Alleen wij staan tussen toekomst of ondergang

Screenshot_57

(Door: “Duchesne”)

Onze geleerde “leiders”, van wie je enig inzicht en een relatief hoge algemene ontwikkeling zou mogen verwachten, halen per scheeps- of vliegtuiglading lieden binnen van wie je redelijkerwijs mag verwachten dat ze geen opbouwende rol in onze samenleving zullen vervullen. Erger nog, het gros ziet ons als minderwaardig en onze vrouwen en kinderen als gebruiksvoorwerp. Verkrachting is dan ook voor deze lieden vanuit hun geloof gerechtvaardigd, voor ons is het per keer een kapot gemaakt leven. En dan zwijg ik over de impact op de familie….. Kapotgemaakte mensen, dat is de meerwaarde van de economische parasieten die worden binnen gelaten.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Alleen wij staan tussen toekomst of ondergang

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  De revolutie start in Ede, of niet !

  Like

 3. Jean zegt:

  Als iemand aan mijn vrouw, kinderen en kleinkinderen komt dan zal diezelfde persoon stikken met de ballen in zijn strot. Nooit zal ik dergelijke misdaad tolereren ook al komt het van een perverse pedofiel, pedofielen zijn voor mij de zwaarste misdadigers op deze aardbodem en die perverse smeerlapperij mag NOOIT overleven.

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Maar helaas is pedofilie inmiddels al WEL toegestaan in Nederland en EU…….het is dus géén strafbaar feit meer!!!!! En waarom???? OMDAT men de MOSLIMS niets in de weg wil leggen en er kindhuwelijken daar plaatsvinden en al binnen zijn gekomen. En in plaats van om die te verbieden en terug te sturen het land uit omdat we pedofilie niet accepteren onder welke voorwaarden dan ook en ook al is het dan je of de cultuur waar je vandaan komt: hier ie het niet toegestaan en dus terug naar je land/cultuur van afkomst…..!!!!! MAAR helaas zijn “onze” leiders daar veel te slap en bang voor de “opstand” die dan gaat plaatsvinden door de moslims, maar owee als een autochtone Nederlander in opstand komt of zelfds maar preaat over een revolte dan staan ALLE “leiders” en linksche gutmenschen weer te brullen: het heeft niets met de islam te maken, jullie zijn racisten en discrimineren en hebben geen respect voor die andere nieuwe cultuur…….en ga zo maar door. Maar wellicht komt het het kabinet ook wel goed uit want dan hoeven ze aan Turkije niet meer te vragen om de pedofiel Demmink het land uit te zetten en terug te sturen naar Nederland. Want als die terug is en die trekt zijn bek open dan gaan er vermoedelijk heel wat “slachtoffers” vallen binnen OM, Justitie etc. Dus de “elite” dekt zich weer aardig in.
  Maar ik mag toch hopen dat er nu eindelijk eens een echte revolte uitbreekt en er meerdere en grotere demonstraties gaan komen binnenkort. Laat het een hete zomer worden.

  Like

  • Ron Soeverein Mens zegt:

   Ik hoop het van harte,maar ik denk dat het gros van de Nederlandse bevolking rustig verder slaapt zolang ze maar voetbal en darts kunnen kijken en erover mee kunnen praten want dat getuigd van betrokkenheid. Nog veel belangrijker is nu het media circus over Max Verstappen,dit is pas echt belangrijk. Zo wordt vermeden dat het volk op de hoogte is van o.a.de rellen in Frankrijk etc. Ik vrees dat Nederland kansloos is en wij hier op Bron straks moeten onderduiken en/of in het verzet moeten gaan.
   Het licht is uit in Nederland. RIP

   Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Heel vroeger had je op kermissen nog van die atrakties die je in de waan hielden, voor de gek hielden, het was ilusie en je betaalde ervoor om het mee te maken.
  Het hele kabinet (uitgezonderd Wilders) is met dit soort atributen opgebouwd om de burger maar op het verkeerde been te zetten en wij betalen de hoofdprijs telkens weer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s