“Migranten”- (en terroristen?-) invasie via de “Adria-route”

Screenshot_17

Het Turkse schip “Talay 1”, dat door de Italiaanse autoriteiten in de haven van Santa Maria di Leuca in beslag werd genomen.

(Door: Francesca de Villasmundo – Vertaling: E.J. Bron)

Het onder Turkse vlag varende schip “Talay 1” legde enkele dagen geleden volgeladen met “vluchtelingen” in Santa Maria di Leuca op het schiereiland Salento, in de punt van de hak van Italië, aan. Zodoende opende het  een nieuwe route van de invasie van Europa, die dwars over de Adriatische Zee naar Italië voert. Het bijzondere daaraan: het gaat om een relatief modern en stabiel gebouwd schip.

De mensensmokkelaars, die de afgelopen maanden illegale immigranten vanaf de kust van Noord-Afrika in de richting van het Italiaanse eiland Lampedusa stuurden, maakten daarbij normaal gesproken gebruik van goedkope rubberboten. Dat is anders op de Adria-route: de schepen zijn stabiel en er is blijkbaar sprake van een duidelijk contract tussen redens en passagiers. De met illegale immigranten volgeladen schepen komen uit Albanië en steken de zuidelijke Adriatische Zee over richting Italië. De Adria-route lijkt – sinds het sluiten van de Macedonische en Hongaarse grenzen – de nieuwe route van de illegale immigratie te worden.

De “Talay 1” had 52 illegale immigranten uit Afghanistan, Pakistan, Syrië en Somalië aanboord, waaronder 21 kinderen, 8 vrouwen en 23 mannen. De schipper was er door een mechanisch probleem toe genoodzaakt om hulp in te schakelen. Op deze manier ontdekte de Italiaanse kustwacht de illegale immigranten, die al in Italiaans gebied aangekomen waren. Het schip werd in beslag genomen, de mensensmokkelaar werd gearresteerd en de illegale immigranten werden in het (in het Italiaans hoffelijk “ontvangstcentrum” genoemde) kamp van Otranto afgeleverd.

Men weet dat zich uit het buurland van Albanië, Kosovo, al 350 radicale islamieten bij de terreurorganisatie “Islamitische Staat” hebben aangesloten. Zij zouden nu net zo gemakkelijk van Pristina via Albanië naar Santa Maria kunnen oversteken.

Ook al strookt dit niet met de ideeën van menig goedmensch: de terroristische bedreiging, die zo goed als niets in de weg gelegd wordt, neemt van dag tot dag toe . . .

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com
Door: Francesca de Villasmundo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Albanië, Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Italië, Kosovo, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Pacifisme, Rotzakken, Salafisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op “Migranten”- (en terroristen?-) invasie via de “Adria-route”

 1. Duchesne zegt:

  Onze geleerde “leiders”, van wie je enig inzicht en een relatief hoge algemene ontwikkeling zou mogen verwachten halen per scheeps of vliegtuiglading lieden binnen van wie je redelijker wijs kunt verwachten dat ze geen opbouwende rol in onze samenleving zullen vervullen. Erger nog, het gros ziet ons als minderwaardig en onze vrouwen en kinderen als gebruiksvoorwerp. Verkrachting is dan ook voor deze lieden vanuit hun geloofgerechtvaardigd, voor ons is het per keer een kapot gemaakt leven. En dan zwijg ik over de impact op de familie…..

  Kapotgemaakte mensen, dat is de meerwaarde van de economische parasieten die worden binnen gelaten.

  Een bekende van mij probeert zijn vrouw vanuit Azie naar Nederland te krijgen, het kost veel geld en de vrouw in kwestie moet studeren en een toelatingsexamen halen, daarna als alles goed is komt er nog een rits rekeingen. Hij moet borg staan cq een bepaald inkomen hebben om haar hierheen te krijgen. Niks uitkering, ook geen miele of gratis gezondheidszorg.
  En dat is iemand die zich wil aanpassen aan onze samenleving en een toekomst wil opbouwen….

  Asiel is het bieden van een veilige haven, in geval van Koerden, Jezedi of christenen kan ik me nog voorstellen dat ze hulp krijgen, maar asiel is een gunst die wij verlenen. Het kost ons samen geld. En wie is er zo idioot om lieden binnen te laten die liegen over bijvoorbeeld hun herkomst, hun leeftijd of wat dan ook? Je laat toch ook geen pedofiel op je kind passen terwijl je uit eten gaat? Dat doe je enkel uit vertrouwen en totale onwetendheid van wat die persoon doet.
  Maar dat vertrouwen geef je niet als je weet dat je oppas niet spoort, dat je asieleiser geen asiel zoekt maar nieuw bloed om op te zuigen.

