“Catastrofale toestanden”: Minderjarige “vluchtelingen” worden als prostituees ingezet

Screenshot_48

“Syrische vluchtelingen” in Athene. Minderjarigen zouden als prostitué werken. klaagt een burgemeester. Heeft de regering nog controle over de crisis?

(Vertaling: E.J. Bron)

Een Griekse burgemeester klaagt over catastrofale toestanden in de “vluchtelingen”crisis. Hij spreekt van minderjarige “vluchtelingen” en “migranten”kinderen die zichzelf prostitueren op het strand van Athene.

De burgemeester van het stadsdeel Alimos in Athene, Andreas Kondylis, heeft het falen van de Griekse staat in de “vluchtelingen”crisis scherp bekritiseerd. In zijn stadsdeel zouden minderjarige “migranten” iedere avond op pas gestuurd worden om zichzelf te prostitueren. De politie zou echter nergens te bekennen zijn, zei Kondylis vrijdag.

“We krijgen steeds vaker klachten en aanwijzingen dat minderjarige ´vluchtelingen´ zichzelf prostitueren op het voormalige vliegveld ´Ellinikon´”, aldus Kondylis. Daar in de gebouwen van het gesloten vliegveld vinden de mensen al maandenlang een onderkomen. Het gaat overwegend om Afghanen; volgens de Griekse staf voor de “vluchtelingen”crisis bevinden zich op het terrein op dit moment meer dan 3000 mensen.

Een treinwagon als bordeel

Ook de Noord-Griekse grensplaats Idomeni zorgde de afgelopen dagen voor krantenkoppen. Niet alleen omdat “vluchtelingen” en “migranten” woensdag opnieuw de Macedonische grens wilden bestormen en slag leverden met de politie, maar ook omdat in het geïmproviseerde “vluchtelingen”kamp een treinwagon zou zijn omgebouwd tot bordeel.

De hulporganisatie Artsen zonder Grenzen kan deze geruchten ter plaatse niet bevestigen. Ze zou de wagon hebben gevonden, maar door “migranten” onder bedreiging met geweld verjaagd zijn.

Bron:
www.welt.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Griekenland, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Rotzakken, verloedering. Bookmark de permalink .

3 reacties op “Catastrofale toestanden”: Minderjarige “vluchtelingen” worden als prostituees ingezet

 1. Ad de Koning zegt:

  Daar is niets mee te beginnen. Ik herinner mij, en dat was in 1951, dat een onderwijzer op de MULO de leerlingen tijdens het lesgeven in de klas waarin ik zat toen het over Afrika ging o.a. zei “en als ze het niet krijgen zullen ze het komen halen”. Dat leek me toen nogal vergezocht hoewel het wel indruk op me maakte want ik ben het nooit vergeten, maar achteraf heeft hij gelijk gekregen.

  Like

 2. Drs.P. zegt:

  Ach, niets van allah is de booslim vreemd, wat een gigantische fucking inteelt ratten zijn het toch en dat wil allemaal hier gratizzzzzzz bbb???
  FF paar tapijtleggers (B52) over dat vliegveld laten gaan, een mooi tapijtje leggen en inteelt problemen zijn over.

  Like

 3. terex zegt:

  Zo langzaam aan beginnen ze allemaal het licht te zien onze leiders en moeten ze toe gaan geven dat de vluchtelingen politiek gedoemd is om te mislukken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s