Hahaha. Ibrahim Taqqiya (CDA) over haatimams

Screenshot_84

(Door: “Pritt Stift”)

Vroeger was Ibrahim Wijbenga (CDA) een ongeleid projectiel, die PVV-ers voor ‘mongolen’ uitmaakte in Eindhovens Dagblad, en die lachend op de foto (zie foto) ging met homo hatende haat-imams. ‘Jongerenwerker’ Appa Wijbenga werd er het lievelingetje van de pers mee, want CDA-moslim met een Friese achternaam – multikuller krijgen we het niet in de polder. Halfling Ibrahim is de postorder Peter R de Vries voor al uw obligate integratie opinie. Interviewtje? Ongezouten mening? Ingezonden brief? Talkshow? Radiogast? Wijdbeens Wijbenga bukt dat het een lieve lust is. Vandaag mag Ibrahim Taqqiya in de Volkskrant zijn zegje over haat-imams van een flatgebouw afgooien. Met daarbij de geniale observatie:Er is een tweedeling ontstaan tussen moslims en niet-moslims. Mooi gebruld, ezel. Maar die tweedeling was er al. Al 1400 jaar. Je weet zelluf.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, betutteling, CDA, cultuurrelativisme, demoniseren, Desinformatie, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

2 reacties op Hahaha. Ibrahim Taqqiya (CDA) over haatimams

  1. Waarschijnlijk heeft hij dan ook zo zijn eigen opdracht, Pritt, namelijk: De goedmensch stijven in diens blindheid. Natuurlijk: Zodra het gelijk van de “Mongolen” bewezen wordt, staat hij met z’n melkmuil vol tanden!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

  2. paulzwueste zegt:

    Ja, als je er ook zó uitziet…!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s