  Er is een deken van zwijgen gedaald over Nederland, aanrandingen en verkrachtingen zijn bijna totaal taboe voor de pers, net als andere structurele ” incidenten” met gelukszoekende parasieten.
  Het beestje mag geen naam hebben, maar hoe leg ik mijn kind uit dat ze niet meer naar het zwembad mag en de kleedhokjes moet vermijden…….

  De hoofdverantwoordelijken zijn de politici, en zij waken niet over het welzijn van ons land, ze maken het juist onveiliger. En zoals ik al eerder schreef, onze “leiders” zijn niet minder intelligent dan anderen, het kan ze eenvoudig niet ontgaan dat met de asieleisers ook de onveiligheid evenredig groeit.
  Hoe stom kun je zijn? Of hoe ontzettend vals kun je zijn om je volk, en dan vooral de zwaksten aan een onnodig risico bloot te stellen? Dan ben je een misdadiger. Niks minder, dan ben je een godvergeten gore rotschoft. En stem je als burger op deze lieden, dan ben je in mijn optiek net zo schuldig aan iedere verkrachting, iedere geweldsmisdrijf of andere smeerlapperij.

  De politiek haalt doelbewust onze vijand binnen, een vijand die reeeds voordat men hier kwam ons al,vanuit geloofsovertuiging haattte. Hoezo welkom? Wie is er zo gestoord om deze lieden binnen te halen? Wie zijn de mensen die helpen om de kinderen van hun eigen landgenoten extra snel te laten verkrachten? Extra snel, omdat het leven voor een vrouw zelfs in een beschaafde wereld al extra risico inhoud.
  En dan haalt men lieden binnen die niet eens een morele overpeinzing hebben op verkrachting of mishandeling, gewoon omdat het geloof dit goedkeurd?

  Van dit soort ontspoorde lieden heeft nu zelfs een voet tussen de deur in onze regering.
  Politieagenten worden nu al geselecteerd op een ethenische achtergrond, bij gebrek aan dat ethnische label word men afgewezen……over rascime gesproken…..

  We zijn gek! Gek dat we dit laten gebeuren en de platte kar met riek niet oppakken!
  We zitten toe te kijken terwijl de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen op dit moment kapot word gemaakt.
  Het is oorlog, oorlog om te overleven, voor ons! We zijn verraden door de politici, door laffe gluiperds die ons wel laten stemmen maar ons negeren als we via een referendum niet naar hun zin stemmen. En reeds voor de tweede keer worden we als volk genegeerd, en niet een klein beetje, maar ernstig genegeerd. Het schorem!

  In de geschiedenis van Nederland is er enkel op een dusdanige manier met de bevolking omgesprongen in de tijd dat er een klasseverschil was. Dat de dokter en de burgermeester mensen waren waar men de hoed of pet voor afnam als men ermee sprak. Toen armoede een misdaad was en zwervers de cel of een inrichting in gingen.
  Tijden waarin arbeiders verplicht waren om hun boodschappen bij hun werkgever te doen via een betaalsysteem waarbij ze steeds een beetje verder in de schuld kwamen bij hun baas. Slavernij is de andere benaming voor deze gedwongen afhankelijkheid, waar de gasfles open zetten vaak de uiteindelijke oplossing uit de schulden was…..minder dan een eeuw geleden…..

  Onze “leiders” onze politici, ze zijn het niet waard om te regeren, ze zijn het niet waard om Nederlander te worden genoemd, ze zijn de grond waarop ze staan niet waard, de lucht die ze inademen.

  Het is tijd voor herverkiezingen, tijd voor een grote schoonmaak, tijd voor echte democratie, door het volk, voor het volk. En alleen dan hebben onze kinderen, kleinkinderen een toekomst. Alleen wij staan tussen toekomst of ondergang, alleen wij zijn nog sterk genoeg om deze enorme bedreiging van ons eigen bestaan te bevechten. Het begin ligt in Den Haag….en bij U thuis, of net om de hoek!

  Were Di.

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Ben het volkomen eens met u en de echte en n.m.m. ook enige schuldigen zijn de politieke leiders van nu maar ook al 20 jaar geleden. Zij hebben niets gedaan tegen de asiel- en “vluchtelingen”stroom en hebben het toe gelaten dat linksche belangenclubjes de gemaakte afspraken in het “Vluchtelingenverdrag” wreden overtreden, overschreden en steeds verder werden opgerekt. Natuurlijk is het zielig als een ama (vroeger afkortingen voor alleenstaande minderjarige asielzoeker) werd afgewezen en terug moest. En dan komen na vele jaren van procederen de linkschen weer met hoe zielig het toch allemaal wel is. En ja ga zo maar door er zijn voorbeelden genoeg, ook gezinnen die hier komen met kinderen en dan 1 of meer kinderen “er bij maken” want dan zijn het Nederlanders en kunnen ze niet worden uitgezet/uitgewezen…….. allemaal bewust en opzettelijk gedaan wetende dat ze al 4 of 5 keer zijn afgewezen en weg hadden moeten zijn…..En al jaaaaaren is het bekend hoe en wat en wie die mensensmokkelaars zijn en men heeft er NIETS aan/tegen gedaan, men heeft het op zijn beloop gelaten. Vluchtelingen die per vliegtuig aankomen en bij binnenkomst opeens géén papieren, géén paspoort meer hadden. Wel die hadden per kerende vlucht met hetzelfde vliegtuig terug naar vliegveld van vertrek terug gestuurd moeten worden en niet in de asielprocedure worden opgenomen. Men moet ook van alle passagiers een copie paspoort maken of paspoort innemen en wat doet men dan met de passagierslijsten????? Daar staat toch naam en voornaam op, inclusief geboortedatum en ook paspoortnummer en luchthaven van vertrek…….. Genoeg info om ze NIET binnen te laten…..

