Islamisering, echt niet!!

Screenshot_1

(Door: “BeWiseman”)

Islamisering is onzin! Want zelfs ondanks de aanslagen staan we voor onze manier van leven en onze waarden en normen. De meeste politici zijn daar heel duidelijk en stellig in, en gelukkig maar, want dat zijn betrouwbare mensen dus ik heb het gewoon al die tijd verkeerd gezien. Islamitisch vrouwen zwemmen achter gordijnen en gescheiden gemeenteloketten in een moskee hebben dus niets te maken met islamisering. Problemen met het kruis op de mijter van Sinterklaas, het verbieden van toneelstukken en het verwijderen van kunst waar bepaalde groepen aanstoot aan nemen, is dus geen gevolg van de islamisering.

Angst om cartoons te tekenen, angst om ze te plaatsen, cabaretiers die op hun woorden passen, columnisten die bedreigd worden, heeft dus gelukkig ook niets met de islam te maken.

Het niet plaatsen van kerstbomen bij sommige bedrijven, de paaseitjes vervangen door voorjaarseitjes, uitsluitend halal eten op sommige scholen of een plaatje met borsten verbieden in een universiteitsblad heeft dus ook allemaal niets met de gelovige medemens te maken.

Kindbruidjes, 500 moskeeën, honderden islamitische scholen, wijken vol schotelantennes, een miljoen moslims, toenemende Jodenhaat en een Holocaust die op scholen amper besproken kan worden, gelukkig staat dat dus allemaal los van religie.

Toneelvoorstellingen waar de mannen en vrouwen gescheiden moeten zitten, vrije dagen op scholen voor islamitische feestdagen, islamitische ordediensten en mannen die vrouwen geen hand geven, zijn ook alleen dingen die zich in mijn hoofd afspelen.

Gelukkig maar. Ik dacht namelijk toch iets te bespeuren van enige islamisering, maar als de regering en de meeste politici en programmamakers het tegendeel beweren, dan ligt het dus aan mij.

En dat het aan mij ligt, is niet leuk! Maar het is wel verdomd geruststellend dat ik het al jaren fout zie!

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Islamofobie", "Religie van de vrede", gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

17 reacties op Islamisering, echt niet!!

 1. ieznogoedh zegt:

  Jeee, laat ik nou ook al jaren dezelfde denkfout gemaakt hebben.
  Wat toch een geluk dat het betrouwbaarheidsgehalte van “onze” politici, tezamen met hun realiteitszin ongeëvenaard hoog is als je dat afzet tegen politici van andere volken in deze wereld.
  Wat boffen we hier in Nederland!!!
  Dit kan niet anders betekenen dat we eigenlijk maar eens wat dieper in onze buidel moeten tasten om ze een veel passender vergoeding voor hun bewonderenswaardige werk te doen toekomen.
  Het is te hopen dat ze zelf al wel op dat idee komen zodat wij er verder geen moeite voor hoeven te doen. Dat zou het toppunt van dienstbaarheid aan hun kiezers zijn.

  Like

 2. wauso zegt:

  Simpele verhaaltjes, daar hou ik wel van ! Ik heb die Christen Unie malloot ook maar eens een simpel Jezus (want die kent hij wel) verhaaltje op zijn eigen twitter voorgeschoteld.

  Like

 3. urbanshenkie zegt:

  Goed stuk man

  Geliked door 1 persoon

 4. fransdewit zegt:

  Dat staat er weer mooi op, complimenten

  Like

 5. Cathja zegt:

  Islamisering van Nederland? Helaas de verschrikkelijke realiteit! Wilde iedereen dit maar eens erkennen. Dat zou al een stap in de goede richting kunnen zijn.
  Maar het gros van het volk slaapt, gaat ervan uit dat het wel meevalt, of vindt het terecht dat ‘nieuwe Nederlanders’ in vrijheid hun ‘geloof’ mogen beleven. Dat ‘geloof’ is echter niet datgene wat zij zelf uit vrije wil zouden aannemen. Zij zijn dan ook degenen die straks het meest zullen schrikken, wanneer ze moeten leven zonder vrijheid, en onder strenge sharia-regels! Dat leven hebben ze dan aan zichzelf te danken, omdat ze hebben geweigerd op te komen voor ons volk en vaderland! Het zou ook best eens zo kunnen zijn dat zij zich moeiteloos over laten halen om zich tot de islam te bekeren. Dat maakt het alleen maar nóg erger.
  Maar dat ze door hun laksheid en linkse gedachten/overtuigingen zeer veel landgenoten, die NIETS van de islam moeten hebben, diep in de ellende hebben geduwd, dat valt hen zeer zwaar aan te rekenen.
  Ik noem hen allen LANDVERRADERS en VOLKSVERLAKKERS.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Juist. Een minderheid met één doel (of één godsdienst) kan heel gemakkelijk een grote meerderheid zijn wil opleggen. De nazi’s bewezen dat al. De meerderheid van de bevolking heeft veel te verliezen bij veranderingen; huis en haard en eten voor de komende dagen en een toekomst voor de kinderen. De meerderheid zal verdragen en inleveren, aanpassen en de andere kant opkijken.
  Waarmee het speelveld van extremisten vrij is. Zeker indien deze geen doel hebben op aarde en geen belang hebben bij een toekomst voor hun kinderen. De overheid zou dit moeten weten en moeten ingrijpen. Helaas hebben de meeste van onze politici ook geen belangstelling voor de toekomst van hun kinderen zen kiezen ze voor geld en macht en niet voor het welzijn van de kiezer; de meerderheid.
  We moeten zowel van de islam af als van de NSB.

