PETITIE: Nederland wil een referendum om de EU te verlaten

Screenshot_31

Sinds de komst van de Euro en de Europese Unie, waarbij onze nationale soevereiniteit is weggeven en onze grenzen zijn verdwenen, is alles er alleen maar slechter op geworden. We zijn niet langer bezig met opbouwen, maar met AFBREKEN en UITDELEN. Daarom willen wij een REFERENDUM OM DE EU TE VERLATEN.

Teken HIER de petitie!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t G. de J.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", democratie, dictatuur, EUSSR, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op PETITIE: Nederland wil een referendum om de EU te verlaten

 1. joopklepzeiker zegt:

  ISIS terreuraanslag inderdaad oorzaak ramp met toestel EgyptAir

  Nadat bekend werd dat het toestel zo goed als zeker is verongelukt door een explosie, zei ook Hillary Clinton uit te gaan van een terreuraanslag. Officieuze bevestiging komt wellicht nog, als ISIS of een andere islamitische terreurgroep de aanslag opeist, misschien zelfs weer in een video, zoals ook gebeurde nadat een Russisch passagiersvliegtuig –een Airbus A321- in november vorig jaar in de Sinaï woestijn neerstortte.

  Trump op Facebook: ‘Lijkt op de zoveelste terreuraanslag. Vliegtuig vertrok vertrok (om 11.09 uur ’s avonds) uit Parijs. Wanneer worden we eens hard, slim en waakzaam? Wat een haat, wat een misselijkheid!’

  De grote vraag is of Parijs opnieuw in het brandpunt komt te staan van een moorddadige aanslag om de naam van Allah en zijn profeet te eren. Het toestel was immers uit Parijs vertrokken en had in Caïro moeten landen. Dat zou betekenen dat ISIS inmiddels ook jihadisten op de Parijse luchthavens heeft weten te plaatsen. Zo ja, dan is Parijs vermoedelijk niet de enige Europese stad waar hen dat gelukt is, en kunnen we in Europa waarschijnlijk nog meer aanslagen op passagiersvliegtuigen verwachten.

  Onlangs berichtten we dat inlichtingendiensten plannen hebben ontdekt voor aanslagen op toeristen op de Zuid Europese stranden. Dus mocht u deze zomer veilig aankomen in Barcelona, Marseille of Rome, dan is de kans aanwezig dat u zelfs op het strand op een erg vervelende manier met ISIS geconfronteerd kan worden.

  Maar alvast een prettige vakantie gewenst…

  Xander

  (1) Zero Hedge
  (2) Infowars
  (3) DEBKA

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/05/Terreuraanslag-vermoedelijke-oorzaak-ramp-met-toestel-EgyptAir

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  A Refugee Camp In Greece Last Night

  Like

 3. Jade zegt:

  Ok…, getekend.

  Like

 4. Terwijl we tientjes aan het storten waren en reclame maakten voor tegen de Oekraïne, een grijze muis met hier en daar een jihadist, werd de aandacht afgeleid van de turkse jihadistische olifant die ondertussen vol in de belichting door de voordeur naar binnen stapte, zo de porceleinkast in. Ik ben klaar met deze toneelstukjes. Nu weer een referendum voor tegen de EU terwijl ondertussen de EU-wetten met vrachtwagens hier naar binnen worden gereden. Ik verklaar hierbij officieel iedereen voor wappie die nog in democratie, referendum of stempotloden gelooft. Maak mij maar wakker als we er met een spandoek of een leuke tekening op af gaan.

  Like

 5. reageerbuis zegt:

  Volgens mij is er iets aan de hand met die petitie. Ik heb vorige week getekend en vandaag weer, maar sta er nog steeds niet bij. Anderzijds zie ik een naam die er twee keer opstaat met een minuut ertussen. De aantallen stijgen veel te langzaam.

  Like

 6. Jean zegt:

  Jammer dat wij Vlamingen geen referendum “opeisen” want ook wij zijn die EU misdaadorganisatie spuugzat, wij walgen van die EU lafaards nog meer dan van islamieten en die walging is al onbeschrijfelijk groot.
  Vlamingen blijven liever krapuul onderhouden zoals die massa regeringen, parlementen, provincies en al die vreetclubjes die maar eisen en eisen.
  Van waanzin gesproken, de politiekers komen uitleggen dat er al een 1.000 tal gevangenen “”minder” zijn en dat dit cijfer nog minstens met 1.000 gaat dalen (het is goedkoper criminelen vrij te laten rondlopen dan opgesloten te zitten) en de politiekers nemen “zonder blozen” ± 500 cipiers meer aan??? Voor wat en wie dienen die cipiers??? Moeten ze allen de krant kunnen lezen op hun werk??? Ze zitten daar maar wat rond te kijken en zijn daarvan zeer gestresseerd, zwaar werk??? Laat me niet lachen.
  Zo een wereldvreemde (lees; rechter) is zelfs van mening dat België een schurkenstaat is? Zou die wereldvreemde wel weten dat hij daar zelf aan meewerkt??? Iemand die criminelen een schadevergoeding wil toekennen van 1.000 euro per dag per crimineel creëert een schurkenstaat want die is totaal wereldvreemd, die weigert in te zien dat veel mensen nog geen 1.000 euro pensioen hebben en dat na hun hele leven gewerkt en bijdragen geleverd te hebben. Van een schurkenstaat gesproken. Die wereldvreemde heeft er blijkbaar ook geen moeite mee dat die nutteloze van Laken samen met die maroc zich lekker stijf kunnen vreten op onze kosten…..?
  Waar blijft de revolutie want het is nog erger dan een schurkenstaat, minstens 65% van die klaploperspostjes moeten geschrapt worden en dat “zonder oprotpremie” en hun hele vermogen in beslag genomen wordt want het is toch gestolen geld.

