Eindelijk gaat het in het “Brexit”-debat om het échte probleem

Screenshot_41

(Door: “Jenny” – Vertaling: E.J. Bron)

Tot nu toe werd er in het “Brexit”-debat veeleer economisch-politiek geargumenteerd. Maar nu drukken de systeemmedia het belangrijkste probleem van de EU af: de radicale euronazi´s.

De voormalige burgemeester van Londen, Boris Johnson, heeft de EU ervan beschuldigd te streven naar een Europese superstaat en dezelfde weg te bewandelen als Adolf Hitler en Napoleon. Het begrip “euronazi´s” duikt al langer op in de alternatieve media. Dat men nu ook in de staatsgelovige systeempers deze feiten publiceert, grenst aan een sensatie, ook al gebruikt ze het begrip “euronazi” nog niet. Wat vroeger de nationaal-SOCIALISTEN waren, zijn nu de continentaal-SOCIALISTEN, of kort gezegd: euronazi´s.

Het gaat niet om een plompe nazi-vergelijking. Het is de waarheid, want veel van hetgeen de aanhangers van de EU doen, herinnert heel sterk aan de nazi´s. Terwijl de idioten van de klassieke nazi´s nog “meer Duitsland” roepen, hebben de nieuwe nazi´s dit veranderd in “meer Europa”. De eis is echter dezelfde: een centraal rijk, waarvan de regering niet democratisch gekozen wordt (Europese Commissie; ECB). De ECB heeft zelfs een van de grootste NSDAP-eisen gerealiseerd: de afschaffing van de rentes.

Euronazi´s willen meer staat, meer macht en meer centralisering. Euronazi´s manipuleren hun pers, euronazi´s liegen en bedriegen en euronazi´s streven naar macht over andere mensen. Euronazi´s willen de totale uniformiteit en voelen zich daarbij moreel superieur. Euronazi´s onderhouden een Führer- en personencultus rondom hun politici en nazi´s staan voor een ondemocratisch Europa, zoals zij door de EU en ECB is gerealiseerd.

Wanneer Groot-Brittannië zich als vrij land uit de klauwen van de euronazi´s wil bevrijden, dan is dat een loffelijk streven. Achter de hele “Brexit”-paniekzaaierij zit natuurlijk geen economische angst, maar een angst voor machtsverlies. De radicale voortrekkers van een centraal EU-rijk vrezen noordwestelijk gebiedsverlies. Overigens: bij een “Grexit” treedt een land uit de euro. Bij de “Brexit” treedt een land uit de EU. De gelijkenis van de begrippen dient om ons onzeker te maken – het gaat echter om twee paar verschillende schoenen.

Belangrijk: De links-groene nieuwe rechtsen, de zogenaamde euronazi´s, zijn daarom zo gevaarlijk, omdat zij zichzelf “moreel superieur” voelen. Door jarenlange hersenspoeling weten ze niet dat ze fout zitten. Daarom dient er rekening mee gehouden te worden dat ze op een bepaald moment geweld zullen gebruiken om hun fetisj van het EU-rijk te realiseren. De euronazi´s houden pas op als ze de totale staat hebben opgericht, die over de mensen waakt en alles voor ze bepaalt. Met een verenigd Europa heeft deze EU überhaupt niets te maken.

Bron:
https://pinksliberal.wordpress.com
Door: Jenny

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Groot-Brittannië, nazisme, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

19 reacties op Eindelijk gaat het in het “Brexit”-debat om het échte probleem

 1. wauso zegt:

  Angela dein Gott Vater spricht !

  Like

 2. Jules Vismale zegt:

  Buiten de benaming euro-nazi’s, en het is zelfs onbegrijpelijk dat ze in Engeland voor het grootste deel nog niet eens weten wat de EU in feite inhoudt, hadden de opgenoemde lui in Brussel zelfs net zo goed euro-communisten genoemd kunnen worden! De stalinistische communisten streefden namelijk eveneens naar een Verenigd Europa waar alleen het communisme de boventoon voerde en zij hadden dezelfde verderfelijke plannen met de Europeanen uitgevoerd als dat de nazi’s zouden hebben gedaan! Dat enkele jaren geleden bijna de helft van de Britse jeugd niet eens meer wist wie Winston Churchill was, dat ze dachten dat Adolf Hitler een voetbalcoach zou zijn, Joseph Goebbels zou ‘Het Achterhuis’ hebben geschreven, Auschwitz een pretpark zou wezen en de Holocaust een nationale feestdag was gewoon schandalig om op te noemen!
  Toch is allang bekend dat talloze Britten de EU nog VEEL hartsgrondelijk haten dan op het vasteland (daar zijn de Britten ook een erg stug volk voor) en ik weet zeker dat de overgrote meerderheid onder hen liever vandaag dat morgen uit die akelige EU willen! Dus zet hem op, jongens daar in Engeland, en stem VOOR een Brexit opdat zowel jullie als wij voorgoed van die snert-EU verlost worden!

