De leugens van Ploumen c.s.; honger, droogte, El Niño ?

Screenshot_32

De nieuwe sneltram van Chinese makelij in de Ethiopische hoofdstad Addis Abeba.

Dit artikel ontvingen wij van onze lezer Kippenboer, een die de door Ploumen c.s. geuite leugens om weer geld naar Ethiopië te sturen graag belicht en u laat zien, zoals met meer ontwikkelingsgeld, dat het storten in de bodemloze put is.  Een en ander naar aanleiding va ons artikel dat er naast de reeds door Ploumen gestorte 25 miljoen nog een 3 miljoen van uw belastingcenten naar Ethiopië gaan.

Honger, droogte? El Niño? Nee, dammen-bouw en mega agrarische projecten! De Grote Dam in de Nijl gaat ook iets van 5 miljard kosten. Daarnaast worden er in Ethiopië nog 3 dammen bijgebouwd, met als gevolg droogte en dus hongersnood.

Lees verder>>>
(h/t José K.)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Afrika, Derde Wereld, Desinformatie, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Naïviteit, Nederland, Ontwikkelingshulp, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op De leugens van Ploumen c.s.; honger, droogte, El Niño ?

 1. Drs.P. zegt:

  Wanneer stopt het wereldwijd uitdelen van ons door hardwerken afgeperste belasting geld nu eens door die linkse honden??
  We zijn er zo klaar mee, smerige linkse Ploumen nsb-muts, we hebben zoooooooo genoeg van je, rot op en met jou meteen je hele kudt partij.
  Eerst was het zware alcoholist Pronk, die miljarden liet verdwijne in een groot zwart Afrikaans gat, daarna ene lul met vingers Koenders die miljarden uitgaf aan hopeloze projecten en nu weer zo’n trut van dezelfde klote partij, wanneer houdt dit nu eens op??
  Hopelijk gaat de partij van de allochtonenafgrond naar 0,00000000000000 zetels!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Zo’n dam, hoge snelheidstrein of al die waterpompen waarmee ze hooguit zwaar vergiftigd water op lunnen pompen dienen uitsluitend als constructie om aan de roof een legaal kleurtje te geven. Want centen in de zak steken zonder dat er een waterpomp tegenover staat is natuurlijk diefstal. Kijk naar alle projecten die door overheden worden opgetuigd en zie de eenvoud van de graai-industrie. Een project wordt niet opgetuigd omdat de bevolking er iets aan zou hebben maar uitsluitend en alleen omdat je anders een hoop gezeur krijgt over waar de poen is gebleven. Ik zeg u: Panama Papers is nog maar peanuts.

  Like

 3. Thom zegt:

  Het artikel berust op waarheid. Zoek Gibe 3 danm in Ethiopië en je vindt Engelstalige artikelen waar het ook staat. Maar zo slecht is dat nieuws eigenlijk niet. Die paar honderdduizend weggejaagde negers die kunnen toch door Merkel en Rutte per vliegtuig hier naar toe gebracht worden als vluchteling. Over 5 jaar leveren die een groot economische voordeel op volgens de COA deskundigen.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Die paar honderdduizend weggejaagde negers die kunnen toch door Merkel en Rutte per vliegtuig hier naar toe gebracht worden als vluchteling.”

   Per vliegtuig? Waar hebben we dan de nieuwe Koningsdam voor? Met Willempie als kapitein en Maxima als stewardess. Als dat schip dan naar de kelder gaat, zijn we in één klap van dat zootje ook af. Met Willempie op de brug moet dat wel lukken.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 4. die gasten hebben in ieder geval wel betere treinen als wij……………zo te zien.

  Ja, en wij maar zilverdoppen sparen en Friesche Vlag koffiemelk verzamelen op de lagere school!!!!!!Waren wel de kleinste blikjes, maar toch…..

  Like

 5. Jean zegt:

  Het moet stoppen met ‘geld’ te sturen naar dat corrupt Afrika, mankracht oké en die hier betalen als werknemers maar nooit geld sturen want dat komt toch NOOIT terecht bij diegenen waarvoor het gegeven wordt.
  Het tuig zwemt in de miljarden en de burgers liggen te creperen, dus: STOP MET ONS GELD OVER TE MAKEN aan dat corrupt tuig…

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Oei, 7 liter water voor een roos die misschien wel 100 gram weegt; zou de roos uit puur water bestaan, mis ik nog zo’n 6,9 kg.
  Ergens begrijp ik dus iets niet…

  Like

  • Thom zegt:

   Als je van een ééndagskuiken van 100 gram een slachtkuiken van 1 kilo wilt maken in 6 weken, geef je hem dan 900 gram voedsel? Zo iets werkt het bij een roos ook.

   Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Goed artikel, dank hiervoor.
  Er is dus een andere kant aan het verhaal van het uitgedroogde negertje dat wordt uitgemolken door de gutmenschenindustrie. Goede doelen zijn iedere schaamte voorbij.

  Like

 8. exmarineman zegt:

  Zoals ik dus op het vorige stuk heb gereageerd doe ik het nu ook nog maar een keer. Elk jaar komt het hongersnoodgeval in Afrika meerdere malen voor want dan moet er weer geld naar Afrika en wat zie je dan altijd weer op de begeleidende foto’s????? Juist ja, (kleine) kinderen, vrouwen en veel vliegen…… En WIE hebben er echt belang bij???? Juist ja, al die “ontwikkelingshelpeende clubjes”, want het is voor honderden van die clubjes werkgelegenheid. Maar sinds 1950 zijn er al honderden miljarden in Afrika gestopt en er is helemaal NIETS veranderd noch verbeterd. Maar kijk eens op de loonlijsten van al die clubjes en bekijk de salarissen……dan weet je waar het geld blijft en als er wat overblijft voor de mensen ter plekke dan zijn het peanuts……..En wat er moet veranderen is het navolgende: STOPPEN met dat hele ontwikkelingshulp gedoe middels onze belastingcenten, zelfs geen 0,01% van het BBP. Want het is GEEN overheidstaak noch gemeentelijke/provinciale overheidstaak. Nu betaalt iedereen mee via zijn belastingen voor iets waar hij/zij helemaal NIET aan wil bijdragen, omdat de organisatie die belastinggeld krijgt niet in het doel past, net zoals de leugens van het milieu en opwarming en CO2…..waarom moet ik als criticus aan al die milieugroeperingen/-belangenclubjes bijdragen?????? Ook dat is alleen maar werkverschaffing.
  En als er dus mensen zijn die het nog steeds nodig vinden om daar geld in te stoppen dan doen ze dat maar als privépersoon en bepalen ze zelf maar hoeveel ze per maand van hun inkomen willen geven/doneren aan de club van hun keuze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s