CITAAT

Screenshot_51

“De meeste politici zijn geestesziek.”

(Holger Strohm, Duitse schrijver)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op CITAAT

 1. Drs.P. zegt:

  Klopt helemaal, duidelijk te zien ook!!
  En als ze dan per ongeluk een keertje niet geestesziek zijn, zijn ze wel horende doof en ziende blind en alleen bezig met hun eigen belangen!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Niet alleen geestesziek maar ook totaal gewetenloos. Onze Nederlandse cultuur moedwillig afdwingen richting Islam. De motie Halsema spreekt daarover boekdelen, nog los van het feit dat verschillende kabinetten, waaronder dit kabinet, zich schuldig maken aan landverraad. Hoe krankzinnig CQ gewetenloos moet je daarvoor zijn. Alleen de PVV kan hier een einde aan maken.
  Ik hoop dat ze de volgende regering gaan vormen, en niet weer als oppositie-partij !

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Dat merken we in Nederland dagelijks !!

  Like

 4. De heel erg veel meesten zijn knettergek, daar kan ik het mee eens zijn. Maar vlak de burger ook niet uit. Stel ze 2 vragen, of ze asielzoekerigen aan de vreet willen houden en of ze op Geert stemmen dan zul je zien dat minstens 70% van de hele populatie zo gek als een deur is. Slim zijn ze wel want ongeveer deze groep presteert het toch maar om hun leven lang op kosten van de anderen, die eigenlijk ook knettergek zijn om dat allemaal toe te laten, te gaan lopen flierefluiten zodat je vanzelf mit dit voorbeeld meevretende vluchtachtigen krijgt.

  Like

 5. Geronimo zegt:

  Dat is een open deur intrappen. Politieke collectieve waanzin, één groot EU-gekkenhuis, met de oppernar Merkel op kop. We worden als burgers tegen heug en meug zo stilaan in de hoek van het geweld gedrongen door al deze politieke, knettergekke tirannen. Dat zal uiteindelijk de enige uitweg blijken te zijn, vrees ik, willen we ons niet helemaal laten knechten door deze bende politieke psychopaten. Er valt nog moeilijk aan te ontkomen, tenzij de EU tijdig kan opgedoekt worden via een Brexit of via het eventuele presidentschap van Marine Le Pen. Daar is nu in eerste instantie alle hoop op gevestigd. Maar zovele burgers beseffen niet eens in de verste verte wat er allemaal aan het gebeuren is, laat staan wat er allemaal, ook voor hen, op het spel staat. Daar wringt het schoentje vanwege de van overheidswege georchestreerde desinformatie, waardoor zovelen willen behoren tot het clubje van de links georiënteerde, weldenkende ‘Gutmenschen’. Iedereen wil de eerste van de politiek correcte klas zijn. Dat staat mooi en je wordt er voor beloond.

  Voor de anderen, zij die wel klaar zien in wat er nu gebeurt, en die dit durven te uiten, dreigt minstens broodroof, gaande tot volledige uitsluiting uit het maatschappelijk gebeuren, of zelfs opsluiting.

  Wie de media controleert, heeft altijd de bovenhand. Dat is trouwens niet voor niets het eerste wat bij elke staatsgreep gebeurt, want zo stuur je de dwaze a-politieke meute in de door u gewenste politieke richting.

  Deze man, RAF Coppens, b.v. was destijds een veel geziene entertainer op VTM, zolang hij politiek correct bleef. Hij was weliswaar de minder getalenteerde tegenhanger van entertainer en notoir VB-hater Geert Hoste op de VRT, tot hij het volgende liedje bracht: “Zo simpel allemaal, zo simpel als ‘ik vraag het aan”. Sedertdien nooit meer over Coppens gehoord, laat staan hem gezien op VTM nog op een andere zender. Een frappant voorbeeld van de stille dictatuur van de politiek correcten, dienend ter afschrikking van andere onverlaten.

  Dat gebeurt dan allemaal in een zogezegd democratisch land, waar vrijheid van mening zo wordt bejubeld ! De waarheid zeggen of zingen als het om migranten gaat, is en blijft in de praktijk gelijk aan harakiri plegen.

  De moeite om even te beluisteren, het is van enkele jaren geleden, maar actueler dan ooit. RAF Coppens zingt de waarheid, en werd er voor gestraft.

  Op YOUTUBE kan u zien en horen waarom: https://youtu.be/I2p2_0jaP-g

  Like

 6. Jan zegt:

  Zo’n geesteszieke is Samsom die meer indringers wenst, want dan meer stemvee:

  Samsom: uitspraken Zijlstra over vluchtelingen onverstandig
  PvdA-voorman Diederik Samsom vindt het ,,onverstandig” dat regeringspartner VVD nu pleit voor het maximum van 15.000 vluchtelingen van buiten Europa die asiel kunnen krijgen in Nederland. Dat zei hij zaterdagavond in Nieuwsuur.

  Samsom reageerde op teksten van VVD-collega Halbe Zijlstra zaterdag op een VVD-congres. Samsom vindt dat een regeringspartij dit soort ,,boude uitspraken” niet moet doen op een moment dat we met veel meer vluchtelingen te maken hebben en staatssecretaris Klaas Dijkhoff (VVD) ,,zich het vuur uit de sloffen loopt” om plekken te vinden om mensen goed op te vangen.
  ….
  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4305398/2016/05/21/Samsom-uitspraken-Zijlstra-over-vluchtelingen-onverstandig.dhtml

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  De normaal fatsoenlijke mensen kunnen dit allang niet meer begrijpen, waarom dit gebeurd, waarom dit alles wordt toegelaten en gestimuleerd, waarom de burger wordt gediscrimineerd en achtergesteld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s