   En tot slot: het “vluchtelingen”verdrag opzeggen, want dat is alleen maar een papiertje en is niet aangepast aan zijn tijd.

   Geliked door 1 persoon

   • hendrikush zegt:

    Onze “politieke lijders” weten maar al te goed dat ze op het verkeerde spoor zitten.
    Ze kunnen en durven echter de consequenties niet te aanvaarden. Zoals ze wegkijken bij wilders en de islam, kijken ze ook weg bij de economische en culturele gevolgen van de vluchtelingenimport. Ze beperken zich tot theedrinken en de-boel-bij-elkaar-houden.

    Vroeger kon je via de kerk en de pers het volk nog redelijk onder controle houden.
    Nu zorgt internet voor een rebellie waar ze geen raad mee weten.
    De “zelfgebreide safespace” van onze machthebbers wordt ontrafelt.

    De prachtige metafoor in de zin hierboven is geleend van Annet Nannega.

    Like

   • Duchesne zegt:

    De gebreide safespace is aan het ontrafelen, en de boot die we Nederland noemen is een vergiet. Ooit heeft Reinhard Mey een lied geschreven, Narrenschiff….het zegt alles.

    Stel je zit in een bus op een afdaling in de bergen, de chauffeur begint gek te praten en stomme dingen te doen: verwijder je deze met een kaakslag of wacht je af tot hij de bus een ravijn instuurt?
    Dat is denk ik de essentie, waar grijp je zelf in omdat de “leiders” een gevaar voor de eigen bevolking zijn geworden. Als de bus in het ravijn ligt?

    Like

 2. Henk Hellwich zegt:

  Wordt echt tijd voor de visa vrijheid. Dan kan Turkije alle vluchtelingen hier dumpen en zo EU naar de kl…n helpen.

  Like

 3. Jan zegt:

  Parasieten uit de Caraiben via Turkije naar Europa als ‘vluchteling’

  Now hundreds of migrants from the Caribbean fly 6,000 miles to Turkey in bid to enter Europe while posing as being from Somalia

  They fly to Istanbul then perilously cross Aegean Sea to Greek islands
  On arrival some claim to be from Somalia, Syria or even Afghanistan
  They say there are cheap flights and they don’t need visas for Turkey


  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3591893/Now-hundreds-migrants-Caribbean-fly-6-000-miles-Turkey-bid-enter-Europe-posing-Somalia.html

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Ja Jan zo gaat dat als je zo’n mooie deal met Turkije afsluit en vervolgens alle andere grenzen gewoon open laat en er verder helemaal NIETS tegen doet. Al leg je alle marineschepen in de Middellandse zee en vorm je zo een “muur” dan nog komen ze binnen, als je niet vanaf het begin alle bootjes terugbrengt/sleept naar de haven/land van herkomst. En als je ziet dat men via Schiphol vliegt dan moet je NU al maatregelen nemen en via de transitiehallen controles uitoefenen en ze aldaar alvast tegenhouden en terug sturen……. Maar dat zal wel teveel gevraagd zijn van onze regeringen…….

   Geliked door 1 persoon

   • janchik zegt:

    Niet alleen veelgevraagd, maar vooral onkunde en onwil.
    Deze “regering” van leugenaar Rutte, heeft het toch maar mooi voor elkaar gekregen om het recherche apparaat en defensie naar de kloten te helpen, met als ultieme misser de één of andere Schoevers tikgeit minister maken, kan je erop wachten dat het een kelere zooitje wordt.
    Na het roepen van “Pang, Pang”(gebrek munitie) moeten ze nu ook nog vroemmm, vroemmm roepen, omdat het rollend materieel naar de kloten is. Als het niet zo ernstig zou zijn, zou je je toch bescheuren om zoveel onkunde.
    Wat zijn dat voor politici tegenwoordig, hebben ze daar ook al last van inteelt???

    Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Alle instanties zoals Forex, duana, politie, marine krijgen andere opdrachten dan de burger weet of denkt te weten. Het hele apparaat luisterd naar Brussel en indirect naar Amerika.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s