“Overal is de revolutie gaande”

Screenshot_50

(Interview: Paul van Gageldonk)

Geert Wilders gaf deze week een interview aan dagblad De Limburger. Dit interview kunt u hieronder lezen.

Ja, zegt de PVV-leider, af en toe is er sprake van een vijandige sfeer. „Polarisatie. Maar dat komt niet door boze burgers op inspraakavonden. Dat komt door de import van een cultuur, die ons haat. We hebben de intolerantie  geïmporteerd. En wij hebben die aanslagen niet gepleegd. Die hebben anderen tegen ons gepleegd. In Parijs. Op Van Gogh. Niet iedere moslim is een terrorist, maar iedere terrorist is wel een moslim. Ik zit niets voor niets al elf jaar onder zware beveiliging. Ik heb in de afgelopen jaren harde uitspraken gedaan. Ik waarschuw al meer dan tien jaar voor de import van de islam. Ik werd verketterd, uitgemaakt voor racist. Er kwamen aanslagen. Men deed nog steeds niets. Vervolgens kwamen er asielzoekers. En nog meer aanslagen. En nog doet men niets. Dan moet ik dus wel op de trom gaan roffelen. Niet omdat ik steeds extremer ben geworden. Maar er verandert niets en het wordt alleen maar slechter. Mag ik dan tegen Rutte zeggen: hoeveel doden moeten er nog vallen voordat het kwartje bij de premier is gevallen? Dat is niet het radicaliseren van mij. Dat is het radicaliseren van de domheid aan de andere kant.”

Wilders ziet het niet als een morele verplichting om Syrische vluchtelingen op te nemen.

„Wij hebben een morele verantwoordelijkheid om voor onze eigen mensen te zorgen. De vluchtelingen moeten een goede opvang krijgen, maar die mogelijkheden liggen in de regio zelf. Saoedi-Arabië, de Golfstaten, die hebben de morele plicht. Het zijn rijke landen. De politie rijdt er in Maserati’s. Het is hun eigen volk. Met hun eigen cultuur. Hun eigen taal. Ze geloven hetzelfde. Die landen, die vrijwel niets hebben gedaan, die hadden de morele plicht om hun eigen mensen op te vangen. Echte vluchtelingen verdienen hulp. Maar in de regio zelf.  99% van de mensen die naar Nederland komen, zijn geen echte vluchtelingen. Omdat ze, voordat ze hier aan kwamen, al door zes veilige landen zijn gegaan. Als ze hier komen, zijn het migranten geworden, gelukszoekers, economische vluchtelingen. Vanuit het perspectief van die mensen zelf snap ik dat wel. Maar we zijn roomser dan de paus geweest als het gaat om het toelaten van vluchtelingen.”

Niet iedere vluchteling is een gevaar, stelt Wilders. Maar het importeren van vluchtelingen levert grote risico’s op.

„De IND wist vaak niet wat voor paspoorten mensen hadden. Wat hun naam was. Tussen de aanslagplegers in Frankrijk en België zaten teruggekeerde Syrië-gangers, die gebruik hebben gemaakt van de vluchtelingenstroom. Er was al voor gewaarschuwd. Maar D66 stond in het Europees Parlement te schreeuwen dat dit allemaal demagogie was. En toen gebeurde het. De seksuele jihad. Het Keulen-incident. En nog meer van dat soort incidenten. Ze staan niet los van elkaar. Niet iedere vluchteling is een gevaar. Het importeren van de islam is wel een groot gevaar. Veel Nederlanders zijn bang om hun eigenheid te verliezen. gebruiken van geweld tegen andersdenkenden, het ongewenst aanraken van vrouwen, het verbieden van cartoons, dat hoort niet bij onze cultuur. Wat Erdoğan nu doet met die Duitse cabaretier en met Ebru Umar, het lastig vallen van die vrouwen in Keulen, de klachten in de mails, die ik heb gekregen, dat hoort allemaal niet bij onze cultuur. Vrijheid is het hoogste goed. Alles wat onze cultuur bedreigt, verdient die vrijheid niet. Het waanidee van linkse mensen dat alle culturen gelijk zijn: dat is dus niet zo. Onze cultuur is beter. En nu komen hier mensen die vinden dat als je hun fictieve figuur Mohammed beledigt ze je keel mogen doorsnijden. Ze maken dodenlijsten, waar mensen zoals ik zelf op staan. Ik roep het al heel lang. Maar de mensen zien nu in de praktijk wat het concreet betekent. Overal in Europa hebben mensen nu in de praktijk het gevaar van de islam meegemaakt. Iedere keer was de reactie dat een premier of een koning naar de dichtstbijzijnde moskee ging om vervolgens te verklaren: dit is niet de islam, de islam is een religie van vrede. Of het nou Obama, Cameron of Rutte is: ze zijn bang en willen geen politiek incorrecte maatregelen nemen. Maar er is reden tot optimisme. Bij de bevolking is dat lampje inmiddels wel gaan branden. Van Trump tot de Alternative für Deutschland, van de FPÖ tot het Front National, van de PVV tot het Vlaams Belang: al die partijen winnen terrein. De mensen worden wakker. Ze vinden dat er wat veranderd moet worden. Waar de politieke elite aanslag na aanslag maar in dat oude mantra bleef hangen, daar zie je nu dat de bevolking het niet langer pikt. Er is een democratische revolutie aan de gang. En die geest gaat niet meer terug in de fles.”

