De Oostenrijkers kunnen hun eigen Poetin kiezen

Screenshot_46

De Oostenrijkse presidentskandidaten Alexander Van der Bellen van de Groenen (links) en Norbert Hofer van de FPÖ.

(Door: Florian Meyer – Vertaling: E.J. Bron)

Heeft u zich ook al zo vaak afgevraagd of de ondergang van Europa eenvoudig door middel van democratische verkiezingen afgewend kan worden? Zo ja, dan zou u morgen naar Oostenrijk moeten kijken. Want daar vindt een verkiezing plaats die veel beslist – en weer hoop zou kunnen geven! Er kan namelijk gekozen worden uit twee mannen. De verkiezing van de toekomstige president van Oostenrijk kan niet tot verwisselingen leiden.

De Groene Van der Bellen, onvoorwaardelijk voorstander van een centrale EU-staat naar het voorbeeld van de VS, voor massa-immigratie, voor het gevestigde mediale en politieke systeem. De FPÖ-man Norbert Hofer heeft op al deze punten consequent een andere mening, bovendien maakte hij in de verkiezingsstrijd de verstrikking van Van der Bellen in de Vrijmetselarij tot thema, de mediamacht van het establishment en de regeringspolitiek die in hogere sferen verkeert. Als het volk Hofer zou kiezen, zou dat een enorme klap voor het establishment betekenen, dat zichzelf graag bejubelt in de mediale parallelwereld en alleen maar net doet alsof ze belangstelling heeft voor het stemvolk. Het zou niet het einde van de democratie betekenen, zoals de hofdienaren van de concern-dictatuur voorspellen, maar het begin van de herovering van de democratie – terug in de handen van de soeverein, het volk.

Wanneer politieke elites voor iemand waarschuwen

Het oude systeem van rood-zwart (socialisten en christendemocraten), met zijn Groene en roze wormvormig aanhangsel, goot op dit moment alles in de strijd. Alle hoofdredacteuren van de mainstream media waarschuwen voor Hofer, alle internationale netwerken bezweren de Oostenrijkers, de hele huichelachtige kliek van systeem-gunstelingen mag het woord nemen en “waarschuwen”. Die pseudo-pacifistische lafaards, die al 2 jaar lang hun bek houden over de bloedige, door de VS veroorzaakte burgeroorlog in de Oekraïne; die huichelaars, die weliswaar opkomen voor “vrouwenrechten”, maar zwijgen wanneer verkrachtingen tot het alledaagse leven gaan behoren; die morele hermafrodieten, die blèren om “democratie”, maar het volk bespotten als dom en achterlijk als het volk zijn wil uit – al deze types waarschuwen ons nu voor Hofer. Net zoals ze ons ook constant voor Poetin waarschuwen, en nooit, nooit, nooit voor Obama of de Saoedische koning.

Is Hofer een Alpen-Poetin?

Rappers uit Wenen noemen in een nieuw “werk” Norbert Hofer de “Poetin van de Alpen”. Ja, de slechte Poetin – die de wereld in adem houdt. U weet wel. De intentie van de politiek correcte rappers is duidelijk, maar teveel mensen (ook in het Westen) weten wat Poetin voor zijn land heeft gedaan. Teveel mensen weten waarom de Russen als één man achter hun eerste man staan – de vergelijking Hofer/Poetin zou dus wel eens een averechts effect kunnen hebben. Poetin heeft zijn land van de uitbuiting door westerse concerns en zakenmensen bevrijd en beschermt het voortdurend tegen aanvallen van buitenaf. Hij zou zijn land nooit aan de VS verkopen door middel van vrijhandelsakkoorden à la TTIP. Voor Poetin komt Rusland op de eerste plaats, daarna een hele tijd niets. Een beetje Alpen-Poetin zou in de huidige situatie voor Oostenrijk dus helemaal niet zo slecht zijn…

Bron:
www.info-direkt.eu
Door: Florian Meyer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, FPÖ, gezond realisme, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Oostenrijk, Patriottisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op De Oostenrijkers kunnen hun eigen Poetin kiezen

 1. exmarineman zegt:

