer achter elkaar moeten kielhalen.

  Like

  • Helena zegt:

   Ach ja die van zanen is de trekpop van de mohammedanen, een slap zakje ellende.

   Like

   • Anneke zegt:

    Slap zakkie zonder ruggengraad, stort binnenkort wel in elkaar. Dan ligt zijn duvelse werk in ‘honderd-duzend stukjes’ (dus niet meer te lijmen) verspreid over Utrechts grondgebied.

    Like

 3. Bizarre gelijkenis………………..

  Like

 4. Pegidafan zegt:

  Weer een kazerne erbij .

  Like

 5. D. G. Neree zegt:

  gastvrijheid en verbinding….
  uitsluiting en polarisatie bedoelt hij.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  Nog voor dat ik bij de tweede alinea bij ,t woord rook was gekomen, wist ik intuïtief
  welke wending de zin zou gaan nemen. Erg wrang maar helaas………….
  Ikzelf dacht, nadat ik alleen de torens had gezien:”Zouden ze hoog genoeg zijn om in de toekomst de homo,s en ander islam-onwelgevalligen” er van af te werpen, zoals Sloera @#$$5 in dat . eilige boek zegt”……….

  Geliked door 1 persoon

 7. Deze support van Jan van Zanen doet mij nog ergens anders aan denken, Driek: Dat hij het nodig vond om de complete Utrechtse ‘kit’ op Pegida af te sturen, om voorál maar te verhinderen, dat we tóch gingen ‘lopen,’ hoe onopvallend ook. Dat is toch je reinste “met kanonnen op mussen schieten!” Laat ze bóeven gaan vangen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

  • Republikein zegt:

   Is dat een Alkmaarse opmerking of gezegde, op mutsen schieten?
   Ja, muggen zijn nog niet wakker.

   Like

   • (Zucht.) Nee, Republikein: Op MUSSEN schieten.
    Mússen, kleine, kwetterende vogeltjes, weet je wel. En dan met een groot, log, zwaar kanon. En als die uitdrukking al iets is, is hij nog eerder Italiaans, want ik heb hem uit Giovanni Guareshi’s “Don Camillo.” (“Don Camillo” -zei het kruisbeeld Christus tegen de barse pastoor, die net was overgeplaatst naar een bergdorpje, dat bijna geheel bevolkt werd door vreedzame vrouwen, kinderen en bejaarden- “Het heeft geen zin om met een kanon op mussen te schieten.”)
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Republikein zegt:

    Wanneer het ons allemaal even te veel wordt, zuchten we er al gauw op los. En dat is helemaal niet erg. Sterker nog: als je niet elke vijf minuten een flinke zucht slaakt, breng je je longen in gevaar.

    Lees ook: Onderzoek: zo snel gaan wij met iemand naar bed

    Zuchten is dus van levensbelang. Het blijkt namelijk een belanrijke reflex te zijn die onze longen gezond houdt. Onderzoekers van UCLA en de Stanford University hebben een plek in de hersenen gevonden die normale ademhalingen omzet in zuchten als onze longen dat nodig hebben.

    Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  En daar gaat seculair Nederland door het afvoerputje .

  Like

 9. Anneke zegt:

  Vernietiging onwetende en vooral gehersenspoelde zielen….nog actiever !!!/??? Het kwaad heeft enorme haast….Haastige spoed is zelden goed…

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Het zijn landverraders en volkverlakkers !

  Like

 11. Rene zegt:

  In plaats van te streven naar een gemeenschappelijk standpunt tegenover de islam en de dreigende teloorgang van onze verworvenheden, polariseert de zittende kaste tussen links en rechts. Zij begrijpen nog steeds niet dat het nu niet meer over een politieke kleur gaat, maar om een veel hoger doel dat hier ver boven uitstijgt. De toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. Onze voorouders hebben er precies 1.000 jaar over gedaan om het zeewater te keren en ons land zo in te richten zoals het er nu bij ligt. Moet dat dan nu even in een paar decennia worden vernietigd? Leg alle gemalen dan maar stil en laat de boel maar weer onderlopen. Het is allemaal voor niets geweest. De eigenheid van dit land met alle autochtone subculturen en dialecten is op de schroothoop gegooid. Onze nazaten krijgen in de toekomst op basisscholen Arabisch onderwezen.

