Rare types in Ede

Screenshot_62

(Door: Wim van Schaik)

Je zult maar in Ede wonen. Je bent je bezit en als het even tegen zit je leven niet zeker. Vannacht ging er weer een auto in de hens. Van de politie hoef je weinig te verwachten. Die kunnen naar eigen zeggen ‘niet in elke steeg een agent zetten’, wat betekent dat ze nergens op tijd zijn. En als het dan, hoera, toch lukt een paar vandalen op te pakken, zoals die zes raddraaiers in de week van de branden, dan loopt het met een sisser af: Als jullie nog eens in de fout gaan, dan zwaait er wat hoor!

Het CDA Knaapje dat zich burgemeester mag noemen, maar het niet is, slaat de bekende stoere taal uit die we gewend zijn: ‘Onaanvaardbaar’ en ‘Ik wil dat er snel een eind komt aan de onrust’. Onrust? We zien in Ede het soort terrorisme dat in ultieme vorm in de banlieus van Parijs voorkomt. En net als in Molenbeek wordt ook hier weggekeken. De burgemeester toont ook – bekende riedel – veel begrip: ‘Logisch en begrijpelijk’ dat de bewoners van de wijk zich zorgen maken. Maar het moet natuurlijk niet te gek worden. Bijvoorbeeld zo bezorgd zijn dat je zelf actie gaat ondernemen. Dat is ook weer niet de bedoeling.

De politie verwacht heel veel zelfredzaamheid van de burger, maar als het er echt op aan komt, mag hij ineens niets doen. Heb je geluidsoverlast van een aso buur, je moet met gevaar voor je leven er eerst zelf op af. Wordt er bij je ingebroken, dan komt de politie je een standje te geven voor een ondeugdelijk slot. Eigen schuld die inbraak, had je maar actie moeten ondernemen. Preventie bla, bla, bla. Maar dreigt je auto in vlammen op te gaan, dan mag je ineens niet preventief optreden.

Het totale brevet van onvermogen gaf Van der Knaap zichzelf door samen te werken met de Marokkaanse consul-generaal die wel eens even met de vertegenwoordigers van de Marokkaanse gemeenschap, verenigd in de organisatie met de misleidende naam ‘Samenstede’, zou praten. Die consul ging ondersteuning geven bij het scherp afwijzen van de ongeregeldheden. Kennelijk was het van de Marokkanen in Ede heel moeilijk en zelfs teveel gevraagd om op eigen kracht tot zo’n afwijzing te komen. Wat die ondersteuning inhield, blijft vaag, want we mogen niet weten wat er besproken is. Het zou zomaar kunnen dat die consul geadviseerd heeft om een protestmars tegen geweld te houden: verplicht tot niets en die rare Hollanders gaan helemaal uit hun dak.

Nu wonen er in Ede inderdaad rare types. Neem Kees en Sija de Jong uit de inmiddels beruchte wijk Veldhuizen. Hun Toyota Avensis Verso ging in vlammen op. Ze lieten het er niet bij zitten. Gelijk de dag erna liepen ze mee in de protesttocht van de Marokkaanse gemeenschap. Volkomen zinloos en absurd natuurlijk, zo’n tocht. Want wie is er nou voor het affikken van auto’s van een ander. Zoiets wijst elk weldenkend mens toch af? De burgemeester, die ook meeliep, zou zich dan ook diep moeten schamen. Hij had zijn tijd beter kunnen gebruiken om de daders op te pakken en aan te pakken. Misschien had die consul de gemeenschap ook eens moeten bewegen de daders uit te leveren. Dat was pas een signaal geweest! Maar reken maar dat, net als de terroristen in de Brusselse wijk Molenbeek, de rotjochies in Veldhuizen beschermd worden.

Hoe het ook zij, Sija liep mee. Maar dat was nog niet genoeg. Deze moeder van vier kinderen, docent verpleegkunde aan de Christelijke Hogeschool in haar woonplaats, las ook nog een verklaring voor. ‘Ik geloof niet in kwaad met kwaad vergelden’ en, tot de aanwezige islamieten: ‘We bidden in de naam van de God van Abraham, Ismaël (!) en Izak, Amen?’