  Dat zou niet alleen voor Oostenrijk een zegen zijn, maar ook voor meerdere landen en dan wordt de oppositie groter en sterker tegenover die idioten uit Brussel. Dan krijgen we dus een groot Alpen/Balkan-verbond bestaande uit Polen, Oostenrijk, Tsjechië, Slovenië, Hongarije e.d. En als dan volgende maand de Britten voor een Brexit kiezen, dan zijn de poppen wel aan het dansen denk ik zo. Als dan ook Spanje en Portugal met hun begroting de kop in de wind gooien…….En Rutte moet ook met de billen bloot (zal ie wel lekker vinden als Juncker hem er over aait) en het associatieverdrag met Oekraïne afwijzen…..en ons duidelijke NEE overbrengen,

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Exmarineman.

   Van der Bellen zal meer dan waarschijnlijk de nieuwe president van Oostenrijk worden.
   De Groenen, de Zwarten en de Roden spannen namelijk, zoals “normaal” in een zogenaamde “democratie”, samen.
   Alle partijprincipes worden op een hoop gegooid. De kiezers van de Zwarten zullen massaal op de Groenen (Van der Bellen) stemmen, Zo is er door de kerk opgeroepen.

   De uitslag van de verkiezingen is overigens een twee-traps-raket. Wordt Hofer de nieuwe president… dan is dat een overwinning voor rechts, en dat is perfect.
   Wordt Van der Bellen de nieuwe president… dan zal dit de onvrede in Oostenrijk tot ongekende hoogte doen toenemen, en komt de revolutie weer ’n stap dichterbij.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Mijn ‘stem’ gaat uiteraard naar Hofer! Ik hoop dat de Oostenrijkers ook massaal voor deze man kiezen! Tot behoud van de democratie.

  Like

 3. Dat klopt, inderdaad: Zolang het maar een “eigen” Poetin betreft en het er niet op uitdraait, dat “dé” Poetin ook een vinger in de pap zou krijgen in andere, westelijker gelegen landen omdat mensen er zich blind op staren, dat hij de tegenpool zou zijn van Obama.
  Poetin goed voor Rusland, volgens de Russen? Prima! Zolang het maar bij Rusland blijft!
  We moeten allemaal onze eigen leider krijgen, die de juiste voeling heeft met het eígen land en ons niet blind gaan staren op Poetin. Dat is eigenlijk, wat ik nu al zo’n twee jaar probeer uit te drukken.
  Vanwege hun afkeer van de EU en Öbama” -die overigens nu al bijna het veld moet ruimen- zijn sommige mensen te veel geneigd, hun ziel en zaligheid aan Poetin op te hangen -wat evenmin de weg is: Rusland is het Westen niet. Ik denk zelfs, dat dat ook de reden is, dat Geert standvastig vol blijft houden, eerder trans-Atlantisch ingesteld te zijn, wat ik persoonlijk ten volle begrijp.
  Trouwens: Als Links dat dan “de eigen Poetin” meent te moeten noemen, is dat verder voor hún rekening; laten wij het maar liever consequent benoemen voor wat het inhoudt: Het eigen -gekozen- Staatshoofd. (inderdaad zou Nederland daarvoor eerst nog van die nep-oranjekliek af moeten.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Je zou je je wat meer moeten verdiepen in de TTIP , de overname van Europa door coporate USA .

   Dat trans-Atlantisch dwepen va GW is eigenlijk vast houden aan de petro dollar chantage cq oplichting .
   Ook daar zou je je wat meer in moeten verdiepen, want dat is een van de oorzaken van veel ellende op de wereld.

   Daar komt nog bij dat de NAVO eigenlijk gewoon onder controle staat van de USA .
   En om het machtige militair / industrieel apparaat van de USA in stand te kunnen houden moet je natuurlijk wel wat vijanden creëren .

   Bij elkaar genomen is het trans-Atlantisch dwepen niets anders dan dat we eigenlijk onder het bewind gaan komen van corporale USA , de nieuwe order .
   Kunnen we lekker de economische zeepbel USA economisch blijven oppompen .

   GW zou toch echt wat meer duidelijkheid moeten verschaffen in deze, maar hij schijnt naar de GOP conferentie te gaan , kan hij gelijk deze zaken aankaarten met de nieuwe president Trump .

