Brein aanslagen kreeg al in 2014 uitwijzingsbevel zonder gevolg

Screenshot_73

Mohamed Belkaïd

Barbara Pas: “De opeenstapeling van nalatigheid in combinatie met een quasi totale straffeloosheid en een falend uitwijzingsbeleid waren de perfecte ingrediënten voor de explosieve cocktail die op 13 november en 22 maart ontplofte”

Mohamed Belkaïd, het brein achter de aanslagen in Parijs en hoofdkompaan van Salah Abdeslam, kreeg begin 2014 het bevel om het land te verlaten. Maar dat bleef zonder gevolg, blijkt nu.

De feiten kwamen vandaag aan het licht in de Kamer na een vraag van Vlaams Belang-Kamerlid Barbara Pas aan staatssecretaris Francken. Gezien het Vlaams Belang uitgesloten is van deelname aan de onderzoekscommissie die de aanslagen van 22 maart onderzoekt, gebruikte Pas een parlementaire omweg via de Kamercommissie Binnenlandse Zaken.

Lees verder>>>
België VB

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, België, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Salafisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaams Belang, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op Brein aanslagen kreeg al in 2014 uitwijzingsbevel zonder gevolg

 1. Jean zegt:

  Dat de PVV maar heel snel gaat samenzitten met het VB en FN en FPO en AfD en zo één grote partij maakt in Europa die als eerste werk start met de rotzooi Europa uit te flikkeren, wij zullen met plezier helpen, in die grote zandbak in Afrika is er veel meer plaats dan hier.
  In België zit die nutteloze club weer samen met die maroc!!! Wat komt die maroc hier zoeken? Nog meer opvangplaatsen voor het islamitisch gespuis?

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Zo achterlijk kunnen ze niet zijn dit moet opzet zijn geweest, een gevecht tussen de verschillende overheids instanties .

  Is dit nu de zwarte hand van een schaduw regering , een zwarte hand die waard in de gehele wereld ?

  Like

 3. Alphons Mantel zegt:

  het toont weer aan dat de overheid het drukker heeft met de kostbare import van moslims dan met de veiligheid handhaven/verbeteren

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s