Wilders: Kabinet maakte gehakt van Nederland

Screenshot_2

Eerste reactie PVV op stukken: gehaktdag

Het kabinet komt met een hoera-verhaal, maar de waarheid is keihard. De Nederlanders hebben niet geprofiteerd van de economische groei. Miljarden werden gebruikt om asielzoekers, Brussel en Afrika te spekken. De zorg werd afgebroken, de werkloosheid is nog steeds torenhoog, de grenzen staan wagenwijd open. Nederland is een Luilekkerland voor vreemdelingen maar van de eigen mensen wordt gehakt gemaakt. En daar is dit kabinet Rutte voor verantwoordelijk.

Wilders: “Rutte 2 heeft gehakt gemaakt van Nederland, miljarden besteed aan het buitenland in plaats van aan de Nederlanders. Gelukkig komen er verkiezingen aan. Dan kan Nederland afrekenen met dat wanbeleid.”

Bron:
www.pvv.nl
(h/t Ton van Kesteren)
PVV Tweede Kamer

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, Hypocrisie, PvdA, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

14 reacties op Wilders: Kabinet maakte gehakt van Nederland

 1. Rob van Marle zegt:

  Klopt helemaal de armoede in totale afgedwongen eu is stijgende

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 3 people

 3. wim zegt:

  Helemaal waar. Helaas zal de massa in dit hoera-verhaal trappen. Te stom om in te zien dat er geen enkele reden is om blij te zijn als je eerst 100 euro (bleef het daar maar bij) wordt afgepakt en je krijgt dan – hoera! – 10 euro toegestopt.
  Zorg gesloopt. Pensioenen gesloopt. Spaargeld verdampt. Banen verdwenen. Maar we zijn wel verrijkt met meer diversiteit door de import van stromen kanslozen.
  Maar het kabinet weet als geen ander dat mensen hijgen naar positief nieuws en graag via de media hun dagelijks pilletje om rustig te blijven toegediend krijgen.

  Geliked door 2 people

 4. Guardiacivil zegt:

  Tegenover gehaktdag staat de Haringdagen (vlaggetjesdag Scheveningen-Katwijk-Ijmuiden), de bierdagen (introduktie nieuwe bieren), de wijndagen (vroeger de nieuwe Boujolais), en op al deze dagen waren de elite en de wansmakelijke politieke vertegenwoordigers aanwezig om ook meteen voluit te verkondigen hoe goed het was en hoe goed ze het deden en hoe lekker het leven toch is. Elk jaar zie je ze weer op dit soort festijnen opdraven om toch maar iets belangrijks gelogen waarheid te verkondigen. Inderdaad is een gehaktdag misschien wel iets voor de burger om in te voeren als belangrijke dag, Met RODE LOPER, om massaal te verkondigen dat we telkens voorgelogen zijn, beroofd, vernederd, verkwanseld, onderdrukt en gediscrimineerd. Deze gehaktdag wordt onze nationale vrije dag om de regering duidelijk te maken dat we gehakt van ze maken. Misschien wel elk kwartaal EEN DAG, 4x per jaar met eigen TV.

  Geliked door 1 persoon

 5. GTXJ14AMANIET73 zegt:

  Inderdaad, hopen dat het niet te laat is. Het winkelcentrum ziet zwart van de mensen en de hoofddoekjes en op straat ook. Hoe krijgen we ze weer weg! Wat geen gesodemieter ( en ja we worden besodemieterd)

  Like

 6. Ik heb niet het idee, dat als de PVV de allergrootste word en gaat regeren er ook maar iets zal veranderen……….. ( niet vanwege het feit dat de PVV niets zal doen of kunen doen, maar meer de tegenwerking van anderen zal ondervinden) misschien dat de ‘slinkse’-mens nog agressiever gaat worden en Brussels-EU nog ‘democratischer’ haar ‘lakens’ zal gaan uitdelen of dat het voltallige tweede kamer allerlei moties van wantrouwen gaat indienen of de boel gaan forceren, ook al zouden ze als oppositie dan in de minderheid zijn…………………..zoals Junkert eens zei, dat er vele manieren bestaan om Brussels agenda door te drukken oftewel vele manieren ( goedschiks, kwaadschiks en vol met leugens en dreiging) om in iedere lidstaat de EU agenda te blijven handhaven.