De vluchtelingendeal met Turkije brengt Nederland alleen maar ellende, denkt  Wilders.

„Ja, er komen wat minder vluchtelingen. Maar dat was al in gang gezet door die grenssluitingen in Midden-Europa. Maar we doen nu zaken met een man, die een in zijn ogen te liberale premier op straat knikkert. Erdoğan is een islamo-fascist. Toen ik eens in Engeland was, heb ik hem een total freak genoemd. Balkenende sprak er schande van. Nu zou ik er een prijs voor krijgen als ik dat zou zeggen. Die man is levensgevaarlijk. In 2004 was er een Europese top in Helsinki. Daar werd besloten om met de onderhandelingen over een EU-lidmaatschap voor Turkije te beginnen. Ik heb toen tegen mijn VVD-fractievoorzitter Jozias van Aartsen gezegd: dat maak ik niet mee, dat moeten we nooit doen. Ik werd weggehoond. En ik werd uit de partij geknikkerd. Ruim tien jaar later heb ik gelijk gekregen. Erdoğan is onbetrouwbaar. Hij heeft niets met ons. Als hij zijn zin niet krijgt met die visumliberalisatie zet hij zo de kraan weer open en komen ze allemaal onze kant op. Ondertussen gaan we zes miljard van ons belastinggeld aan hem betalen en, mocht die visumliberalisatie er toch komen, hebben tachtig miljoen Turken de kans om naar ons toe te komen en eventueel de illegaliteit in te gaan. Plus dat de onderhandelingen over een EU-lidmaatschap toch weer heropend worden. Erdoğan zei laatst: democratie is als een tram; je gaat zover als het nodig is en dan stap je eruit. Het is een gevaarlijke gek.”

Wat te doen met de vluchtelingen die hier al zijn? In regeringsadviezen word gezegd: geef ze snel een baan, dan integreren ze beter.

„Iedere asielzoeker kost Nederland € 36.000,- per jaar. In een tijd van bezuinigingen, waarin we moeite hebben om de pensioenen van hard werkende Nederlanders te garanderen, de thuiszorg wordt gekort, het eigen risico omhoog gaat, is het toch absurd om € 36.000,- per asielbezoeker uit te gaan geven in plaats dat de vluchtelingen naar landen in de regio gaan waar het geld op straat ligt? We hebben in Nederland 600.000 werklozen. Moeten we die op de arbeidsmarkt laten verdringen door asielzoekers? Hun aanwezigheid heeft een verschrikkelijk effect op de samenleving. We moeten ze niet binnenlaten. Sterker nog, Nederland moet beginnen met het de-islamiseren van het land. En daarnaast geen mensen uit islamitische landen meer toelaten. Trump heeft gezegd: ik wil geen moslim meer in Amerika toelaten. Als je dat in Nederland zegt, kom je voor de rechter. Dus zeg ik: laat niemand uit een islamitisch land meer toe. Dan weet je denk ik wel hoe ik erover denkt.”

Nee, hij heeft Trump nog niet ontmoet. Dat hoopt hij  wel te gaan doen, als hij deze zomer in juli het Republikeinse congres bezoekt.

