Bisschop van Salzburg: Christenen moeten voor Hofer bidden

Screenshot_25

De wijbisschop van Salzburg, Andreas Laun.

(Door: Henning Hoffgaard – Vertaling: E.J. Bron)

SALZBURG – De katholieke wijbisschop van Salzburg, Andreas Laun, heeft de christenen opgeroepen om voor een overwinning van de presidentskandidaat van de FPÖ, Norbert Hofer, te bidden. “God help ons en de mensen in ons land! Zoals het aanbod er nu uitziet, kan men alleen maar Hofer kiezen en bidden voor hem en Oostenrijk”, schreef de geestelijke in een gastbijdrage voor kath.net.  

Junge Freiheit

Laun had daarbij scherpe kritiek op de actie van de “Katholieke Actie Oostenrijk” voor de kandidaat van de Groenen, Alexander van der Bellen:

Ik ben sprakeloos bij iedere reclame voor Van der Bellen, die enerzijds laat zien hoe weinig kritisch mensen denken of niet denken, en anderzijds hoe onverschillig ook veel katholieken tegenover hun geloof staan!

 Verwijt van hersenspoeling

Van der Bellen zou “in alle delicate en gevaarlijke vragen, van de bescherming van het leven via de Godsvraag tot aan gender toe”, aan de verkeerde kant staan, waarschuwde Laun. Wat hij echter over Hofer zou lezen, zou verstandig en in orde zijn. “Dat de linksen hem haten en met hun beproefde ´naziknuppel´ slaan, zegt meer iets over hen en niet tegen Hofer.”

Dat veel christenen “al zo gehersenspoeld zijn dat ze bereid zijn om liever op een verklaarde Gods- en daarmee kerkvijand te stemmen”, zou aantonen “in welke toestand bepaalde kringen in de kerk zich bevinden”, maande de wijbisschop.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Door: Henning Hoffgaard

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in FPÖ, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, katholieke kerk, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

28 reacties op Bisschop van Salzburg: Christenen moeten voor Hofer bidden

 1. Naou, laat hij ich dat dan ook maar afvragen in verband met zijn hoogste baas, de paus!
  Overigens: Een realistische geestelijke; altijd een gunstige uitzondering!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Thom zegt:

   Er zijn er wel meer Theresa.
   Neem pastoor Harm Schilder momenteel pastoor van de parochie Reeshof in Tilburg. Die luidde in Tilburg elke morgen onder het mom van godsdienstvrijheid de kerkklokken. De gemeente verbood dit en hij ging tot aan de Raad van State in beroep, waar hij verloor.
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Harm_Schilder
   Hij liet weten de film Fitna van Geert Wilders een uitstekende film te vinden en dat hij als katholiek voorganger geen CDA stemde maar PVV. Hij was niet de enige pastoor in Brabant die zijn afkeer tegen de islam niet onder stoelen of banken stak.
   http://www.ed.nl/mening/wet-aan-katholieke-laars-gelapt-1.2109673
   Hij werd bij de rechtbank gesteund door hulpbisschop Mutsaers en pastoor Mennen.
   Het katholieke geloof was in oorsprong rechts en heeft vele goede dingen gebracht. Zo was het onderwijs en het ziekenhuiswezen in Brabant in handen van de broeders, fraters paters en zusters. Er wordt vaak gewezen op negatieve zaken zoals pedopriesters. Vergeten wordt het vele positieve dat de katholieke kerk in het verleden gedaan heeft. De linkse beweging heeft momenteel voor een groot deel de kerk in haar greep, waarbij onder andere deze paus hoort en de Nederlandse bisschop Rudolf de Korte.

   Liked by 1 persoon

 2. delamontagne zegt:

  Je leest meer van dit soort artikelen waaruit blijkt dat de islam niet alleen voor een tweedeling in de maatschappij zorgt, maar ook “tweespalt ” teweegbrengt in de R.K.Kerk.
  Bisschoppen, priesters die voor de verderfelijke islam waarschuwen, maar anderzijds ook [ velen ! ] die op dezelfde golflengte zitten als de Paus en de islam min-of-meer omhelzen.

  Like

 3. Japio zegt:

  Mee eens, verstandige man deze bisschop.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik voel respect voor dat wat hij zegt. Verstandige woorden, waaraan het de laatste tijd meer en meer ontbreekt. Nu maar hopen dat zijn wens ter harte genomen wordt door de christenen in Oostenrijk…

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Kijk dat bedoel in nu met de religie achter de voordeur schoppen, deze tuinkabouter dient direct opgesloten te worden wegens het interfereren in het publiek domein op basis van een religie, een gevaarlijke heerschap.

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  We moeten nar een TOTAAL seculaire staarvorm , desnoods met keiharde hand .

