Eurosocialisten bestrijden extremisme door politieke islam binnen te halen

Screenshot_47

(Door: Carel Brendel)

In Nederland wordt het PvdA-Kamerlid Keklik Yücel bedreigd door Erdogan’s Klik-Turken omdat ze het opnam voor de door de Turkse autoriteiten vervolgde columniste Ebru Umar. Yücel krijgt allerlei verwensingen over zich heen, ook omdat ze kritiek leverde op de door het Turkse consulaat ingestelde kliklijn.

In Groot-Brittannië haalt de Labour Party na een reeks schandalen eindelijk de bezem door antisemitische stofnesten in de partij. Minstens 18 Labour-leden, onder wie de Londense oud-burgemeester Ken Livingstone, hebben een schorsing aan de broek. Het is een moeizame taak voor de partijleiding want steeds weer duiken figuren op die ISIS als een zionistisch complot zien of “De Joden” beschuldigen van genocide op de Engelsen.

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, antisemitisme, antizionisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Eurosocialisten bestrijden extremisme door politieke islam binnen te halen

 1. koddebeier zegt:

  Het wordt de hoogste tijd dat we dit land is schoonvegen !!

  Like

 2. hendrikush zegt:

  Wie weet wat Taqiyya, Tawriyah, Kitman, Muruna betekenen mag geen enkele moslim meer vertrouwen. Jezuïeten zijn er niets bij.

  Like

 3. Hendrik zegt:

  De islam hoort niet in Europa thuis, dus weg met die invasieve doodscultuur

  Like

 4. Tja…..En dan nou weer die moslim-burgemeester voor Londen, hè…….
  Maar laten wij onze mond maar houden: “Onze” PvdA bekokstooft momenteel nog iets véél ergers…..
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Een waarheid als een koe, geit zo u wilt.
  Duizenden moslims zitten in de Nederlandse politiek, het meeste bij de PvdA. Zo ook de nooit-van-gehoorde Keklik Yücel. Allemaal Nederlanders, die geen Nederlander zijn en in de eerste plaats moslim zijn. En welke variant zo ook aanhangen, een seculier land verdient beter. Het moet eerlijker.
  Laat het Nederlands bestuur over aan Nederlanders en de smijt alle theologisch gehandicapten eruit. Denk hierbij ook de commissie stiekem (of commissie achterbaks zo u wilt) waarvan men eigenlijk het recht wil hebben om moslims daar te weigeren, want ploflims, dubbele agenda’s en ga zo maar door. Je kunt geen enkele moslim vertrouwen, ook geen poldermoslim, geen homomoslim, geen excuusmoslim, geen VARA-moslim, geen knuffelmoslim.
  Denk aan Molenbeek, waar honderden lieve, gematigde moslims een terrorist verbergen. Extremisten zijn het allemaal, zeker wanneer ze hun jeugd laten opgroeien met het geloof van de haat en achterstand.
  Het idee dat de socialisten het extremisme gaan bestrijden is absurd. Is er ooit iemand uit de partij gezet wegens de islam? Nee toch, juist andersom. Iedere haatsik, die stemmen meebrengt, komt op de kieslijst. Zelfs als ze in het bestuur zitten van een erkende haatreactor.
  Tot slot, wat voor zin heeft het om extremisme te bestrijden wanneer miljoenen moslims hier worden toegelaten? Dat is dweilen zonder dijken.

  Like

  • Leo zegt:

   Denk aan Molenbeek, waar honderden lieve, gematigde moslim een terrorist verbergen.

   Nogmaals: Alle moslims horen bij de daders !!!

   Don t forget.

   Like

 6. Jean zegt:

  Mensen zie het onder ogen, “islam is vergif en dat vergif wordt ons opgedrongen door die EU lafaards die door die misdaad zelfverrijking voor ogen hebben”, het is onze verdomde plicht dat vergif in Europa te verbieden en te verbannen, heel die islamsmeerlapperij afvoeren richting grote zandbak in noord Afrika.
  Religie is opium voor het volk en islam is kanker, conclusie: kanker bestrijden en opium verbieden dat is de enige redding en oplossing voor heel Europa.

  Like

 7. Pieter zegt:

  Wat krankzinnig, hoe meer mensen de islam openlijk verafschuwen hoe meer die wordt omarmd door het establishment.
  Duidelijk is dat de extreme islam steeds meer grip krijgt op de samenleving.
  Kun je nagaan hoe goed zij al geinfiltreerd zijn. Kan de maffia nog wat van leren.

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Islam en het socialisme, vormen een dodelijke mix. De Islam is een ideologie pur sang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s