200.000 bezetters – bovengrens van de CSU bereikt

Screenshot_55

(Vertaling: E.J. Bron)

We verbazen ons er al wekenlang over dat er geen actuele cijfers meer zijn over de aantallen “vluchtelingen” en we vermoeden een informatiestop van de mainstream media. Gisteren deed de Deutsche Presse-Agentur een melding uitgaan dat tot mei de grens van 200.000 “geregistreerde asielzoekers” al is overschreden. – ergo dat er dit jaar op nog minstens een miljoen “vluchtelingen” te rekenen valt. Daarmee is de door de CSU eigenlijk geëiste bovengrens van maximaal 200.000 nieuwe “vluchtelingen” per jaar nu al overschreden.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op 200.000 bezetters – bovengrens van de CSU bereikt

 1. Cathja zegt:

  Als ik die gasten of de foto zie staan, krijg ik spontaan een sterke afkeer van ze. Dit zijn geen Duitsers en zullen het ook nooit worden! Het zijn geen mensen die bereid zijn zich in te zetten voor hun nieuwe vaderland, maar ze staan klaar om bevelen uit te voeren, waarvan we op dit moment nog niet kunnen overzien wat dit zal betekenen!
  Van deze gasten gaat een enorme dreiging uit, en ik kan me niet voorstellen dat Duitsland oprecht blij is met deze ‘nieuwe landgenoten’!

  Like

 2. Jan zegt:

  Dat zijn 200.000 te veel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan zegt:

  ‘Carnival of Cultures’ in Berlijn jachtgebied voor geitenneukers

  Like

 4. wim zegt:

  Welke types gaan er ook naar ‘het carnaval der culturen’? Boycotten dat soort politiek correct gedram.

  Like

 5. leefbarbaar zegt:

  Het leugencollectief VVD beweert nu dat Nederland per jaar maar 15.000 bijstandsmigranten moet opnemen. Raar, want sinds ze regeren, laten ze 10 keer zo veel eisnegers binnen. Verkiezingstijd??

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Het verkiezingentheater is geopend en de VVD heeft de 1e aanzet gegeven, bang als men is voor de PVV. En wat doe je dan….je neemt gewoon een punt over, zoals de VVD de afgelopen jaren al vaker heeft gedaan. En zodra je op het pluche zit dan doe je vervolgens precies het omgekeerde en laat je de grenzen wagenwijd open staan. Want dan is het allemaal plotseling niet mogelijk die regeling vanwege “afgesloten verdragen”. Nou a me hoela…… De VVD liegt al jaaaaaren zelfs in de tijd dat Kamp het Vluchtelingen- en immigratiebeleid onder zijn verantwoordelijkheid had. En praat ik dus over 1998…….. Dan terug naar nu: natuurlijk is het doods- en doodsstil. Want het blijkt dat de afspraak met Turkije nul komma nul waard is en dat Erdogan de zaak keihard aan het bedonderen is…..de ene chantage na de andere chantagebeslissing/voorstel…….. Ook van die 72 eisen van de EU komt niets maar dan ook niets terecht, want de EU/EC heeft het lef niet om Erdogan iets te weigeren noch stevige kritiek op zijn buitenlands beleid te heben. En dus gaan we lekker door met Turkije, maar diezelfde EC durft wel Polen op haar vestje te spuwen en dat land het stemrecht te ontnemen.
  En waarom is het verder zo stil over al die bootjes…….die komen nu niet alleen vanaf Turkije, maar nu vooral ook via Libië, Algerije en Marokko op weg naar Albanië, Italië, Spanje en Portugal.
  En ik zag ook een bericht dat ze nu zelfs per vliegtuig vanuit de Dominicaanse Republiek in de Caribean komen…..let wel per vliegtuig via SCHIPHOL naar Istanboel en dan ……..per boot (wellicht een luxe jacht) naar Griekenland (Lesbos oid)………en die zeggen dan : wij zijn Somaliërs, Syriërs, Yemenieten of zo…… En het aantal dat via al deze nieuwe routes binnenkomt zijn er inmiddels ook duizenden per maand…… Lampedusa en Sicilië lopen vol en ook de oostkust van Italië is helemaal open voor al die “vluchtelingen”, men steekt van Albanië over naar Italië ……

  En iedereen binnen de EU/EC en landelijke regeringen blijft muis- en muisstil zitten…….Hebben jullie deze week het “verhaal van Dijkhoff”gehoord…..?????? Dan zakt je broek toch werkelijk af….

  Een gatenkaas is er niets bij, de muizen hebben die gaten al zover open gegeten dat er geen houden meer aan is al leg je ALLE NAVO schepen voor anker tussen Turkije en Gibraltar.
  En dan sturen/brengen ze die bootjes niet terug naar de vertrekhaven, maar nemen ze die ook nog op………kijk maar wat Frontex o.a. doet en wat te denken van al die “reddingsboten” van Cordaid, Vluchtenwerk Ned, UNHCR enz enz…

  Like

 7. Ik heb een Turk en een Marokkaan meegemaakt… geen lieve jongens. Daarna weer een Marokkaan, een streng gelovige christen, een oud katholiek (allemaal twee handen op één buik). Als ik weer bedreigd wordt met ontslag door de baas of met opgesloten worden in een celletje in Houten door de politie, allemaal vanwege mijn schilderijen of songs… dan schakel ik de media in!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s