  Like

 3. bob Fleumer zegt:

  Als er werkelijk capabele mensen in de EU zaten zou het niet zo’n chaos zijn in Europa een voorzitter die een man op zijn voorhoofd kust is op je een klap met een natte dweil krijgt, wat een vertoning en dat moet de EU leiden? Hallooo?

  Like

 4. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Dat geweld gebruiken de linkse fascisten al, daarom halen ze massaal islamieten en Afrikanen hierheen om hun vuile werk te doen, ze haten alles wat Joods en of blank is.
  Denk maar terug aan SP voorman Van Bommel die voorop liep in een anti Israel demo terwijl vlak achter zijn rug aan een stuk door ‘Hamas, Hamas alle Joden aan het gas!’ werd gescandeerd.
  Toen Moskowitz hem daarvoor voor de rechter daagde stelde de socialist ‘dat hij dit nooit had gehoord.’ Ga nou toch weg man, het was een spreekkoor dat pal achter je liep.
  We zijn terug in 1939. Met een verschil, toen was er een Chamberlain, nu zijn er duizenden, de volledige politiek zit vol met narren die denken dat je zaken kan doen met machtswellustelingen als Erdogan en dat je kan onderhandelen met IS moordenaars, dat je een oorlog wint met bombardementen en drones, waarmee je enkel meer radicalen kweekt en een nog grotere vluchtelingenstroom.
  Maar dat is precies wat zij willen. Zij willen vernietiging. Waarom is de vraag voor iedereen die normaal zijn verstand gebruikt maar deze linkse nazi’s zijn niet normaal.
  Pol Pot, Mao, Stalin, Hitler waren geen van allen normaal, toch liep er een gigantische massa achter hen aan te rennen. Nu weer!

  Geliked door 1 persoon

 5. Engeland is een netto-betaler aan de door en door corrupte EU, dus de Engelsen worden alleen maar beter van een Brexit

  Like

 6. Mike zegt:

  Volgens diverse deskundigen zijn de corrupte en incompetente machthebbers in Brussel ook schuldig aan de huidige financiële crisis en hebben zij Europa naar de rand van de afgrond gebracht. Het boek gaat uitvoerig in op de rol van de ex-nazi Walter Hallstein, één van de ondertekenaars van het Verdrag van Rome (1957) en de eerste voorzitter van de EU commissie van 1958-1967. Hallstein was tijdens het Naziregime lid van juridische Naziorganisaties, die de democratische rechtsorde wilden veranderen in fascistische wetgeving. In 1939 gaf Hallstein een lezing over de geplande verovering van Europa, de juridische structuur van het Groot-Duitsland en de afschaffing van de democratie.

  Enkele decennia later ontwikkelde Hallstein een tweede blauwdruk voor een supernationaal Europa in zijn boek ‘Die Europäische Gemeinschaft’( 1973), waarin hij de EU Commissie onafhankelijk stelde van de lidstaten en er een wetgevende macht van maakte. De meest essentiële ingreep in de vrijheid van de EU-burger is het eerder genoemde Verdrag van Lissabon (2009). Dit verdrag maakt het mogelijk dat de EU-commissieleden nooit gekozen kunnen worden, maar worden aangesteld en onder geen enkele mogelijkheid kunnen worden vervangen, ook al is er overtuigend bewijs voor bijvoorbeeld de schending van mensenrechten.
  http://www.franklinterhorst.nl/EuroBabel%20en%20de%20vrouw%20op%20het%20beest.htm

  Like

 7. delamontagne zegt:

  The last whites of the East End: BBC documentary reveals how cockneys are becoming an endangered species in London borough of Newham after 70,000 immigrants moved in
  …….
  De laatste oorspronkelijke Engelsen van Oost Londen.
  Documentaire op BBC aanstaande Woensdag.
  70.000 van hen zijn de afgelopen jaren al gevlucht, ……..sorry ik bedoel natuurlijk verhuist naar andere wijken.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3590156/The-whites-East-End-BBC-documentary-reveals-cockneys-endangered-species-London-borough-70-000-immigrants-moved-in.html