  Like

 12. Hendrik zegt:

  Jan de (moslim)burgemeester is dus een moderne NSB’er en die hut zal best wel goed fikken. De islam hoort hier niet!

  Like

 13. Avidia zegt:

  De Islam is in volledige tegenstrijdig met onze christelijke gemeenschap, dus dat kan elkaar niet ontmoeten. Maar de grote vraag is: WAAROM worden wij onder de voet gelopen door de Islam???? Ik vraag U af??? Wat hebben wij te winnen??? Erger, wat hebben wij te verliezen???
  Moet het op een oorlog uitlopen, een burger oorlog, want niemand kan ontkennen dat zij steeds brutaler worden. Waar is dan die z.g. vreedzaamheid, weten zij wel wat dat woord betekent? Noem mij een vreedzaam land waar ze vandaan komen.
  En werken zij? Of houden zij hun handen op, volgens mij moet dat van Allah, zijn we mooi klaar mee. Ik snap er niets van dat dat allemaal maar wordt toegelaten, en al die voorgangers in hun witte jurken, wie neemt zo een man aan als werknemer? Nou ja, ik bespreek mijn zorgen en affersie.

  Like

 14. Avidia zegt:

  Het is te erg voor woorden, waarom??? Olie? onze mondigheid? afstraffing? machtswellust? Ik kan verder niets bedenken waarom dat volk hier moet wonen, welke afspraken zijn er gemaakt om een volk binnen te halen die totaal niets met ons gemeen hebben, een volk wat ons naar beneden haalt, dat overal voorrang krijgt en vooral de uitkeringen die ze krijgen, het land kan in armoede vervallen als dit zo door gaat. Waarom gebeurt dit???

  Like

 15. Tom Hendrix. zegt:

  De agenda van de EUSSR, de Bilderbergbende, de NWO en de geldplutocratie van: Rothschild, en Goldman-Sachs, wordt feilloos uitgevoerd. Net als de “Resolutie van Straatsburg”, en het “Coudenhoven-Kalergi plan”. We zijn en worden verraden door “eigen politici”, met voorop de PvdA,VVD,D66,CDA,GL,CU,SP en de PvdD. Het is een groot complot, gericht tegen de eigen bevolking! O ja, de roden der EUSSR, horen daar ook natuurlijk bij.

  Like

 16. Thoth zegt:

  We leven inmiddels in de 21 eeuw… en nog hebben wij een (fascistische) religie die steeds meer moskeeen in Nederland bouwt en meer mensen uit moslimlanden binnenhaalt. Ik hoop dat geen werk krijgen en zo snel mogelijk oprotten… en een 2e paspoort, nee, nee, nee.

  Like

  • Mirjam zegt:

   Een tweede paspoort zullen ze allang hebben, daar is geen twijfel over. Het is een beetje als op twee gedachten hinken: bevalt het ene niet, dan kies je gewoon voor het andere en dit kan ook als je al langer in Nederland bent en voor het oog van de Nederlanders ingeburgerd lijkt. Deze mensen zijn dan ook nooit te vertrouwen, ze zijn niet loyaal aan het ene en lijken eerder opportunisten: eigen hachjes redders.

   Als ik naar de foto kijk boven het artikel, dan kan ik alleen maar denken: ‘dat ziet er NIET uit!’ Kijk naar al de omliggende typisch Nederlandse huizen en dan in het midden zo’n oosterse moskee, sorry hoor, maar bahhh…Een moskee hoort gewoon niet in Nederland, maar ergens in een nachtmerrie van duizend en één nacht. Far, far away…

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s