Wat een gezever! Hoezo kwaad met kwaad vergelden? Was de autochtone bevolking dan bij de Marokkanen langs geweest om hun auto’s een behandeling te geven? Deze verdwaasde moeder doet alsof gerechtigheid eisen en oefenen hetzelfde zou zijn als ‘kwaad met kwaad vergelden’ of  ‘gevoelens van haat te koesteren’. Ze had beter de gelegenheid kunnen aangrijpen om te vragen waarom sinds de jaren tachtig uit de vorige eeuw dit soort gedrag blijft voort etteren. Waarom, als je volgens het Marokkaanse ‘Samenstede’ samen in een wijk woont, het ongenoegen afgereageerd wordt op mede wijkbewoners. Waarom ‘Samenstede’ niet geldt voor de kafirs.

En dan die rare gebedsoproep, waarbij mevrouw doet alsof Allah en de God van Abram, Izak en Jacob – niks Ismaël dus – dezelfde zijn. Als ze echt op de christelijke toer was gegaan, had ze die lieden verteld dat Mohammed met zijn Allah een misleider was, maar dat wie in de Zoon van God gelooft, behouden is. Maar nee, zover gaat haar zogenaamd christelijke bewogenheid niet. Als je het goed bekijkt, laat ze de misleide moslims in feite gewoon stikken en zeurt wat over beloften van God voor Ismaël (stamvader van de Arabieren) en gebed voor de wijk Veldhuizen.

Natuurlijk dook, toen niet langer ontkend en weggemoffeld kon worden dat het om Marokkaanse jongeren ging, ook het woord ‘kansarm’ op. Iets wat we al jarenlang horen van de linkse, wegkijkende goedmenschen en van de islamieten zelf. Maar we moeten niet doen alsof de rel-bereidheid van Marokkanen in Nederland een geïsoleerd op zichzelf staand feit is. In heel Europa is er geen enkele bevolkingsgroep die door de jaren heen zo gepamperd is als juist de islamieten. Ook in de wijk Veldhuizen, compleet met sportveldjes, jongeren die tegen vergoeding zwerfvuil opruimen (weinig animo) en een lachwekkend tuinproject.

Vraag je het de beroepsknuffelaars, dan zeggen de jongerenwerkers met de Marokkaanse jongens te kunnen lezen en schrijven. En wijkbeheerder Bram Snaterse vindt dat de bewoners van Veldhuizen tevredener zijn dan voorheen. Behalve dan (heel denigrerend) ‘ouderen die heimwee hebben naar het rustige woonerfje van veertig jaar geleden’. Maar de recente rellen staan haaks op deze wanhopige positiviteit.

De conclusie dringt zich op dat er iets aan de islam niet deugt. Een conclusie die bevestigd wordt als je de koran en de Hadith leest. Dit zijn gewoon stoottroepen, en hun eventuele volgens de islamitische doctrines begane zonden worden onmiddellijk vergeven, omdat zij voor hun oemma vechten in de Dar-al-Harb, het Huis van Oorlog, het gebied van de ongelovigen.

Rare types als Sija de Jong zullen nog hun wartaal uitslaan op het moment dat hun huis aan de beurt is, hun kinderen gepest worden of hun dochter gepakt wordt.

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Barbarisme, christenhaat, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Marokkanen, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

48 reacties op Rare types in Ede

 1. Cathja zegt:

  Volledig met de schrijver eens!

  Like

 2. Hans zegt:

  Ik denk dat je gericht de golfjes, audi’s, bmw’s en mercedessen van dat tuig en hun ouders terug moet affakkelen.
  Je wordt toch niet gepakt.
  Wedden dat ze die boodschap begrijpen?
  In het dagelijks leven kom ik er wel tegen in mijn dikke 4×4.
  Petjes, maar liefst marrokanen, zit ik graag maximaal toelaatbaar in de weg.
  En af en toe, bij een wegversmalling proberen ze het weleens, een chicken run.
  Maar ik ga niet opzij. Zij wel, de lafaards zijn te veel gehecht aan de blingbak waar ze als op een ezel in rijden. Dan komt het net te dichtbij.
  Dan is het hun eigen bezit in de gevarenzone.
  Terug op Ede: Gewoon geweld met geweld bestrijden.
  Zinvol geweld. Dat gaat nog eens heel groot worden.

  Like

 3. Driek zegt:

  Inderdaad, rare types als Sija de Jong zullen nog hun wartaal uitslaan op het moment dat hun huis aan de beurt is, hun kinderen gepest worden of hun dochter gepakt wordt.

