Minderjarige “vluchtelingen” kosten miljarden

Screenshot_67

(Door: Michael Bakunin – Vertaling: E.J. Bron)

De Duitse gemeenten bloeden financieel sneller leeg dan tot nu toe werd aangenomen. De Duitse Steden- en Gemeentebond klaagt dat de verzorging van minderjarige “vluchtelingen” monstrueus zou zijn: voor het relatief geringe aantal van slechts 65.000 minderjarige “migranten” in Duitsland moeten op dit moment jaarlijks € 2,7 miljard, dat is € 225 miljoen maandelijks, worden uitgegeven.

Deze cijfers doen je adem stokken. “De kosten voor onbegeleide minderjarige vluchtelingen exploderen”, zei de eerste secretaris van de vereniging, Gerd Landsberg, in de dinsdageditie van de “Rheinische post”. Maandelijks wordt aan de ruim 65.000 minderjarige “vluchtelingen” een bedrag van respectievelijk tussen € 3000,- en € 5.000,- voor “integratie” en verzorging uitgegeven, bovenop de gebruikelijke kosten die iedere “vluchteling” sowieso kost. Daarmee wordt alleen al iedere maand tot € 325 miljoen betaald aan een clientèle die net 6% van de 1,1 miljoen “vluchtelingen” van vorig jaar uitmaakt.

Ondertussen keurde de Bond van Belastingbetalers het af dat de kosten voor de opname en de “integratie” in de deelstaten en gemeentes  niet transparant en niet te controleerbaar zouden zijn. Zo zouden de cijfers van deelstaat tot deelstaat, van gemeente tot gemeente deels niet onaanzienlijk van elkaar afwijken. De verantwoordelijke kantoren zouden zelf niet eens “belastbare” informatie bezitten. Het zou onacceptabel zijn dat er geen ambtelijke cijfers zouden bestaan, zei de president van de Bond van Belastingbetalers, Reiner Holznagel, tegenover de kranten van de Funken-mediagroep. De “vluchtelingen”kosten zouden “op elk staatsniveau transparant gemaakt moeten worden”.

Over een heel jaar bekeken betekent dit € 3,9 miljard alleen maar voor de minderjarigen onder de veroveraars. Dat deze kosten tot nu toe nog niet werden meegenomen in de totale berekening van de jaarlijkse “vluchtelingen”lasten, kan op zijn beurt beoordeeld worden als een poging tot het misleiden van de massa. We zouden niet verrast moeten zijn wanneer op een bepaald moment, wanneer er betrouwbare en volledige cijfers met betrekking tot het thema “migratie” bekend zijn, zal blijken dat er een schade van € 50 miljard en meer per jaar is ontstaan. Een schade, die, net als voormalige oorlogsgevolgen, tientallen jaren door het volk onder zweet, bloed en tranen gedragen zullen moeten worden.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Michael Bakunin

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

7 reacties op Minderjarige “vluchtelingen” kosten miljarden

 1. Cathja zegt:

  Ik geloof er geen sikkepit van! Ik denk eerder dat er af en toe wel eens een (klein) bedragje ‘per ongeluk’ in de verkeerde portemonnee terecht komt! Niemand kan mij wijsmaken dat zo’n exorbitant bedrag per jongere ook daadwerkelijk nodig is (per maand). Tussen de 3.000 en 5.000 euro per jongere per maand!! Tal van GEZINNEN zullen er zijn die van zo’n maandelijks inkomen zouden dromen.
  Zoals gezegd: er blijft uiteraard weer het een en ander aan de strijkstok hangen, zoals we dit ook kennen van de zogenaamde goede doelen.
  En áls die kosten wél werkelijk noodzakelijk zijn, is het dan niet veel goedkoper om al deze jongeren persoonlijk te begeleiden naar hun ouders?
  Kom op zeg, wat is dit toch voor idioterie!

  Like

 2. koddebeier zegt:

  En we kunnen allemaal wel raden wie uiteindelijk de rekening gepresenteerd krijgen !!!!
  Want jullie denken toch niet dat het hier in Nederland anders is.

  Like

 3. elisah zegt:

  Hoe ziet die superdure opvang er dan uit, vraag je je af?
  Deze kinderen kunnen het best samen op een soort internaat ondergebracht worden, waar er een gedegen opvoeding is en ze behoorlijk onderwijs krijgen. Dat is veilig voor de kinderen die dan niet bij criminelen of in de sexindustrie terecht komen, tevens is het daardoor ook veiliger voor ons.