  Uiteraard stem ik op de PVV, er is geen alternatief, maar vrees het ergste

  Eu heeft al veel te vertellen onder de schijn van democratie en zal zijn dictaten niet zomaar laten afnemen……………..

  Ons land kan zich niet eens naar behoren verdedigen, politieapparaat kan zijn taak niet naar behoren uitvoeren, meer voedselbanken, meer armoede, ouderen die ze laten barsten, vreemden die ze in hun religie adoreren ten kosten van het Nederlands volk……….

  Overal bemoeit de EU zich mee en ook de NAVO; dreigingen van oorlogen staan voor de deur……….

  Wat een enorm K..land met K..regeerders is dit, werkelijk ongelooflijke NSB gehalte van heb ik jou daar, heulen met de vijand die ons volkomen leeghaald en manipuleert……

  Like

 7. Japio zegt:

  Ze blijven liegen en bedriegen die beroeps-leugenaars van rutte2. En het gros van de Nederlanders slikt het allemaal weer.

  Like

 8. Edwin Lauxen zegt:

  Gasboringen ten kosten van Groningen zodoende den haag de grote man kan spelen in brussel.

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Het systeem verkiezingen? Natuurlijk vergt het meer dan een paar dagen……..

  The Tytler Cycle Revisited

  http://www.commonsensegovernment.com/article-03-14-09.html

  Like

 10. Anneke zegt:

  De autochtoon wordt al decennia stap voor stap armer en armer…De scheefgroei is overduidelijk, voor diegenen die realistisch kijkende ogen hebben ge-orven.

  Like

 11. Roeland zegt:

  Het gaat allemaal heel geruisloos. Hier op het platteland is het de laatste 4 jaar erg veranderd.
  Dorpsgezichten zijn hetzelfde, maar de taal die je hoort verandert, de mensen die je ziet veranderen…Het worden er meer en meer..iedere dag..

  Nog ontmoet je mensen , die het allemaal “een verrijking” vinden, of er geen acht op slaan. Daarvan wonen er nogal wat hier. Vinden het heel normaal dat sociale woningen met voorrang weggegeven worden.

  Of in de stad met de naieve D66 studentjes, die nergens over nadenken. Je vraagt je wel eens af wat voor bier ze drinken.

  Helaas…

  Autochtoon?? Achter aansluiten! De “verrijking” gaat natuurlijk voor!

  Like

 12. cathy zegt:

  Eerste Kamer is ook nodig voor meerderheid.

  Like

 13. Jan zegt:

  Kamer wil 60 miljoen voor noodhulp voor hulpbehoevenden in Nederland
  Sorry vergissing, geld gaat naar zieligerds in het buitenland.
  Bizar is dat iemand die zegt dat hij christen is geld geeft aan anti-christelijke en zelfs anti-semitische organisaties als Cordaid, CARE (via UNHCR) en Oxfam Novib

  De Tweede Kamer wil dat het kabinet volgend jaar 60 miljoen euro vrijmaakt voor de alliantie van Nederlandse hulporganisaties die helpt bij humanitaire rampen. Een ruime meerderheid schaarde zich vanavond achter een motie van Joël Voordewind (ChristenUnie).

  In de Dutch Relief Alliance werken twaalf organisaties samen waaronder CARE, Cordaid, Warchild en Oxfam Novib…..

  http://www.ad.nl/binnenland/kamer-wil-60-miljoen-voor-noodhulp~aa7c2369/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s