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Vanzelfsprekend getekend!

  Like

 8. Japio zegt:

  Duurde lang eer zo’n petitie kwam maar, natuurlijk getekend.

  Like

 9. Ron zegt:

  @Heer Bron,

  Zou u zo vriendelijk willen zijn dit bericht enige malen te herhalen indien de groei van het aantal handtekeningen een beetje inzakt?

  Bij het vorige referendum hielp reclame ook goed. O.a. ook op geen-stijl.

  Like

 10. Toch maar getekend want misschien dat er dit keer wél iets gebeurt, maar dan anders. (Zie Einstein’s definitie van krankzinnige halvezolerigheid)

  Like

 11. Wachteres zegt:

  Ik denk dat we beter nog even kunnen wachten; de ellende moet eerst nog groter worden.

  Als ik zie hoe GB voorgelogen en bedreigd wordt, dan ben ik bang dat de meeste Nederlanders daar ook intuinen.

  Het grootste deel van het volk stemt nu nog op partijen die pro-EU zijn.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  Als blijkt dat GB in de EU blijft, dan maakt dit referendum waarschijnlijk geen schijn van kans.

  Like

 13. Harry zegt:

  Uiteraard getekend , maar of het allemaal gaat lukken ?
  Reken maar dat “de andere kant” al de nodige plannetjes heeft uitgebroed om ons te dwarsbomen / onschadelijk te maken / bagatelliseren en te bedonderen .
  Het begrip “democratie” is aan een sterke inflatie onderhevig en het geldt enkel nog als het in de linkse kraam van pas komt .

  Like

 14. Dimitri zegt:

  Jammer dat ik niet kan tekenen. Ik woon niet in Nederland en aan mijn handtekening hebben jullie dus niks. Mijn sympathie hebben jullie in ieder geval. In Belgie zou er ook zo’n petitie moeten komen. Onze politici volgen slaafs de wil van Merkel en de EU. Ook Belgie zou beter af zijn zonder EU-dictatuur. Ik wens de initiatiefnemers van de petitie alvast heeel veel succes.

  Like

 15. J. C. Th. Köhler zegt:
 16. Thoth zegt:

  Ondertekend.

  Like

 17. S Dijkstra zegt:

  ook je e-mail aftekenen,graag.

  Like

 18. exmarineman zegt:

  Getekend en ook op mijn FB tijdlijngezet. En ook al woon ik dan in de Filippijnen ik ben Nederlander en heb stemrecht dus vind ik dat ik recht heb om te tekenen. Betaal ook nog steeds belasting in Nederland dus ik ben belanghebbende.

  Like

 19. John van den berg zegt:

  Had ik al getekend

  Like

 20. koddebeier zegt:

  Getekend, met 3 personen.

  Like

 21. Natuurlijk getekend. We moeten af van die poppenkast in Brussel, die is geld verslindend.

  Like

 22. Gerald Rik zegt:

  Waarom komt jullie reactie zo laat op dit petitionement. Dat verontruste burgers hun verontwaardiging uitspreken hiermee uitspreken! Dat wij dan misschien, eindelijk van het zootje
  parlementaire grabbelaars in Brussel worden verlost. Loopt al maanden!
  Het zou leuk zijn als uw webside ook aan dit soort activiteiten van af het begin aandacht besteedt.
  Verder best tevreden met een deel van de informatie die u verstrekt.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Met uw welnemen, wijsneus: Wij hier op de site spreken al JAREN onze verontrusting en verontwaardiging over de EUSSR en de islamisering uit.
   En het zal me eerlijk gezegd een enorme rotzorg zijn dat u, quote, “verder best tevreden bent met een deel van de informatie die u verstrekt”.

   En bovendien stond deze petitie 2 maart hier al op de site!:

   https://ejbron.wordpress.com/2016/03/02/petitie-nexit/

   Ik zou het zeer prettig vinden dat u hier verder niet meer reageert, want ik sta op het punt om de hele petitie van de site te flikkeren!

   Webmaster

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s