„Ik heb vorig jaar twee keer gesproken in Amerika, bij Republikeinse regionale partijen. Ik merkte daar al dat ze Trump geweldig vinden. De Republikeinse Partij in Amerika is teveel elite geworden. Ze zijn de blue collars ( de gewone hardwerkende Amerikaanse man en vrouw) vergeten. En nu zien ze een man die voor hen opkomt. Die wars is van alle instituties en afspraken. Die geen moslims meer binnen wil laten. Maar ook geen Mexicanen meer. Die zegt dat hij gaat praten met de Russen of keihard gaat onderhandelen met de Chinezen, zodat Amerikanen hun banen zullen behouden. En als de Europeanen niet zelf meer gaan doen aan defensie, dan bekijken ze het maar. Dat is een nieuwe, frisse wind in Amerika. Onderschat hem niet hoor. Als ik Amerikaan was zou ik zonder meer op hem stemmen.”

Hier in Nederland gaat hij nog steeds voor een kabinet met de PVV.

„Partijen roepen nu dat ze niet met de PVV in een kabinet willen. Bij Rutte I riepen diezelfde partijen dat ook. Op het moment dat ze op het pluche gingen zitten, piepten ze opeens anders. En toen hadden wij nog vijftien zetels. Nu staan we op veertig. Als we zo groot worden, dan is het weinig democratisch om de PVV te passeren. Dan krijg je een revolte, natuurlijk democratisch en geweldloos. Let wel, ik ga hier niet in een tank naar het Torentje toe. Maar dan komen er nieuwe verkiezingen. En wordt de PVV nog groter. De kans dat er een premier Wilders komt, is dus nog lang niet verkeken.”

Dit interview is op 21 mei 2016 gepubliceerd in dagblad De Limburger.

PVV normale grootteBron:
Nieuwsbrief PVV
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, gezond realisme, PVV. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Overal is de revolutie gaande”

 1. joopklepzeiker zegt:

  Marine Le Pen, al geruime tijd nummer één in de peilingen om namens het Front National de volgende Franse president te worden, heeft in een interview met Russia Today opnieuw hard uitgehaald naar de Europese Unie en naar de Democratische presidentskandidaat Hillary Clinton. Ze wijst erop dat Brussel weliswaar ontelbare miljarden euro’s uitgeeft, maar dat belangrijkste pijlers van de EU –de euro en het Schengen Verdrag- aan het wankelen zijn. De instorting van de unie is volgens haar dan ook niet meer te stoppen. Daarnaast is ze ervan overtuigd dat de wereldvrede groot gevaar loopt als Hillary Clinton president wordt.

  ‘Onstuitbare neerwaartse spiraal’ van ‘stervende EU’

  De EU bevindt zich in een ‘krankzinnige onstuitbare neerwaartse spiraal’, aldus Le Pen. Niets wat Brussel nog onderneemt zal het Europese bouwwerk in zijn huidige vorm overeind kunnen houden. Het onvermijdelijke einde is slechts een kwestie van tijd. ‘De EU wordt enkel nog door het licht van zijn eigen sterven beschenen, terwijl haar voormalige vertegenwoordigers erom vechten om tijd te winnen, en miljarden aanwenden om de structuren op de een of andere manier overeind te houden.’

  Als onthutsend voorbeeld van de neergang van de EU wijst Le Pen op de recente strafmaatregelen van Brussel voor landen die weigeren moslimmigranten op te nemen. Die zouden per immigrant een boete van € 250.000,- moeten gaan betalen. Een land als Polen zal dat miljarden euro’s gaan kosten.

  Bedreigingen en afpersingen door Brussel ‘teken van grote zwakte’

  ‘De bedreigingen en de afpersingen die de Europese Unie inmiddels systematisch inzet, zijn in eerste instantie een teken van grote zwakte,’ vindt de Front National leider. De migrantencrisis wordt door Brussel misbruikt om de lonen in de 28 lidstaten te drukken. ‘Juist om deze reden ondersteunt de EU de komst van miljoenen vluchtelingen in de komende jaren. Deze mensen zullen de Europese arbeidsmarkt instromen, wat een daling van het loonniveau zal veroorzaken. Daarmee zal zo gezegd de arbeidersklasse worden verraden.’

