Nederlandse recherche is er al net zo beroerd aan toe als Nederlands leger

Screenshot_26

‘Te weinig vakmanschap, sterk verouderd materieel’

Rechercheurs missen basisvaardigheden, ze gedragen zich oncollegiaal en onprofessioneel, overleg gaat te stroperig en er is niet genoeg bijscholing. Dat staat volgens de NOS in een zeer kritisch rapport, dat minister Ard van der Steur (Veiligheid en Justitie) naar de Tweede Kamer heeft gestuurd.

Post online

Volgens de onderzoekers heeft de recherche te weinig vakmanschap. Als mensen daarop worden aangesproken, gebeurt dat te vrijblijvend.

Nog een probleem: de middelen waarmee de rechercheurs moeten werken. Een voorbeeld: “Veel met name jonge collega’s gebruiken uitsluitend hun privé-iPhone voor het werk, omdat ze met de sterk verouderde diensttelefoon niet effectief kunnen werken.”

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Nederland, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Nederlandse recherche is er al net zo beroerd aan toe als Nederlands leger

 1. Cathja zegt:

  De overheid moet zich zeer diep schamen dat ze het zo ver heeft laten komen! Alles in ons land is ondermaats, verouderd, niet compleet, kortom: een klucht! We zijn een uiterst gemakkelijke prooi voor iedereen die kwaad in de zin heeft. Ik begin er steeds meer in te geloven dat dit een voorgekookt plan is. Destabilisatie, onrust onder het volk en een puinhoop creëren. Het wordt steeds meer duidelijk dat wij aan ‘de vijand’ worden overgeleverd!

  Geliked door 1 persoon

  • Net na de val van De Muur was ik in Oost-Duitsland. Ik zag daar alleen maar woningen en gebouwen die volledig verkrot waren wegens achterstallig onderhoud. Alle wegen zaten vol gaten. Daar was al 50 jaar geen fluit meer aan gedaan. Rioleringen die volledig verrot in de grond lagen. Electriciteitsmasten en bedradingen die op instorten stonden. Alle woningen, schuren en andere gebouwen vol met asbest. En als er eens iets er redelijk uitzag bleek het alleen maar bij elkaar te worden gehouden door honderden lagen plamuur of verf. Vandaag zie ik hier hetzelfde. Kijk allen eens naar de duizenden kilometers verrotte rioleringen onder de grond, de honderdduizenden woningen en gebouwen die vol zitten met asbest, oude ongecoate koperen drinkwaterleidingen die oxideren, sociale huurwoningen die onbewoonbaar verklaard zouden moeten worden en een belediging zijn voor de mensen aan wie ze worden aangeboden.

   De schoften maken de poen hier liever op aan andere leuke dingen. Aan de zieligheidsindustrie of aan welhoogedelgeleerde onderwijsparasieten die tegen een flink tractement het hele jaar aan het zoeken zijn naar mogelijkheden om subsidies te krijgen voor een onderzoek naar de paargedragingen van de zwarte vingerrat op stationspleingerelateerde locaties. Of aan een nieuwgebouwd asielzoekerscentrum in Wijchen bijvoorbeeld, van alle luxe voorzien, dat dan na enkele jaren gesloopt werd in plaats van verhuurd aan mensen, de jeugd bijvoorbeeld, die al 15 jaar op de wachtlijst stonden. Omploegen de hele zooi hier en opnieuw beginnen.

   Geliked door 2 people

   • Roeland zegt:

    @ Breinbrouwsels .Het is hier in het noorden niet anders. Dezelfde problemen. Wachtlijsten, veel “positieve” discriminatie…slecht gebouwde huizen…
    Dezelfde arrogantie van de “macht”. Ik kan er een boek over schrijven.
    “Omploegen en opnieuw beginnen”.. Inderdaad!