  Like

 7. bob Fleumer zegt:

  Het heeft te maken met ” news speak” alles wat de regering en bestuurders zeggen moet je omdraaien dan ben je dichter bij de waarheid!

  Like

 8. elisah zegt:

  De vinger op de zere plek.

  Like

 9. M.A.L. Sion zegt:

  Hè, hè man begin je eindelijk het licht te zien.
  Hopelijk ben je nu ook rijp voor toetreding tot de islam.
  Uiteraard met vrouw en kinderen. Je hebt ongetwijfeld wel een moskee in je directe omgeving.
  Wat een innerlijke rust zal dat geven als je je helemaal over kunt geven aan de leer van Mo.
  Blijf je wel schrijven bij Bron? Houd ons wel op de hoogte van de vorderingen met je islamisering.
  Dat kan voor ons heel leerzaam zijn. En wellicht zijn er onder de lezers van Bron wel die je goede voorbeeld willen volgen.
  Be Wiseman, het ga je goed. Allé, hakkebar!
  Malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 10. Japio zegt:

  Het wordt/is een juk voor ons hier in het westen. Ze zeuren en drammen, ze dreigen en intimideren, ze eisen en zijn respectloos, ze moorden en verkrachten, ze stelen en onderdrukken, ze hebben bout aan onze wetten normen en waarden. Maar dit alles heeft ook niks met de islam te maken. Dit komt omdat wij in het westen niet tolerant en niet sociaal zijn. Wij zijn diegene die de schuld van deze mislukte integratie zijn. Nou beste islam-aanhangers, sorry dat jullie geen moskeeën mogen bouwen en dat jullie niet genoeg geld krijgen om te leven. Sorry dat jullie geen dak boven het hoofd hebben. Sorry dat jullie geen kansen krijgen op de arbeidsmarkt, bij de overheid, defensie of in de politiek. Het ligt allemaal aan ons zucht….

  Like

 11. Michel zegt:

  Het is al zover gekomen dat zelfs oprechte christenen er niet over durven te praten, nou dan is er toch echt wat aan de hand! ! lees deze onderstaande link: 1400 j. islam terreur geschiedenis !!

  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/komt-west-europa-onder-de-jihad.html

  groet aan alle Nederlanders en wordt WAKKER !!!!!!!!

  Like

  • Anneke zegt:

   Veel meer mensen zijn zich weldegelijk bewust van de islam en politieke ellende, maar verkiezingen verlopen al tijden NIET democratisch. Er is lijkt mij, na de volgende verkiezingen geen parlement meer te vormen. “Inmiddels een al jaren (denk terug naar de tijden van de eerste paarse kabinetten) terugkerend probleem”. De burger heeft NOOIT echt een duidelijke ‘vinger in de pap’ mogen / kunnen hebben.

   Like

 12. Maar minder geruststellend is het dan weer, dat het allemaal door dezelfde lapzwansen beweerd wordt, als een mantra, zogezegd, terwijl de eigen zintuigen iets héél anders waarnemen…..
  Temeer, daar het genoemde lapzwansenzijn, die intussen maar die horden islamieten hier blijven binnenhalen, vluchteling of geen vluchteling…….
  Dus zó ver zit U er nu ook weer niet naast, BeWiseMan…….
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 13. Anneke zegt:

  TE VEEL nazaten van Mohammed en Allah leven achter gesloten deuren, duisternis is hun liefhebbende leven. Kijk bijvoorbeeld naar hun kleding – en auto kleuren…Merendeels letterlijk zwart, of donker grijs. Soms donkerblauw….

  Like

 14. exmarineman zegt:

  Een heel mooi stuk, mooi geschreven en vanaf het begin “sarcasme aan ……tot aan het einde : sarcasme uit”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s