  Like

  • Móeten we ook, maar tot het zover is, kunnen dit soort priesters althans nog worden beschouwd als……Nou, voor mijn part ónze nuttige idioten.
   ’t Is nog steeds beter dan diegenen, die in naam van de “christelijke naastenliefde” zitten te flirten met de islam. En voor het overige kun je je van hun geloofsboodschap net zo veel of zo weinig aantrekken als je wilt.
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • wim zegt:

   Vooral die keiharde hand. Zoiets als in Noord Korea? Of zoiets als onder Stalin? Of zoiets als onder Mao of Pol Pot?
   De barmhartigheden der godlozen zijn wreed,

   Like

   • Bennie zegt:

    @Wim,Je bedoelt wat de SP en GL altijd hebben geambieerd en nagestreefd?.

    Like

   • joopklepzeiker zegt:

    Wie heeft u wijs gemaakt dat ik barmhartig ben in het beschermen van onze samenleving ?

    Like

 7. kruisridder zegt:

  De Paus is al zo van het padje af dat daar ook stevig voor gebeden mag worden….

  Liked by 1 persoon

 8. Henk Hellwich zegt:

  Het verval van Christenen (en politieke correctheid) in de EU is groot.
  Andreas Laun durft nog voor het oude Europa een lans te breken, maar er zijn steeds meer mensen die hun mening niet meer durven te stellen.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Als zijn “baas” in het Vaticaan dit hoort zal hij wel snel van zijn functie worden ontheven en voor beraad naar het Vaticaan worden geroepen…….

  Like

  • Cathja zegt:

   Ze kunnen beter ‘de baas’ zelf uit zijn functie zetten. Wat hij er de laatste tijd allemaal uitkraamt zaait alleen maar woede en verdeeldheid, en het speelt bovendien de islam in de kaart.
   De slechtste ‘baas’ van de Roomsen wereldwijd zetelt momenteel in het Vaticaan.

   Like

 10. Mijn commandant bij het 41 Gnbat te Seedorf leerde ons dat je altijd de hele brug de lucht in moest jagen en nooit gaan kijken of er misschien nog een bruikbaar boutje in zat.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Geweldig respect voor die man en zeker ook voor Harm Schilder.
  Daar kan de pous met zijn linkse volgelingen, vooral in Duitsland, nog eens een puntje aan zuigen.
  # moslimfamilies mee naar het vaticaan nemen en de christenen in die regio laten verrekken.
  Wat een waardeloze man(?).

  Like

 12. Biddelen tot een denkbeeldige onzichtbare baas in de wolken, dat zal zeker helpen. Ja laten we nog een biddeltje doen. Wat een arrogantie wat een hoogmoed wat een zelfverheffing als je denkt het zo wel even te kunnen regelen met de hoogste baas van het universum.

  Like

 13. Bisschop van Salzburg: Christenen moeten voor Hofer bidden, ehmmm, kuch tja dit geldt ook voor de rest van Europa, alleen het bidden helpt helaas niet. Brussel (EU), IMF, NAVO, Pentagon, Vaticaan, VN en Washington zijn de belangrijkste initiators van de globalistische Nieuwe Wereld Orde. De smerige, zalvende Jezuïtische ‘zwarte’ Paus heeft verleden jaar al een tipje van de sluier opgelicht met het idee om tot één nieuwe wereld religie te gaan stichten de z.g.n. ‘Chrislam’. Tja weet ook wel dat dit nog even bij veel mensen moet inzinken, maar hoe eerder dit gebeurt des te beter want dan kan er nog wat aan gedaan worden. Hier onder een tweetal citaten van Albert Einstein die werkelijk zijn tijd lichtjaren ver vooruit was….

  We kunnen een probleem niet oplossen met de denkwijze die het heeft veroorzaakt.

  -Albert Einstein

  Bidden verandert de wereld niet, maar bidden verandert de mens en de mens verandert de wereld.

  -Albert Einstein

  Like

 14. Aegolius cs zegt:

  Bidden verandert de wereld niet, maar bidden verandert de mens en de mens verandert de wereld.

  De islam heeft dat begrepen met 5 x daags hersenspoeling.

  Overigens dappere uitspraak van deze kantoorhoudende Vaticaanklerk.

  Like

  • Als we nu allemaal even beginnen met het advies van Pausenfranz op te volgen en te gaan bidden liggen we in ieder geval binnen 1 maand wegens hersenveranderende verdwazing op een matje met de reet omhoog en vingeren misschien ook wel alles wat op een treingerelateerde locatie beweegt. Soort Neuro Liguistisch Programmeren bedoelt Pausenfranz waarschijnlijk, dat wensbidden eigenlijk is. Misschien wat voor Emiel Ratelband om daar les in te gaan geven. Tsjakkaa!

   Like

 15. Jan zegt:

  In down under denkt een dhimmie-collega er anders over

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ja dat is dan wel zo, maar deze bisschop is wel lid van de Anglicaanse/Engelse kerk. En de aartsbisschop van die Engelse kerk (de eerste vrouwelijk aartsbisschop overigens) heeft in Engeland opgeroepen om ALLE kruisen van de kerken te verwijderen om de moslims niet te ontgrieven en kwaad te maken……

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s