    Geliked door 1 persoon

   • Cathja zegt:

    Breinbrouwsels, volledig met u eens! We gaan dezelfde kant uit als het vroegere Oostblok!
    Wel bakken met geld verbrassen aan de vreemdelingen, die alles verpesten, versmeren en het toch niet waarderen. Onze ouderen en gehandicapten moeten maar in de stront zakken. Letterlijk en figuurlijk.
    Maar ons koningspaar heeft toch maar mooi voor elkaar gekregen dat ze nieuwe bordjes in de kast krijgen ter waarde van ‘slechts’ 1,4 miljoen euro….!!!

    Waar zit de schaamte bij wie zich ‘fatsoenlijke mensen’ noemen?

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    Zolang de ‘socialist’ aan de macht is, kan er geen sprake zijn van enige verbetering waar dan ook! ‘Socialisten’ zijn namelijk knettergekke criminelen, die allemaal wél heel goed voor ZICHZELF kunnen zorgen!

    Like

  • john zegt:

   Dàt is de bedoeling van de eu en de navo

   Like

  • elisah zegt:

   Dat zou je inderdaad gaan denken.
   Het is ook zo vreselijk genant en onprofessioneel, dat je last krijgt van plaatsvervangende schaamte.

   Like

  • louis-portugal zegt:

   Cathja ik denk dat onze regering incl. de 2 de kamer gelemaal niet in staat is om zoiets voor te koken.
   Het zijn een verzameling lamzakken die daar alleen maar zitten om een goudgerand bestaan te hebben en voor de rest tot helemaal niets serieus in staat zijn.

   Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Ze worden steeds meer zichtbaar
  al die voorgekookte plannen
  zolang de Rechten-zwendelaar
  en huichelaar den Haag blijven bemannen !
  en gaat van kwaad tot erger
  zolang hieraan nog altijd niets gebeurt
  en straks wordt àl dat Landverraad
  door iedereen betreurd !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. Frappant: Al jaren geleden zei iemand -ik meen, dat het Reinecker himself was- “Ik weet ook wel, dat de werkwijze, die in “Derrick” getoond wordt, weinig overeenkomsten heeft met de hedendaagse werkelijkheid, maar met 20 man en een computer maak je nu eenmaal geen boeiend TV-drama.” En nu blijkt dan, dat de werkwijze van de Nederlandse recherche tóch meer gemeen heeft met het oude, trage TV-drama, dan we dachten!
  Zou hilarisch zijn als het niet zo treurig was!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Joshua zegt:

  Dit is de opzet van de eu, alles leidt naar een rechtspraak, een leger, een geloof,een politie en een ziekenzorg, waar wij geen enkele grip op hebben

  Wanneer bij ons politici er een puinhoop van maken, hebben we in ieder geval nog de mogelijkheid om ze iedere vier jaar weg te sturen en opnieuw te beginnen.

  Niets van dat alles bij de Europese Unie, waar wetten worden gemaakt door onzichtbare mensen, die door niemand zijn gekozen en die aan niemand verantwoording afleggen en aan wie (van ons geld) bovendien exorbitant hoge bedragen worden betaald met allerlei extra’s die worden bekostigd zoals Viagra en prive personeel.

  De Europese Unie en Brussel is de natte droom van iedereen die graag macht wil zonder verantwoording af te hoeven leggen.

  Degene die dan ook uit alle macht zullen proberen de Europese dictatuur in stand te houden, zijn de politici. Wat een geweldig vooruitzicht, om straks na een tijdje gemeenteraad en Den Haag terecht te komen op het pluche in Brussel. (Pechtold zal er regelmatig over sms’en met Timmermans zo vermoeden wij, om z’n plekje te garanderen.)

  Om daar vervolgens deel uit te maken van een dictatuur die namens de grote bedrijven hun wil kan opleggen aan al die miljoenen inwoners van Europa.

  De inwoners van Engeland kunnen op 23 juni gaan kiezen of ze willen horen bij die dictatuur of dat ze weer hun eigen land gaan regeren. Die stemming zal voor de Engelsen de belangrijkste worden in hun hele leven. Wat zij gaan stemmen, zal het verdere lot van Groot Brittannië bepalen. Of beter gezegd, of er nog een Groot Brittannië zal zijn.