  Ik wens ze het natuurlijk niet toe, maar het zoude wel een lesje zijn om de ogen van Sija de Jong te openen. Hoewel, dan heeft ze wel weer een ander excuus om het goed te praten.
  Ach, die islam deugt niet, pas als die wordt verboden wordt Nederland weer een prettig land om in te leven.
  Overigens een goed artikel, meneer Wim van Schaik.

  Like

  • Wachteres zegt:

   De eerste reactie van zo’n halve gare Zweedse trut was, nadat zij werd verkracht: “Gelukkig ben ik niet racistisch geworden”.

   Ik vermoed dat mijn echtgenoot, tezamen met de vader van onze kleindochters, op zoek zal gaan naar de dader om hem voor altijd een lesje te leren, mochten zij verkracht worden.

   Je moet een vader/opa niet aan zijn dochters of kleindochters komen.

   Met het artikel ben ik het roerend eens. Het grote gevaar voor onze samenleving zijn de halfzachte linkse figuren, ook, en vooral, als zij zich christenen noemen.

   Jezus was niet zo’n slappe dweil als zijn navolgers:

   http://www.statenvertaling.net/kunst/grootbeeld/58.html

   Geliked door 1 persoon

   • joopklepzeiker zegt:

    Jezus was niet zo’n slappe dweil als zijn navolgers:

    Hij liet zich an een stuk hout nagelen !

    Like

 4. Iets wat voor burgemeester moet doorgaan en een docent verpleegkunde (o och arme verpleegden) geven aan dat er rare types in Ede rondlopen .Wat zullen die Marocs gelachen hebben in die tocht met de dikke middenvinger richting ongelovigen .

  Like

 5. Fred zegt:

  In Zweden beginnen ze ook wakker te worden.
  Misschien moeten we deze mening maar volgen;https://fenixx.org/2016/05/16/gooi-ze-het-land-uit-ongeacht-het-lot-wat-hen-wacht/

  Like

 6. Thom zegt:

  Gemeten naar Belgische maatstaven heeft mevrouw zeer krachtdadig opgetreden. In het Belgische leger zitten naar bekend minstens 60 beroepssoldaten die er jihadistische ideeën op na houden. Van de minister van defensie Steven Vandeput van de zogenaamde conservatieve partij N-VA mogen die niet ontslagen worden. Immers er is in België vrijheid van godsdienst. Wel worden hun geen wapens verstrekt. Wat is het nut van een soldaat zonder bewapening?
  Man man man wat een gekkigheid. Bij het leren gooien met handgranaten zitten ze zeker in het leslokaal met oordoppen in en een blinddoek voor. Uiteraard wordt hun volledige salaris wel uitbetaald. Europa is gek geworden. Laat Oost-Europa ons maart komen bevrijden, desnoods Poetin, erger dan nu kan het niet worden.

  Like

 7. Deborah Menorah zegt:

  Zeer sterk geschreven! Helemaal waar.

  Geliked door 1 persoon

 8. Ricardo zegt:

  Natuurlijk is dit een schande , toch vraag ik me af wie
  er nou de werkelijke schande is?
  De overheid/politie of dit tuig?
  Ik denk toch wel dat de politie bang is , geen toestanden als de Schilderswijk weer wil hebben tijdens de ”zogenaamde demonstraties” tegen geweld , vorig jaar na de moord op Mitch Henriquez, die door het locale moslim , tuig daar werd aangegrepen om te rellen!
  Ik maak me er allang niet meer druk om, je kunt je er groen geel aan ergeren , er verandert niets!
  In eigen land waren ze allang in , de kraag gepakt en met minimaal 10 stokslagen bewerkt en komen er geen linkse Jankerts die over :Racieeeeesmeee lullen of hoe moeilijk ze het hebben geen stage plek kunnen vinden etc !
  Zij weten ook : Niemand maakt ons iets, en dat is toch echt de schuld v/d regering/politie die niets doen! Al weken gaat dit maar door en nog doet niemand iets!
  Vragen vragen, zitten ze niet op school , moeten ze niet werken?
  Iemand die normaal met zijn toekomst bezig is , heeft iets te verliezen en gaat dit soort dingen niet doen! In de kassen fabrieken kunnen ze echt wel werken , maar nee hoor geef ze lekker een uitkiering en alles komt goed!
  Op een gegeven moment slaat de verveling toe en ja hoor!
  Daar ligt ook het grote probleem , mensen die kunnen werken horen geen uitkering te krijgen!

