Controle “migranten” te zwak om Jihadisten te stoppen

Screenshot_65

(Door: Bauke Schram)

De controle waaraan “asielzoekers” die naar Nederland komen worden onderworpen, stelt niet veel voor. Vooral het onderzoek naar de inhoud van mobiele telefoons is slecht, waardoor terroristen in asielzoekerscentra kunnen belanden.

Dat blijkt uit een rapport van het ministerie Veiligheid en Justitie dat in handen is van De Telegraaf. Bagageonderzoek en het verhoor van “migranten” worden matig uitgevoerd en Justitie maakt zich ernstige zorgen over de slechte check van mobiele telefoons.

Lees verder>>>

Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Controle “migranten” te zwak om Jihadisten te stoppen

 1. Anneke zegt:

  De huurlingen van de NWO-garde komen in grote getalen binnen-sluipen. De djihadisten zullen ons wel even ‘morres’ leren. De sorres neemt toe, armoe-troef voor de Europese en Amerikaanse burgers. De mensheid mag niet meer bestaan ???

  Like

 2. Pieter zegt:

  In Nederland werd 70% van de asielaanvragen gehonoreerd met een verblijfsvergunning.
  Zie de knullige site van IND.
  Ik stel voor gesprekken met asielzoekers niet meer te laten voeren door MBO’ers maar mensen met een HBO + politie achtergrond/opleiding.
  Waarschijnlijk helpt dat beter om al die duizenden verhaaltjes die IND’ers op de mouw gespeld worden voor zoete koek aan te nemen en de afgifte van verblijfsvergunningen met tientallen procenten te verlagen.

  Ik herinner mij een documentaire op tv over ter Apel, waarbij het personeel van de IND bijna op z’n kop stond als er een echte vluchteling asiel aanvroeg.
  “Wij hebben een echte vluchteling” werd er toen onderling gezegd.
  Dit simpele voorval laat aan duidelijkheid niets te wensen over, men weet dat het merendeel van de aanvragen NEP is.
  Ik kan het niet anders interpreteren.

  Maw Nederland wordt op grote schaal belazerd, het kwaad werkt bij de IND zelf en de overheid laat het gewoon gebeuren.

  Like

  • Ron zegt:

   Ik wil het een beetje hogerop zoeken.

   Het kwaad zit in Den Haag in de regering en de ministeries en de IND doet slechts wat ze is opgedragen vanuit Den-Haag, alles doorlaten, en alleen als het er drie dubbel dik opligt dat ze met geen mogelijkheid iemand kunnen toelaten dan wordt die immigrant pas afgewezen.

   Helaas werken er natuurlijk ook een bepaald percentage personen die in elke kulsmoes trappen, maar ik vemoed dat de instructies uit Den-Haag de doorslag geven.
   Dat feestje bij een “echte” vluchteling lijkt het laatste aan te tonen.

   Dat percentage personeelsleden dat minder slim is, heb je in de meeste bedrijfstakken wel, niet alleen de IND vermoed ik, tenzij ze door Den-Haag daar speciaal op geselecteerd zouden worden.

   Like

  • elisah zegt:

   Waanzin ten top, wat een misère…

   Like

  • Joshua zegt:

   @Pieter, Vele tegenwoordige hbo”ers hebben net zoveel verstand als de vroegere blo’ers, dus dat hoogopgeleiden het beter doen is, kijk maar naar de overheden,ook niet waar.
   Het is net hoeveel zij betaald worden om objectief te zijn.

   Like

 3. Thomasson zegt:

  Het is vanzelfsprekend dat met zo’n massa van menselijk afval die hier ongehinderd binnenstroomt, is het bijzonder moeilijk om de identiteit van ieder trojaan vast te stellen. Het is eigenlijk bijna onmogelijk. Maar de vraag is: Waarom moeten de Nederlandse autoriteiten überhaupt aan zo’n karwei beginnen? Waarom is dat nodig om het welzijn en veiligheid van de Nederlandse burgers te riskeren? En met riskeren bedoel ik mensen onder levensbedreigende omstandigheden te plaatsen. Wat voor nut heeft het om deze moslims hier op te vangen? Moslims die op ieder gegeven moment het leven van een “ongelovige” burgers d.m.v. geweld kunnen beëindigen. Heeft iemand binnen de regering zich gevraagd of hij of zij het recht heeft het leven van een willekeurige mensen te riskeren? Als de leden van de regering doen niets anders dan gehoorzamen de verordeningen en bevelen van de EU, is het echt tijd om de bezetting van de EU te beëindigen.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Het is bekend dat ‘onze’ overheid faalt op alle fronten !!
  controle op de instroomhorde, de politie, het leger, gezondheidszorg, bejaardenzorg, OM en de rechtspraak, het intomen van de EU, de vrijheid van meningsuiting, enz, enz, enz.

  Like

 5. elisah zegt:

  Daar zou je toch echt volkomen beroerd van worden…..wat een stompzinnig gesukkel.

  Like

 6. Koos zegt:

  Rijkswaterstaat rekent met 1 dijkdoorbraak per 10.000 jaar.
  De veiligheidsdiensten zouden dus ook zo moeten rekenen: 1 terrorist per 10.000 jaar.
  Als de kans dat een moslimvluchteling een terrorist is 1% bedraagt, mogen we dus elke 100 jaar 1 moslimvluchteling opnemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s