  Kiezen ze voor aanblijven in de Europese Unie dan zullen ze bijvoorbeeld nooit meer de macht hebben om de mensen die hen regeren te ontslaan of bezwaar te maken tegen nieuwe wetten. Engeland heeft in de tijd dat ze lid zijn van de EU 72 keer bezwaar gemaakt tegen nieuwe wetgeving en zijn alle 72 keer genegeerd.

  Ze maken in Brussel wetten voor 28 landen en er is bijna niemand die begrijpt hoe het allemaal werkt. Er zijn maar liefst 7 Europese Instituten zoals bijvoorbeeld De Europese Commissie en het Europese Parlement.

  Daarnaast zijn er maar liefst 4 presidenten binnen de Europese Unie en het aantal commissies is al bijna niet meer te tellen.

  Wanneer Engelse politici wordt gevraagd of ze weten hoe het precies werkt binnen de EU moeten ze het antwoord schuldig blijven. Vraag je willekeurige mensen op straat wat daar in Brussel allemaal gebeurt, niemand weet het.

  Een Engels parlementslid vergelijkt het met een religie, waarbij de priesters weten hoe het werkt, maar de bevolking volkomen onwetend is (en met wordt gehouden).

  Dat is ook niet per ongeluk zo tot stand gekomen. De hele opzet van de Europese Unie is zodanig dat er nimmer meer invloed door de bevolking kan worden uitgeoefend op de overheid. Met andere woorden, er komt hiermee een einde aan de democratie.

  Wanneer mensen op straat foto’s worden getoond van de kopstukken in Brussel is er maar een enkeling die ze herkend. De Engelse politicus Nigel Farage vraagt zich af hoe het in ’s hemelsnaam kan dat je een Europees Parlement hebt waar geen enkele wetgeving kan worden gemaakt. Het is dus helemaal geen parlement zoals we dat kennen in een democratie.

  De wetten daarentegen worden gemaakt door de Europese Commissie, door mensen die niemand kent en achter gesloten deuren in het geheim, maar dat maakt niet uit want ze kunnen toch nooit ter verantwoording worden geroepen.

  De kern van het hele verhaal is dat de Europese Unie voor eens en voor altijd een einde maakt aan het democratische proces.

  Dit alles en nog veel meer in de onderstaande briljante en zeer begrijpelijke documentaire Nederlands ondertiteld met dank aan Irma Schiffers, die iedereen moet zien die wil weten wat de Europese Unie in houdt en hoe vreselijk jammer het is dat er voor ons voorlopig geen uitweg in zicht is. Wel kunnen we altijd nog ons heil bij de hooivorken zoeken gelukkig….
  Dit is een overgenomen brief.

  Like

 6. Deborah Menorah zegt:

  Doet me sterk denken aan de periode voorafgaand aan WOII. Ook toen had Nederland een zeer verouderd en belabberd leger. Nog zonder dat we een schot hadden gelost, waren we al onder de voet gelopen.
  Je kan mij niet wijs maken dat de duurbetaalde “hoge heren en dames” die het beleid maken dit niet weten en zien!

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  De huidige regering heeft klaarblijkelijk een hekel aan Nederland en zijn inwoners. Ze geven liever miljarden weg aan Griekenland. En dan niet te vergeten voor al die overgepigmenteerde verkrachters en andere criminelen. Daar is natuurlijk wel royaal geld voor.

  Like

 8. elisah zegt:

  Ik lees net dat er 30 Albanezen uitgezet zijn, in het vliegtuig reisden 70 man van de marechaussee mee…..
  Kan je nagaan wat voor een tuig dat is, dat er meer dan 2 man per asielzoeker moeten meereizen om ze rustig te houden.

  Like

  • Cathja zegt:

   Ze hadden beter twee Albanezen aan elkaar kunnen klikken, en op dat duo één marechaussee mee kunnen laten reizen. Stukken goedkoper!

   Like

 9. SeeMore zegt:

  “Gelukkig” gaan al dit soort zaken binnenkort vanuit Brussel geregeld worden 😦
  Dit was bij de “boven ons gestelden” reeds jaren bekend.
  Vandaar dat zij dit, willens en wetens, hebben laten versloffen…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s