  Hadden een groep autochtone jongens dit gedaan, bij moslims had het land te klein geweest!

  Like

  • koddebeier zegt:

   De politie is in Nederland al jaren een politiek apparaat, ze handhaven politieke denkbeelden en niet de wet !!!

   Geliked door 1 persoon

   • bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

    Logisch omdat alle hoofdofficieren en commissarissen direct of indirect door de politiek worden benoemd

    Like

  • Claudia M. zegt:

   Het vervelende ze zijn helemaal niet met hun toekomst bezig. Ze zijn bezig zich vooral zielig en achtergesteld te voelen. GS kwam met dit artikel met link, daaronder mijn reactie:

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/05/stageplek____iemand.html
   10.20
   Q; uit de mirror …‘als ik solliciteer wil niemand ons hebben, je weet toch.’
   Met zo’n instelling verwacht ik inderdaad niet dat iemand je hebben wil, nee. De meeste werkgevers zitten niet te wachten op klagers en huilebalken, die zoeken mensen met elan! Zolang dat elan echter op de roerende goederen van compleet onschuldige medebewoners gericht is, verwacht ik ook niet dat de toekomstige positie op de arbeidsmarkt verbetert.

   Like

 9. Steven zegt:

  Maar ze hebben immers WEL tijd om ONGEVRAAGD aan je deur te komen ls je “KUT MAROKKAAN” zegt.
  Want dan weten ze niet hoe snel ze bij je moeten zijn. KUT VOLK hier!

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Beste Wim. De hele boel in Ede is in scène gezet. De Mullah’s in de moskeeën adviseren de ouders en de ouders sturen hun kinderen de Nederlanders te treiteren. Niets is hier een toeval!!!. Er is sprake van steekproeven, oefeningen in het veld. Zien tot hoever de Nederlanders zijn bang en laks. HET ZIJN VOORBEREIDINGEN VOOR DE OVERNAME VAN DE STAD in de snel komende BURGEROORLOG. Ook de zgn. tocht van de Marokkanen om zgn. te protesteren is een opzichtige theater. De Marokkanen weten nu al dat de bezetting van Ede zal een makkie zijn. Let op! Straks begint dezelfde veldproef in andere gemeenten. Wij in Nederland kunnen enigszins van geluk spreken. De voornaamste vertegenwoordigers van de Islam hier zijn de Marokkanen. Een groep die zeer inferieur, zeer gevaarlijk, zeer primitief en zeer gedegenereerd is.Boven zijn de leden van deze groep buitengewoon slecht van karakter en mentaal grenzen zij vaak aan psychopathie. Zie wat de politiechef van Den Haag zegt over ze: https://wijblijvenhier.nl/24575/politiechef-haag-marokkanen-barbaren-genetisch-crimineel/
  Het is niet in de haak dat overheid en regering geven de voorkeur het leven van de Nederlandse bevolking te riskeren. Zouden ze tot deportatie van deze groep overgaan, zal ook de Islam-risico in NL met tientallen procenten dalen. Qua wetgeving is er niets onwettig aan: Marokkanen bezitten twee nationaliteiten. Dus ze gaan gewoon naar het land van herkomst. Maar wij weten dat niemand zal dat doen. Dus als de politie verwacht van de burgers heel veel zelfredzaamheid? Dat is dan PRIMA! Dan laat men de politie, College van B&W en Raadsleden voor wat ze zijn. Laat zien dat de burgers van Ede ze niet nodig hebben. Het is hoog tijd voor DE KERELS VAN EDE.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  De Zwitsers schijnen eindelijk “DE” oplossing te hebben gevonden voor het integratie vraagstuk.

  Geliked door 3 people

 12. Ricardo zegt:

  Dit nummer verklaart toch , het hele probleem!
  Schijt aan de maatschappij ,met je matties!

  Like

 13. joopklepzeiker zegt:

  Ede is dat nu een open inrichting ?
  In die omgeving zijn wel meer inrichtingen .
  Die mocro,s pissen in hun broek van het lachen en dat zou echt een andere reden moeten hebben .