   Ik weet dat dezer zaken heel wat moeilijker zijn te begrijpen dat het gevaar van de achterlijk primitieve barbaren des islam wat eigenlijk een heel eenvoudig probleempje is in verhouding met de door mij vermelde zaken hierboven.

   De gehele wereld zou erbij gebaat zij als de USA weer een gezonde economie zou krijgen gebaseerd op productie en handel in plaats van chantage en oplichting .
   En zich militair wat minder zou manifesteren met haar 300 basis en 11 vliegkampschepen aan de voordeur van ander landen

   Rusland gewoon als een handelspartner beschouwen ,en de gemaakte afspraken nakomen .

   O ja de moslimes , laten we beginnen met de kraan dicht te draaien want dweilen met de kraan open is zo nutteloos .

   Ik zie een Trump Putin samenwerking best wel zitten, in november dit jaar word de toekomst van de wereld en vooral de USA bepaald .

   Like

   • Cathja zegt:

    @ joopklepzeiker om 14:32

    Ik denk dat je hiermee de spijker wel op zijn kop slaat.

    Like

   • Drs.P. zegt:

    Heldere uitleg, soms krijg ik het gevoel dat een behoorlijk deel van dat asielratten gedoe een soort van afleiding is van wat er werkelijk gaande is (Monsanto / TTIP / CETA – ellende). In de USA zitten een stel gedegenereerde oude vieze mannetjes zoals een Soros, die met een soort van schaakspel bezig zijn en iedere zet met een pion betekent ergens op deze planeet narigheid en oorlog voor de gewone burger.
    In Brussel zitten de trekpoppen van deze cabalclub uit de USA en voeren de “orders” uit van verdeel en heers voor Europa.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Best: Rusland gewoon als een handelspartner beschouwen en de afspraken nakomen. Maar dat is nog wat anders dan het land compleet om de nek vallen.
    Jij zult best weten, waar je het over hebt, maar bedenk wel, dat ettelijke lui, die momentéél een afkeer hebben van Amerika, gevoelsmatig veel verder willen gaan en de deur naar dé kant wensen dicht te gooien. Terwijl een ander soort president alle kloven zou kunnen dichten! Dat is, wat er moet gebeuren, níet: Ons verslingeren aan de tegenoverliggende grootmacht, waar we historisch gezien ook al minder mee gemeen hebben.
    Jij rekent ‘GW ‘ nog steeds af op die TTIP, maar anderzijds is ook hij voor de verkiezing van Trump. Dus op den duur is díe kloof toch ook niet onoverbrugbaar, lijkt mij.
    En ik kan je verzekeren: Geen X-aantal TTIP’s brengen mij uiteindelijk van dit standpunt af:: Altijd proberen, om als Europese natie soeverein te blijven en je nóóit ertoe laten brengen, je met huid en haar over te leveren aan de ene grootmacht, door de deur dicht te gooien voor de andere. ( Want, al wordt dat de EU-lobby dan verweten, het stikt van de ‘emotionele’ poetinisten, die naar de andere kant toe precies datzelfde willen. Nou, daar pás ik dus voor.)
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Derde regel van onderen: EMotionele, uiteraard.

    Like

 4. Drs.P. zegt:

  Het verketteren in de msm is volop gaande, het is zooooo duidelijik te merken waar onze “nationale” kloterige dagbladen mee bezig zijn en wiens eigendom ze zijn (NWO):
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25836302/__Ultrarechts_op_winst__.html
  Gaan Hofer, gaan met die banaan, laat ze maar een poeppie ruiken die smerige slinkse ratten!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. Jan zegt:

  Van der Bellen is een moslimvriendje, ofwel dhimmie en daarom wil o.a. een jihadist dat hij dan ook president wordt en maakt hij reclame voor volksvijand Van der Bellen:

  Amtsbekannter Wiener Islamist wirbt für Alexander Van der Bellen

  Ein in Wien bereits amtsbekannter Islamist aus Ägypten namens Ayman Wahdan wirbt auf seiner Homepage öffentlich für den “unabhängigen” Präsidentschaftskandidaten Alexander Van der Bellen. Wahdan sorgte in der Vergangenheit immer wieder als Hass-Prediger für Aufregung, der Christen und Juden diskreditierte und das Kreuz als “Teufelssymbol” bezeichnete. Die Israelische Kultusgemeinde (IKG) erstattete im Jahr 2010 Anzeige.
  ….
  https://www.unzensuriert.at/content/0020796-Amtsbekannter-Wiener-Islamist-wirbt-fuer-Alexander-Van-der-Bellen

  Nog een indringer en tevens landverrader: Muna Duzdar

  Janken en jammeren kan zij ook:
  Duzdar: „Ich finde die Angriffe der FPÖ auf mich schäbig“


  Wer sind Ihre politischen Vorbilder?
  Der kanadische Premierminister Justin Trudeau.
  ….
  http://diepresse.com/home/politik/innenpolitik/4992852/Duzdar_Ich-finde-die-Angriffe-der-FPO-auf-mich-schaebig?_vl_backlink=/home/index.do

  Like

 6. Petrus. zegt:

  Als daar net zo met het stemmen wordt geknoeid als in ons land,
  heb ik er een hard hoofd in! We wachten af.

  Like

 7. joopklepzeiker zegt:

  Ik begrijp heel goed dat het vervelend is als de fictieve zuurstok democratie genaamd opgebruikt is .
  Maar wen er maar aan ook dit sprookje is aan de laatste bladzijde toe .

  Lees maar eens wat de groot denkers voor u in petto hebben.

  Like

 8. joopklepzeiker zegt:

  Om even duidelijk te maken hoe groot de uitgaven van de USA is voor de strijdkrachten .

  Begrijpt u nu hoe groot de impact is van dit zichzelf in stand houdend organisme .

  Like

  • paulzwueste zegt:

   En dan moet je weten dat het allemaal geleend geld is.
   Ze leven daadwerkelijk van de rente van hun schulden die ze innen met hun gore machtspolitiek!

   Like

  • elisah zegt:

   Inmiddels duidelijk waar de keuze op gevallen is.

   Like

   • exmarineman zegt:

    Jammer maar helaas en ook al is het verschil minimaal het is en blijft jammer. Het had zo mooi kunnen zijn. Wel opvallend hierbij is dat de gewone stemming in Oostenrijk zelf goed was voor hem maar dat de schriftelijk uitgebrachte stemmen door in het (veilige) BUITENLAND verblijvende Oostenrijkers de doorslag hebben gegeven en er dus kennelijk veel linksche gutmenschen in het buitenland verblijven…….. ik vind dat toch een teken aan de wand…..belangenverstrengeling op een of andere manier?????

    Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Europa-gezinde Van der Bellen wint verkiezingen Oostenrijk

  De Europa-gezinde links-liberale Alexander van der Bellen heeft de presidentsverkiezingen in Oostenrijk met een marginaal verschil gewonnen.

  http://www.nu.nl/algemeen/4266209/europa-gezinde-van-bellen-wint-verkiezingen-oostenrijk.html

  Onder de vlag van de EU heeft Wenen alsnog de slag tegen de islam (1683) verloren.

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Zoals al boven gezegd jammer maar helaas. En opvallend is toch wel dat juist de in het BUITENLAND woonachtige Oostenrijkers die dus wat er gaande is in Oostenrijk kennelijk niet aan den lijve ondervinden, voor de linksche rat hebben gestemd. Of zou er bij die mensen ook net zoals bij de Bilderbergers, NWO, Illuminati en Soros persoonlijke belangenverstrengeling zijn???!!!!

  V.w.b. die TTIP moet er zo snel mogelijk duidelijkheid komen hoe die er precies uit ziet, maar 1 ding is wel al duidelijk naar buiten gekomen en dat is dat de USA alles bepaald en in zijn voordeel heeft weten te krijgen en dat de EU (EC) onderhandelaars kennelijk alles maar dan ook alle eisen van de USA hebben ingewilligd wederom uiteraard ten koste van de Europese volken. Het enige wat de USA wil toezeggen is zo minimaal dat de USA zelfs dreigt om af te haken en – dezelfde taktiek hanteert als Turkijes Erdogan – Europa chanteert……o.a. met de toelating van auto’s in de VS.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s