  Like

 4. Erik zegt:

  We zijn hier al eens tot de conclusie gekomen dat het geld straks op is en er economische/sociale chaos gaat ontstaan. Dit gaan we net redden Merkeli, klein vies rotvrouwtje, lelijke heks. Zo dat was ff lekker.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Wat moeten we hier in Godsnaam met die kinderen?
  Laat het gezond verstand eindelijk eens doorbreken!
  Terug met die zooi. In eigen land of omgeving maar niet helemaal in Europa voor ’n luilekker-leven op onze kosten!…

  Like

 6. Steven zegt:

  Weet je waar al die Euopese landen een STOP op moeten zetten? Op dat debiele gedoe wat “gezinshereniging” heet. Al die LEIPO’S die hier alleen heen komen weten dat Duitsland of Nederland de kosten voor het laten overhalen van hun vrouw en 32 kinderen voor ONS zijn. Zo DOM zijn ze hier nog wel. Dus komen ze ook allemaal ALLEEN..spaart hun kosten uit.
  Moet je kijken als dat gezinshereniging wordt afgeschaft…geloof me..dan komen er niet zoveel meer met bootjes.
  De hele EU doet niks anders dan al die KLOTE RAPEFUGEES uitnodigen en dan ook de rekeningen voor hen betalen. Als ze aan eigen volk een tientje EXTRA moeten uitgeven, dan staat iedereen op zijn achterste poten…maar voor die zandhappers hebben ze miljarden over ineens.
  Ik kan niet wachten tot overal de pleuris uitbreekt..kan me niet snel genoeg zijn…dan is er misschien nog iets aan te doen.

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Ik heb een documentaire gezien over hoe deze mensen worden verzorgd in hun eigen landen. Ze krijgen nog geen 5 % als sociale uitkering van de grote van de uitkeringen hier in de westerse landen, om maandelijks van te leven. Géén toeslagen, géén kindergeld, géén bijzondere bijslag, géén kind gebonden budget etc. Dat kennen ze daar niet en ze moeten maar tevreden zijn met het bedrag dat ze, inderdaad, krijgen, want meer dan twee derde van de gezonde mannen, vrouwen, jongemannen, die daar zouden kunnen werken, werken NIET en hebben geen baan. De vrouwen krijgen wel continu kinderen en een gezin met meer dan 5 kinderen is daar doodnormaal.
  Vinden jullie het dan gek dat ze hiernaartoe komen, naar luilekker’, pamperland, van alle gemakken voorzien, omdat het hen ook door Merkel en consorten beloofd is? Ze worden van alle kanten bediend en begeleidt, Geen wonder, geen wonder…
  Ze mogen doen wat ze willen, kunnen de grootste criminele handelingen verrichten en zich vergrijpen aan vrouwen en kinderen en nog mogen ze blijven en krijgen ze geen straf. Het is het walhalla voor hen. Het enige wat hen stoort is dat de westerlingen ook in de landen wonen. Tja, en die moeten eruit, wat dat zijn minderwaardige wezens. Landen veroveren en zich dan eigen maken, inclusief de structuur, maar minus de intelligentie en cultuur van de burgers van die landen, die de welvaart die er heerst creëerden. Die moeten weg. En ze zijn in de veronderstelling dat zij dan alles zelf mogen hebben en in voorspoed kunnen leven. Totdat ze, met vallen en opstaan, zien dat de landen gaan verpauperen en zij de intelligentie niet hebben om te creëren, uit te vinden, of zelfs maar te onderhouden van alle dingen waar zij te stom voor zijn om ze kunnen maken.
  Ze zijn alleen in één ding goed, en dat is het maken van zoveel mogelijk nakomelingen. maar dat kunnen de konijnen ook, dus daar valt niet veel eer aan te behalen. Hun jongere (en ook de oudere trouwens) konijntjes zijn het die nu in onze landen zijn en ons die miljarden kosten, terwijl, als we alles op een rijtje zetten, ze het ook met veel minder kunnen doen, net als in hun eigen landen. Als de regeringen dit eens zouden inzien en ze hetzelfde zouden geven als in hun thuislanden, dan bleven deze konijntjes lekker thuis en zag je ze hier niet en hadden we geen konijnenplaag meer. Gegarandeerd. Maar het allerbeste was geweest dat de grenzen gesloten waren gebleven en dit al op voorhand en dit volk nooit toegestaan was om hier te komen en Merkel haar mond had gehouden. Amen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s