Westerse journalist in Damascus: Niet Russen, maar Amerikanen bombarderen ziekenhuizen

Screenshot_66

Miguel Fernandez, de enige officiële journalist ter plekke schetst een heel ander beeld dan wat u dagelijks van onze propaganda media te horen krijgt.

(Door: “Xander”)

‘Russen doen in 30 dagen meer goed dan Amerikanen in 1 jaar’  – ‘ISIS zijn barbaren, hakken net zo makkelijk hoofd van kind af als dat ze een monument vernietigen’.

Miguel Fernandez is namens het internationale persbureau Prensa Latina de enige officiële journalist die toestemming kreeg om bijna een jaar lang vanuit Damascus over de oorlog te berichten. Zijn conclusies zijn schokkend, althans voor degenen die nog altijd in de propaganda van de westerse politici en media geloven. Fernandez schrijft dat de Russen in een maand tijd meer goed hebben gedaan dan de Amerikaanse coalitie in een jaar, en dat niet de Russen, maar juist de Amerikanen ziekenhuizen, scholen en Syrische infrastructuur hebben gebombardeerd. Dit bevestigt wat wij al enige jaren schrijven, namelijk dat het echte kwaad niet uit Moskou, maar uit Washington en Brussel afkomstig is.

Lees verder>>>
(h/t “joopklepzeiker”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", Barbarisme, Brussel, Censuur, demoniseren, Desinformatie, EUSSR, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, ISIS, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Obama, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, Syrië, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, VS, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Westerse journalist in Damascus: Niet Russen, maar Amerikanen bombarderen ziekenhuizen

 1. Siaans Fiksjon zegt:

  Kaka !

  Like

 2. Shana vdp zegt:

  Dat is wat de burgers allang weten en de politiekers halsstarrig blijven ontkennen

  Like

 3. Ad de Koning zegt:

  Ik ben hier helemaal niet verbaasd over, hoewel ik altijd voor Amerika was is dit sinds enige tijd omgeslagen naar Rusland en heb ik wat betreft de islam ook veel meer vertrouwen in Poetin. Ik denk dat onze toekomst beter beschermd wordt door Rusland.

  Like

 4. Jean zegt:

  Daar ben ik al jaren van overtuigd.

  Like

 5. Erik zegt:

  Wij geloven al jaren de leugenpers niet, poppekast. Lees de Bush en Obama doctrine. Vuil spel spelen de Amerikaanse leiders of wel poppekast poppen al lang, de poppenspelers blijven buiten schot. We leven in een soort maffe zogenaamde werkelijkheid die ons in zijn greep heeft. Helliry Cliton is een zeer gevaarlijke pop die je makkelijk kan manipuleren om je agenda te laten uitvoeren. Zo gaan de zaken al eeuwen en de poppenspelers spelen hun spel, in het Engels is een spel een betovering.

  Like

 6. Rob Limmen zegt:

  het edhte kwaad komt uit brussel en Washington…..ja maar natuurlijk…..en Poetin is een heilige. Ik proef hier een stukje behoorlijke antiwesterse propaganda.Het zou mij niet verbazen als Miguel Fernandez een direct lijntje met Moskou blijkt te hebben.

  Like

  • Ad de Koning zegt:

   Poetin is wat mij betreft allerminst een heilige en dat had ik ook niet gezegd maar het is meer een kwestie van kiezen uit twee kwaden en dan ga ik nu voor Poetin.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s