“Vluchtelingen”blokkade ontzenuwen: Gabriel wil nationale regeringen omzeilen

Screenshot_23

De Duitse vicekanselier Sigmar Gabriel (SPD).

(Vertaling: E.J. Bron)

De leiding van de SPD wil in de toekomst de nationale regeringen binnen de Europese Unie omzeilen om een Europese “vluchtelingen”verdeling mogelijk te maken. SPD-chef Sigmar Gabriel heeft zich uitgesproken voor een radicale koerswijziging bij de verdeling van “vluchtelingen”. Volgens informatie van de “Zeit” begroette Gabriel een voorstel van Gesine Schwan, voorzitter van de commissie fundamentele waarden van de SPD, en de Europarlementariër Maria Joao Rodrigues.

epoch times

De partijvriendinnen kwamen met een ontwerp, waarin de EU niet meer zou moeten onderhandelen met de regeringen van de lidstaten over de toewijzing van “vluchtelingen”, maar met de burgemeesters van de Europese steden en gemeenten.

“Zulke onconventionele ideeën zijn nodig om uit de vastgelopen situatie te komen”, zei de vicekanselier volgens de “Zeit”.

Het verdeelprobleem zou volgens het idee van Schwan en Rodrigues met een eenvoudig prikkelsysteem opgelost kunnen worden. De gemeenten zouden volgens het plan de “vluchtelingen” niet toegewezen krijgen door hun landen, maar zich bij de EU hiervoor kunnen aanmelden, schrijft de “Zeit” onder verwijzing naar het ontwerp van de beide politici. Dan zouden de gemeenten elkaar beconcurreren om de EU-subsidies voor de onderbrenging en verzorging van de “asielzoekers”.

Daartoe zou een fonds moeten worden opgericht, waarin de lidstaten geld zouden moeten storten, aldus het plan. De Europese Commissie zou dit fonds moeten beheren. Het zou bijvoorbeeld ondergebracht kunnen worden bij de Europese Investeringsbank, die bekend zou zijn met het beheer van zulke fondsen, stellen Schwan en Rodrigues voor.

De aanmelding van de EU-landen voor het project zou op vrijwillige basis moeten plaatsvinden. Schwan en Rodrigues hopen, aldus de krant, dat veel steden en gemeenten “vluchtelingen” en “migranten” willen opnemen, ongeacht het feit of de desbetreffende nationale regering hier tegen zou zijn.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, cultuurrelativisme, dictatuur, Eurabië, EUSSR, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islamappeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Vluchtelingen”blokkade ontzenuwen: Gabriel wil nationale regeringen omzeilen

 1. Cathja zegt:

  Wat een rot en geniepig plan…..! Nu ook al de meningen hierover van de lidstaten negeren….! Alles lijkt wel in een stroomversnelling te komen.
  Of voel ik dit alleen maar zo?

  Like

  • Dicksy zegt:

   Nee dit is niet alleen jouw gevoel. Rechts is overal aan een opmars bezig en de bobo’s in Brussel zien dat de bevolking het niet meer pikt. Nog een kwestie van tijd of ze worden door diezelfde bevolking uit hun pluche zetels gesleurd en ter verantwoording geroepen. Hun enigste hoop is nog de geitewollensokkenpolitiek van lokale mandatarissen en hun naïeve inwoners.

   Like

 2. joga zegt:

  Kansloos!

  Like

 3. Feniks zegt:

  Smerige politieke spelletjes, dat houdt echt niet zomaar op.

  Volgens Martin Armstrong (armstrongeconomics) is de enige oplossing om de wereldpolitiek te normaliseren, het verbieden van carriere politicI.

  Carriere politici zoals we die wereldwijd hebben zijn enkel uit op eigenbelang en handelen niet in het belang van bevolkingen.

  Like

 4. Goldie zegt:

  Pure vorm van anarchie!