  Geliked door 1 persoon

 8. Elk land, dat de EU verlaat en zodoende de positie van dat gedrocht verzwakt tot het in elkaar dondert, bewijst alle andere volkeren (let wel: Niet landen, maar vólkeren) een dienst, want als jet mij vraagt, zit er niet één volk vrijwillig in de EU: Allemaal er in gedwongen door een stelletje bureaucraten, die stuk voor stuk de naam ‘volksvertegenwoordiging’ niet verdienen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Mirjam zegt:

  Ongeveer 40 minuten duurt deze video van YouTube over Merkel. De moeite waard om te zien. Duitsers hebben ook genoeg van alles wat Merkel en de EU wil. Het moet stoppen, en dat zal het ook. https://www.youtube.com/watch?v=4Cqx0b8Ij2A

  Like

 10. Anneke zegt:

  Boris niet meer in functie en nu PAS haar op zijn (kunst)-tanden. Tuurlijk hij voelt zich nu vrijer, hij hangt niet meer aan het NWO stuur’-draadje’. Tijdens zijn functie-periode heeft hij weldegelijk meegewerkt aan alle NWO ellende.

  Like

  • tjonge zegt:

   boris johnson heeft een volledig geislamiseerd london achter gelaten met als kers op de taart een moslimburgemeester.
   .
   leuk feitje, wis u dat boris johnson turks bloed in de aderen heeft ? is na te lezen op wikipedia.

   Like

 11. tjonge zegt:

  rest mij de vraag, gaat het uk bestuur het referendum ook negeren bij een “negatieve” uitkomst zo als bij ons in 2005 en het ukraine referendum ?

  Like

 12. Aalt zegt:

  Ik zou liever de term “Euro-fascisten” nemen. Dat is moeilijker te weerleggen én dichter bij de waarheid. Het fascisme van de grote bedrijven in belastingparadijs Europa. Geen “burger-EU” en daar zouden we juist naar toe moeten. Besprekingen met USA in het geheim hoort bij dit Euro-fascisme evenals in Spanje de lonen 25% laten zakken voor de €.

  Like

 13. Jan zegt:

  Islamitische kankergezwel steekt joodse delicatessenzaak in brand

  Ta’am Grill and Bakery in Manchester was due to open just days after the attack – which one of the owners says could have been conducted by “a group of Asian boys”.

  Amos Vaisman posted a video on social media showing two men breaking into his shop and dousing it in petrol.

  The men then set fire to the building from the bathroom, with the flames spreading rapidly through the various rooms.
  ….

  http://www.express.co.uk/news/uk/669120/jewish-deli-bakery-arson-attack-manchester-watch-video-cctv-footage-facebook

  Like

 14. Jan zegt:

  Brexit the movie

  Like

 15. Jan zegt:

  Vertaal de waarheid en je krijgt linkse haters over je heen:

  ‘The most racist programme I’ve ever watched’: BBC faces Twitter backlash over controversial documentary The Last Whites of the East End – while some viewers say ‘it’s only telling the truth’

  BBC’s Last Whites of the East End looks at life in Newham, east London
  The borough has had an influx of 70,000 immigrants in the past 15 years
  ….

  Vroeger:

  De huidige zwijnenstal, met dank aan de socialisten (1):

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3608136/The-racist-programme-honest-reflection-state-nation-Britain-divided-reaction-Whites-East-End.html

  1. Britse ex-premier Tony Blair genoemd als spil in complot rond massa-immigratie: “Ministers moesten zwijgen”

  In een nieuwe biografie over Tony Blair wordt onthuld hoe de Britse oud-premier het volk heeft misleid en tegen de regels in twee miljoen migranten het land heeft binnengelaten.

  Hij plaveide de weg voor massa-immigratie naar Groot-Brittannië en gaf ambtenaren en ministers de opdracht hun mond te houden hierover. Onderzoeksjournalist Tom Bower spreekt in zijn boek van een ‘samenzwering’.

  In het boek (2) valt te lezen dat de minister die moest toezien op grensbewaking, uitgeprocedeerde asielzoekers niet liet uitzetten omdat dat te ‘emotioneel’ zou zijn.

  Volgens schattingen kwamen er tijdens het wurgregime van Labour tussen 1997 en 2010 zo’n 2,3 miljoen migranten naar Groot-Brittannië.

  http://www.ninefornews.nl/britse-ex-premier-tony-blair-genoemd-als-spil-in-complot-rond-massa-immigratie-ministers-moesten-zwijgen/

  2. https://www.amazon.co.uk/Broken-Vows-Blair-Tragedy-Power/dp/0571314201

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s