  Like

 14. joga zegt:

  Gereformeerde christengekkies, what else. De prototypes nan NSB’ers en landverraders. Nederland zit er helaas tjokvol mee, alsof er geen 2e wereldoorlog heeft plaats gevonden.
  Verkiezingen maart 2017 tijd om af te rekenen met CU , GPV en CDA. En laten we D’66, Groen Links en Pvda ook niet vergeten, want die zijn even erg. Waar u wel op moet stemmen? PVV natuurlijk en Ede is uit de brand. Oh, ja en de rest van Nederland natuurlijk ook.

  Geliked door 1 persoon

 15. Thom zegt:

  Inderdaad die mevrouw is van het padje of anders gezegd van de pot gerukt.
  De volgende uitspraak van haar staat in Trouw over een verloren generatie:

  Sija de Jong en haar man Kees hebben dubbele gevoelens. Na de autobrand kregen ze hartverwarmende reacties, kaartjes en bloemen. Bij buren zien ze angst en verbittering. Ze zijn verward. Kees: “Ik zag een jongen met een buitenlands uiterlijk lopen en voelde woede. Ik schrok er zo van. Ik dacht: dit mag ik niet voelen, hij heeft er waarschijnlijk niets mee te maken.” Sija: “Ik voel me altijd erg betrokken bij buitenlandse mensen. Ik dacht: ‘Heer, nu hou ik zó veel van Marokkaanse mensen. En dan steken ze onze auto in brand.”

  Dan ben je toch echt, echt gewoon gek. Het beroerde is deze gekken roepen het noodlot over ons af. Ze stemmen verkeerd, ze halen ze binnen en als ze op hun schoenen schijten, zeggen ze zelf “sorry”.

  Geliked door 1 persoon

 16. Avidia zegt:

  Als mijn geweldige auto in de fik gestoken wordt, komt de onderste steen boven. Ik heb een Unieke auto, ben er in zes jaar EEN tegen gekomen, en ze leek ook nog eens op mij, we staken samen een duim op. Ik denk dat zij het net zo leuk vond als ik :-}

  Like

 17. D. G. Neree zegt:

  Die dame heeft zich al overgegeven en hoopt op clementie van de barbaren.

  Like

 18. ongesgoolde zegt:

  Houston we have a problem :
  De vissen zwemmen en de rest verzuipt.

  Like

 19. Elena zegt:

  Kudt Marokkanen !

  Willen jullie meer of minder Marokkanen?

  Minder… Minder…Minder !!!

  Geliked door 1 persoon

 20. koddebeier zegt:

  Het is te hopen dat deze rare types snel met de werkelijkheid geconfronteerd worden, dan vallen ze tenminste van hun roze multiculti wolkje af.

  Like

 21. Joshua zegt:

  Meneer van Schaik,
  Hebt u deze brief ook aan de chr.partijen gestuurd, cu, sgp, cda,?
  Ook deze zijn het met die gekke mevr. eens, ik ben al maanden bezig die zgn. christelijke partijen met post te bestoken maar zij zitten liever met hun dikke salaris mooi weer te spelen, dan dat zij ook maar een stap naar hun kiezers doen of antwoorden te geven.
  Mee heulen met die andere duivelse partijen gaat veel makkelijker dan dat je voor je chr.principes uitkomt.
  Overigen ben ik het met uw schrijven volkomen eens.

  Like

  • Japio zegt:

   Beste Joshua, ik heb ook al menig maal de christelijke partijen een email gestuurd maar de reacties blijven uit. Ik ben bang dat ze het in de broek doen om eens niet een politiek correcte antwoord/mening te geven. Ik word er zo moedeloos van, ze weten gewoon wat er speelt op het wereldtoneel.

   Like

   • Joshua zegt:

    Beste Japio, zij zitten er voor de poen en nergens anders voor.
    Stel je voor dat zij hun chr. principes gingen verkondigen, dan zijn zij hun dik betaalde baantje kwijt.
    Ziende blind en horende doof voor alles wat verkeerd is, dat zijn zij.

    Like

 22. ildiko zegt:

  volgens mij schreeuwen deze jongens naar harde aanpak, daarom hebben ze meer respect voor een zelfmoord terrorist dan op onze rechtstaat en politici. Terecht.

  Like

 23. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Het staat in de bijbel zegt incompetente burgemeester ‘excellentie’ Van der Knaap als antwoord op onderstaande vraag,

  Hoe gaat u ervoor zorgen dat u dit in de toekomst wat beter inschat?
  „We leven in een gebroken samenleving.”
  Wat bedoelt u?
  „Lees dat maar in de Bijbel. Er zullen altijd dingen gebeuren. Nu in Ede, morgen misschien in Culemborg of Gouda. Je kan niet alles van tevoren weten.”

