België weigert noodhulp aan dochters gedood Joods koppel

Screenshot_86

Shira en Ayelet tijdens de begrafenis van hun ouders.

België heeft geweigerd noodhulp toe te kennen aan de kinderen van Mira en Emmanuel Riva, het Israëlische koppel dat op 24 mei in Brussel werd gedood bij de aanslag tegen het Joods Museum. Dat bericht La Dernière Heure woensdag.

Nieuwsblad.be

De kinderen van het koppel, die in Tel Aviv wonen, hadden 15.000 euro hulp aangevraagd bij de Commissie voor Financiële Hulp aan Slachtoffers van Opzettelijke Gewelddaden. De advocaat van de wezen had het steunverzoek ruim tien maanden na de aanslag ingediend. De commissie oordeelde dat Shira en Ayelet Riva (15 en 16 jaar op het ogenblik van de feiten) zich niet in een echte noodsituatie bevonden.

Meester Sohier, hun advocaat, legt aan de Brusselse krant uit dat hij 10 à 11 maanden nodig had om het verzoek in te dienen, niet omdat de meisjes niet in moeilijke financiële toestand verkeerden, maar omdat de Belgische commissie voor financiële hulp aan slachtoffers een compleet dossier eist, dat veel makkelijker is samen te stellen wanneer de slachtoffers zich in België bevinden.

Bron:
www.nieuwsblad.be
(h/t “classified”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

21 reacties op België weigert noodhulp aan dochters gedood Joods koppel

 1. Cathja zegt:

  Als het moslims waren geweest, dan hadden ze direct een overvloed aan hulp gekregen! Ik word hier echt kotsmisselijk van!

  Geliked door 1 persoon

 2. Charles Martel zegt:

  Zou dit iets met discriminatie te maken hebben? Natuurlijk niet, want die werkt maar in een richting.

  Like

 3. Helena zegt:

  Ja Cathja, helemaal mee eens.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Ook België staat inmiddels bekend als een islamitische/moslim-staat en alles wordt ook daar gedaan voor de moslims. De eigen autochtone bevolking kan ook daar stikken, net zoals in Nederland, Duitsland, Zweden en het U.K. Als je tientallen geradicaliseerde militairen in je defensieorgaan hebt en je ontslaat ze niet dan ben je echt wel op de goede weg……cynisch bedoeld uiteraard. En als er dan dus straks verdere rotzooi aan de knikker komt en je militairen moeten optreden tegen moslim-radicalen etc. dan worden ze in de rug geschoten door hun “collegae”………

  Geliked door 1 persoon

 5. Joshua zegt:

  Dit de tegenwoordige eu ideologie!!!

  Like

 6. Balkenende zou gezegd hebben, “Waar blijft ons V.O.C. gevoel”. Misschien wordt het tijd dat wij die uit de mottenballen moeten halen.

  Like

 7. dimitri zegt:

  Als je in België geen lichtgetintiër bent dan doen ze niks voor je

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Ik ben toch zo blij dat ze eens allemaal dood gaan, die onbenullen, wij natuurlijk ook, maar dan weten we het gelukkig niet meer. NU worden we gek van zulk soort figuren die op deze wereld mogen rondlopen

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ fransdewit 19 mei 2016 om 09:42

   Ik hoop al heel lang dat ik op een ochtend gewoon niet meer wakker word. Wat is er nu mooier dan droomloos slapen en lekker niets meer te hoeven ervaren van de ellende die de graaiende ‘salonsocialist’ dagelijks over ons uitstort? Elke morgen denk ik: o, nee, niet wéér een dag. Dit is wat de ‘socialist’ heeft veroorzaakt met z’n ‘participatiemaatschappij’ en met z’n gelul over ‘samen’ en ‘open’.

   Like

 9. Pingback: België weigert noodhulp aan dochters gedood Joods koppel – Kattukse Vrienden voor Israël

 10. Anneke zegt:

  Dit komt de regerende frietzakken duur te staan. “Anti-semitisme wordt openlijk bedreven door de socialistisch en islamitisch zieke geesten”. Zoals gebruikelijk !!!.

  Like

 11. kernrob4 zegt:

  Geen wonder geld nodig voor asieleisers

  Like

 12. België is het anti-christelijke equivalent(is gelijkwaardig aan) van Europa en staat er zeer slecht voor!!!Shalom van Léon van Duren

  Like

 13. SCHAAMT GE OE NIE ZULLE?

  Like

 14. kruisridder zegt:

  Als het moslims waren geweest, hadden ze per persoon direct 1 miljoen euro gehad. Belgie is hard op weg een nazi-staat te worden. De Joden kunnen beter maar naar Israel emigreren nu het nog kan voordat die gele ster daar weer wordt her-ingevoerd.

  Like

 15. kruisridder zegt:

  Een islamitische nazi-staat wel te verstaan.

  Like

 16. Ghislain Georges zegt:

  Er ontbreekt informatie aan dit bericht, hun advocaat of iemand anders die hun belangen verdedigde hier in België heeft geflaterd. Er is al genoeg antisemitisme zonder dat er nog verhalen bij gemaakt worden die niet helemaal correct zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s