  Like

 5. wim zegt:

  Rammelt aan alle kanten. Hoe wanhopig, maar vooral hoe dom moet je zijn om met zoiets te komen?

  Like

 6. carthago zegt:

  Precies dezelfde retoriek als stalin, pol pot en hitler. Het plebs hoort te luisteren, niet goedschiks dan maar kwaadschiks.

  Like

 7. biebie zegt:

  Het is nu wel duidelijk dat hij bij de volgende desastreuse verkiezingen geen lijsttrekker meer wil zijn voor de SPD.
  Dan maar snel een laatste impopulaire maatregel er door proberen te drukken.
  Pas op !!!!!!!! Met geld (subsidie) is menigeen om te kopen.

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Staats gevaarlijk , opsluiten. .

  Like

 9. Hans zegt:

  Misschien dat gabriel de vluchtelingen in zijn eigen reet kan stoppen.
  Qua kleurschakering kan dat wel denk ik.

  Like

 10. kruisridder zegt:

  Dat rode ongedierte is kennelijk vergeten dat de nationale regeringen nog altijd de macht hebben zelf wel te bepalen of ze vluchtelingen opnemen en hoeveel. Ik hoop maar dat die komende referenda stevige vruchten afwerpen binnenkort. En dat het kort geding door ons gewonnen wordt betreft die laatste referendum.

  Like

 11. N.E. Derlander zegt:

  Ondermijning van de democratische rechtsstaat.

  Like

 12. Qvic zegt:

  Weer een politici die niet tegen macht bestand is, die deze macht enkel misbruikt voor zijn eigen belangen. Waardoor hij de realiteit verloren heeft en enkel voor het grote geld gaat. Deze psychopaat zou eigenlijk direct uit zijn ambt gezet moeten worden en al zijn privileges ontnomen worden. Wil hij weer tot de echte realiteit komen.

  Like

 13. Henk Hellwich zegt:

  Dit heeft hij ook geflikt bij/met TTIP. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2016/ttip-gabriel-soll-oeffentlichkeit-getaeuscht-haben/
  En kunnen wij ook van de Duitse broederpartij de PvdA, VVD, CDA en de GroenLinks verwachten!
  Dus mensen, denk na voordat je het kruisje plaatst!

  Like

 14. ieznogoedh zegt:

  Als ik het goed begrijp wil die diknek een soort van parallelle overheden, daar waar zijn bedmaar, reichskanzler merkel geen parallelle samenlevingen wil.
  Je moet maar wanhopig zijn.
  Overigens is er veel, heel veel te zeggen voor de stelling van Martin Armstrong: geen carrièrepolitici.
  Alleen nog maar mensen in de politiek die eerst hebben laten zien dat ze in het bedrijfsleven(!) een goede boterham kunnen verdienen door een goed gebruik van gezond verstand.
  Voor al dat andere volk (en dan met name de linkse zwevers) een berufsverbot wat de politiek betreft. Ja, ook op lokaal niveau.

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Gelukkig staat de SPD in Duutsland op doorlopend verlies.
  Hoe kunnen mensen op zo´n volgewreten socialist stemmen???
  En dan te bedenken dat die Gesine Schwan nog ooit presidentskandidaat was, hoewel deze pastor Gauck ook niet deugt.

  Like

 16. Jan D. zegt:

  Daartoe zou een fonds moeten worden opgericht waarin lidstaten geld MOETEN storten!!!!!
  Natuurlijk dat moeten de lidstaten dus wel doen geld storten, Maar mee beslissen ,No Way.

  Like

 17. Is er voor deze man niet een ongelukje te bedenken ?

  Like

 18. Jean zegt:

  Zet die lafaard voor een vuurpeloton en ze mogen in mijn geweer de ‘echte’ kogel steken, ik zal er geen enkele moeite mee hebben af te vuren.

  Like

 19. Jan zegt:

  Het bewuste verval van de Duitse cultuur

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s