Gezond realisme . . .

Screenshot_63

Als bikini´s in islamitische landen verboden zijn, omdat ze aanstotelijk worden gevonden, zouden wij de boerka dan niet moeten verbieden vanwege haar mogelijkheid om wapens en bommen te verbergen? 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in gezond realisme. Bookmark de permalink .

10 reacties op Gezond realisme . . .

 1. carthago zegt:

  Het voordeel is wel dat als sillyfanaatje simons straks met een lampekap door Den hagistan loopt, de illegale kokosnoten en kalifaatratten bewonderaars om haar heen wel veel gemakkelijker op te sporen zijn.

  Geliked door 1 persoon

 2. Natuurlijk. Je snapt eenvoudig niet, dat dat niet alláng gebeurd is.
  En nu eens niet vanuit de bedoeling, moslimaatjes dwars te zitten, maar dóódgewoon vanuit genoemd oogmerk. Niet meer en niet minder.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Ik snap echt die hele heisa niet over die burka en niqab……want in zo goed ELKE APV (algemene politieverordening) van de gemeentes staat dat volledige of gedeeltelijke gezichtsbedekking niet is geoorloofd. Met name in het zuiden staat dat het alleen is toegestaan tijdens de carnavalsweekeinde van zaterdagmiddag/zondagmiddag 1200 uur tot dinsdagavond 2400 uur. Helmen voor bromfiets, scooter, motorrijders zijn toegestaan om te dragen als men OP de motor zit, anders kan en mag niet. Dus er hoeft eigenlijk niet eens een aparte wet voor te worden gemaakt …… en ook tijdens demonstraties is het verboden om het gezicht onherkenbaar te maken, maar helaas treedt de politie daar ONvoldoende tegen op zeer zeker als het een tegendemonstratie van AFA of andere linkse groeperingen betreft. Maar dus ook als moslims demonstreren en er lopen vrouwen in burka/niqab mee MOET de politie optreden, maar ook dat gebeurt niet.

   Overigens vind ik het goed dat er door het kabinet een duidelijke wet wordt vastgesteld waarin het nog maar eens duidelijk wordt gemaakt en dat er door de politie MOET worden opgetreden! En als de politie het niet doet aanpakken die ambtenaren en ook de burgemeesters die weigeren die wettelijke regels uit te voeren…….

   Like

 3. ildiko zegt:

  burkas zijn niet anders dan een regelrechte groet uit de Hel, van hun Pedo Mohammed en van alle moordenaars in zijn naam. Deze gestoorde gekken zijn geen mens maar Duivels waardig. Waar zijn onze feministen met hun verlichte geesten???

  Like

  • carthago zegt:

   De “feministen” zoals de femmetje halsema en sillyfanaatje simons lopen inmiddels ook.al met een lampekap op. De baas over eigen buik trollen hebben nieuwe broodheren gevonden, de kalifaatratten, gezamenlijk trappend tegen de minderwaardig bevonden authentieke mannelijke gezinsbewakers in het avondland. Snel het land uit trappen die feministen naar raqqa,hup op studiereis.

   Geliked door 1 persoon

   • exmarineman zegt:

    Nou die Femke Halsema is wel mooi de indiener van de motie-Halsema die het kabinet opriep om als beleid te voeren dat de islam in Nederland NIETS in de weg wordt gelegd. En toen die motie was aangenomen (met alleen de tegenstemmen van SGP en PVV) vertrok ze na een paar maanden uit de 2e kamer en had inmiddels haar kinderen van “die zwarte” school afgehaald want dat was niet goed voor de toekomst van haar kinderen…… Over hypocrysie gesproken……en ach die simons dat is er 1 van de 15 en heeft een beetje last van een minderwaardigheidscomplex.

    Like

 4. koddebeier zegt:

  Per direct verbieden !!

  Like

 5. Helpt niet want dan gaan de Plofmeiden (m/v/omgebouwd) gewoon ook een vette bikini dragen en de haren blonderen. Je weet toch waar bommetjessliksters hun bolletjes in vervoeren?

  Like

 6. Jean zegt:

  In het westen is gezichtsbedekking op de openbare weg en in openbare gebouwen verboden, dus , laten we die vodden van hun koppen trekken en die vuiligheid asap Europa buiten flikkeren want voor enig respect te krijgen zitten ze fout in Europa.
  Alles maar dan ook alles wat met religie (lees: fabeltjes) te maken heeft duwen wij van ons weg.

  Like

 7. De burka en niqap is de uitstraling van hun geloof, stiekem en duister houden. Bomgordels zullen hier makkelijk onder te verbergen zijn. Maar zo als met alles, moet het eerst gebeuren. Waarom willen die islamieten hier komen wonen? Kan maar met een bedoeling zijn, ons ons eigen land uit pesten. En, dat is hun al aardig aan het lukken. Er trekken per jaar al veel Nederlanders uit het land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s