Journalist Le Figaro: ‘Pre-burgeroorlogklimaat in Frankrijk’

Screenshot_27

(Door: Bert Brussen)

‘Het verzet tegen de westerse samenleving wordt gedragen door geradicaliseerd links en de politieke islam’

“Een pre-burgeroorlogsklimaat installeert zich in Frankrijk. De politici en de media doen – nog maar eens – of ze niets zien en niets horen. Het is niet langer de CRS (Het Franse politiekorps Compagnies Républicaines de Sécurité, nvdr.) dat de lakens uitdeelt, het zijn de herrieschoppers die een politieman willen doden. Bij elke betoging moet de politie 400 tot 1.000 ‘ontsluitingsgranaten’ gebruiken om de omsingelingen van wie ze zelf het slachtoffer zijn te doorbreken.

Wat stilaan maar zeker zichtbaar wordt, is wat ik mijn boek ‘La guerre civile qui vient’ voorspelde: het gewelddadige protest tegen het westerse, kapitalistische en liberale samenlevingsmodel. Het verzet wordt gedragen door geradicaliseerd links en de politieke islam, die de moslim voorstelt als de nieuwe verdoemde van deze aarde. Deze revolutionaire islam heeft zich al in verschillende vakbonden geïntroduceerd en sluimert ook in de rangen van Nuits Debout, door de verdediging van de Palestijnse zaak en de boycot van Israël (de BDS-beweging: Boycotts, Divestment and Sanctions).

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Incidenten", "Lügenpresse", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, Communisme, cultuurrelativisme, Desinformatie, Eurabië, Frankrijk, gezond realisme, Groenen, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Journalist Le Figaro: ‘Pre-burgeroorlogklimaat in Frankrijk’

 1. wauso zegt:

  Dit lag nog op de Plank: 3 Politieke Landverraders. De Hoeren des Vaderlands !

  Geliked door 1 persoon

 2. louis-portugal zegt:

  Hij schrijft dat de linksislamitische combinatie tegen Palestina en Israel ageert.
  Ik heb steeds de indruk dat het VOOR Palestina en TEGEN Israel is.
  Voor de rest helemaal mee eens.
  Als ik zie hoe druk vooral links Duitsland zich maakt over zogenaamd rechts maar de linkse antifa zijn gang laat gaan, c.q. zwijgt, en zelfs steunt belooft dat weinig goeds voor de toekomst.

  Like

 3. Thoth zegt:

  (..)Wie echter de haat en het geweld van door Franse studenten en vakbonden gevoerde ‘protesten tegen mogelijk bezuinigingen’ heeft gezien (al is dat moeilijk omdat veel reguliere media er bijster weinig aandacht aan besteden) weet dat journalist Ivan Rioufol hier waarschijnlijk geen ongelijk heeft in zijn voorspelling van een burgeroorlog.(..)

  De enige manier om dit te voorkomen is, stem Front National van Marine Le Pen. Die rekent wel af met het islamisme en linkse oproerkraaiers,

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…en als er één kruidvat is waar deze voorspelling kan uitkomen…”

  Als er één Kruidvat is, dan is het wel Trekpleister of DA. 🙂

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 5. ildiko zegt:

  niet alleen in Frankrijk maar in heel Europa. Poetin is de enige die ons bevrijden kan.

  Like

 6. elisah zegt:

  Misschien is het tijd om drastische en keiharde maatregelen te nemen.
  Op t journaal was te zien hoe een agent in zijn auto werd aangevallen en die agent bleef zich ook nog onbewapend verdedigen, het leken wel wilde beesten, met scherp schieten is wat ze moeten doen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Dat krijg je als je je niet laat naaien door zwarten en Arabieren volgens genocidale gekken als Sarkozy:

  Sarkozy beveelt raciale vermenging:
  filmpje is van 2011 maar dit is exact wat de PvdA massamoordenaar Timmermans ook adviseerde: het blanke ras dient uitgeroeid te worden:

  Like

 8. Taljaard zegt:

  Uitstekend artikel van Le Figaro!
  Het nachtmerrie-scenario van een burgeroorlog is iets wat ik al in 2011, in een (geweigerd) artikel voor Trouw, dat daarna op Artikel 7 is gepubliceerd, heb voorspeld.
  Wat ik toen heb geschreven is dat de PVV wellicht de enige mogelijkheid biedt voor een vreedzame, democratische en politieke uitweg uit deze te verwachten nachtmerrie.
  Anders valt er op zijn minst op termijn te vrezen voor Noord Ierse toestanden, wat hier tegenwoordig in veel opzichten eigenlijk al een feit is, en op zijn ergst voor Joegoslavische en Libanese toestanden.
  ”Islamo-gauchisten” is trouwens een mooie term, die je ook op figuren als Jesse klaver, Tunuhan Kuzu en Anja Meulenbelt, etc. kunt toepassen.

  Like

 9. Jan zegt:

  Verenigde Nazis verwijten EUSSR dat zijn niet meer jihadisten, moordenaars, parasieten en verkrachters binnen laten om de chaos te vergroten:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s