  Dat zijn dus de feiten. Een passieve burgemeester die in de bijbel leest dat dit soort dingen nu eenmaal altijd gebeuren en die het probleem wil oplossen met Marokkanen knuffelen. Politie die zich in diezelfde lijn ook na zoveel autobranden passief blijft opstellen en de Marokkanen niet bij de kladden grijpt voor er weer een auto in de fik staat. Doodsbange bewoners die met ramen open slapen en proberen zelf de branden te blussen. En diezelfde politie grijpt wel keihard burgerwacht-achtige initiatieven aan. Want zo bang als ze zijn voor de Marokkanen, zo makkelijk durven ze de Nederlanders aan te pakken.

  Bron Joost Niemoller

  Like

 24. Tom Hendrix. zegt:

  Na een poos niet gereageerd te hebben, – omdat de hele islam en links- mij totaal moedeloos maken, toch weer reacties van mijn kant. Ik ben het uiteraard met het artikel volledig eens. Maar er zal niets veranderen, zolang de meeste Nederlandse kiezers, zich laten hersenspoelen door de totaal LINKSE MEDIA. En ook omdat, buiten de helden van Pegida, NIEMAND meer “de straat opgaat”, om voor het eigen vaderland op te komen. Neen, de sufferds blijven zelfs stemmen op de partijen die hier debet aan zijn: PvdA,VVD,CDA,SP,D66,CU,PvdD,GL om de meeste maar te noemen. Er verandert helaas geen zier, tenzij de PVV met 90 Kamerzetels de verkiezingen zou winnen. Ach, dromen mag….

  Geliked door 1 persoon

  • Wachteres zegt:

   Helemaal eens, Tom. Ik voel hetzelfde.

   Like

  • Anneke zegt:

   De hoofdschuldige is verkiezingsfraude…De stemmen worden al tijden niet eerlijk geteld. De NWO moet en zal een feit worden. Alles gaat digitaal; behalve het stemmen op de politici….MOET nog altijd met het rode potlood…..”Dit zegt genoeg…”.

   Like

 25. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  ‘Bekeert U het einde der tijden is nabij!’
  Heerlijk voor CDA excellentie Van der Knaap om dat eens te kunnen uitschreeuwen.

  De Intifada is uitgebroken in heel Europa, brandende auto’s, stenen naar je kop, vluchtende islam knuffelaars in politie-uniform, nieuwe Joodsche Raad achtige clubjes bestuurders die in hun collegezaal zitten te bibberen en dictaten ondertekenen om de autochtone bevolking te laten afvoeren naar nieuwe ‘Arbeit mach frei’ kampen. Gestoorde intellectuelen die stellen dat eenieder die waarschuwt een gevaarlijke nazi is zonder te begrijpen dat zij zelf die gevaarlijke nazi’s zijn.

  De vraag is, wie is onze toekomstige bondgenoot? Rusland? China? Van de Amerikanen hoeven we niets te verwachten dat zijn de idioten die dit alles hebben gestart onder de eerste Bush en de eerste Clinton.

  Like

 26. Thomasson zegt:

  Vandaag heeft E.J. Bron een artikel gepost over zeer dappere mensen in het Duitse Altenenburg. Zij weten dat ze van de regering niets hoeven te verwachten. Dus ze hebben al hun eigen verdediging op touw gezet. Deze film is afkomstig van de Deense TV. Ik hoop dat de blog VLAD TEPES zal snel komen met Engelse ondertitels
  https://www.dr.dk/tv/se/horisont/horisont-2016-05-09#!/

  Like

 27. joopklepzeiker zegt:

  Leeuwen of mocro,s, wat maakt het uit , in het licht van een historisch perspectief ?

  Like

 28. joopklepzeiker zegt:

  Lammetjes op de halal slachtbanken , maar ja een goed voorbeeld doet goed volgen, is dat nu ook aangeleerd ?

  Like

 29. God vergeten linkse klootzakken,socialistisch gespuis…wanneer gaan jullie inzien dat je je vijant binnen haalt…verdedig je VERDOMME!!

  Like

 30. 4sjun zegt:

  De oude Boekaniers wisten beter met onaanspreekbare lieden om te gaan.

  Soms moet beschaving verdedigd worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s