  Na Brexit ook Frexit

  Le Pen staat dan ook volledig achter een uittreding van Groot Brittannië uit de EU. Ze hoopt dat een Brexit zal leiden tot een vergelijkbaar ‘Frexit’: de uittreding van Frankrijk. 53% van de Fransen wil inmiddels een referendum over het lidmaatschap van de EU. Mocht dat onder haar leiding inderdaad gebeuren, dan is het einde van de EU definitief bezegeld. Op de vraag of ze niet bang is voor vergeldingsmaatregelen van Brussel, antwoordde ze: ‘Als Frankrijk de EU verlaat, bestaat de EU niet meer.’

  Sancties tegen Rusland ‘dom en volledig absurd’

  De mogelijk toekomstige president van Frankrijk bekritiseerde opnieuw de agressieve politiek die de EU tegen Rusland voert, en noemde deze ‘dom’ en ‘volledig absurd’. Het Front National is altijd tegenstander geweest van de economische sancties tegen Moskou, die Europa overigens veel harder hebben getroffen dan Rusland zelf. Ze is daarom blij dat het Franse parlement op 28 april een resolutie aannam waarmee de regering wordt opgedragen om op de volgende EU top een verlenging van de sancties af te wijzen.

  Ze betwijfelt echter ten zeerste of de huidige socialistische president Francois Hollande, die vrijwel niet één Franse burger meer achter zich heeft staan, de moed zal hebben om tegen de EU en tegen de VS in te gaan. Als president wil ze sowieso de banden met het Kremlin aanhalen, en de democratische aansluiting van de Krim bij Rusland erkennen. (1)

  ‘President Hillary Clinton vormt gevaar voor Europa en wereldvrede’

  Wat internationale politiek betreft verklaarde Le Pen dat haar grootste angst is dat Hillary Clinton in november tot de volgende Amerikaanse president wordt gekozen. ‘In het belang van Frankrijk is Hillary Clinton waarschijnlijk de ergste keus,’ zegt Le Pen, daarbij wijzend op haar dubieuze carrière als minister van Buitenlandse Zaken, toen ze ‘de wereld objectief gezien in chaos stortte… Als ze wordt herkozen dan zal ze dit beleid, dit verwoestende beleid van conflicten, waarin Europa gevangen wordt gehouden in blind Atlantisme, voortzetten. Ik denk dat dit een gevaar voor de wereldvrede is.’

  Xander

  (1) KOPP
  (2) Zero Hedge

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/05/Marine-Le-Pen-Instorting-EU-niet-meer-te-stoppen-Hillary-Clinton-gevaar-voor-wereldvrede

  Geliked door 1 persoon

  • Thom zegt:

   Erger dan Obama die de moslimbroeders in Egypte aan de macht bracht kan Clinton niet zijn. Saoedi-Arabië was betrokken de bij nine-eleven aanval. wat deed Obama als Amerikaans president? Hij stak zijn reet omhoog en boog als een knipmes voor de salafistische Arabische beul.

   Like

 2. Scheerzeep NU zegt:

  Geen haar op mijn hoofd die er over peinst een baard te laten groeien.

  De overige partijen zullen niet in staat zijn een kabinet te vormen zonder de PVV.
  Minister-President Geert Wilders zal het komende kabinet voorzitten.

  Geliked door 1 persoon

  • BigLJohn zegt:

   In de krant van vandaag (Het Brabants Dagblad) een levensgrote foto van Rutte. Zijn waandenkbeeld; Rutte 4 met een vier of vijf partijen kabinet. Het steekt mij dat hij daar al (het verhaal) zo zeker van is. Daar zitten duistere beginselen achter ! De zoveelste leugens van Rutte bij de komende verkiezingen, met welwillende medewerking van de Main Stream Media, Fraude met stembiljetten, alles zal uit de kast worden getrokken om een Rutte 4 mogelijk te maken en om de PVV wederom te bashen. Maar wij stemmen tot onze laatste snik op de PVV !

   Geliked door 1 persoon

 3. koddebeier zegt:

  Jammer genoeg zijn het niet alleen de moslims, maar ook de autochtone landverraders die heulen met deze 5e colonne !!

  Geliked door 2 people

 4. joopklepzeiker zegt:

  De revolutie breekt inderdaad overal uit , vroeg ik heel aardig aan gruwelijke Berthe om even een volledige rijsttafel te produceren voor de eenvoudige edoch voedzame avondmaaltijd, kwam er daar toch een laagvliegend hoeveelheid keukenraad richting de klep aangesneld,. voldoende voor een complete reorganisatie der inrichting huize Klepzeiker .

  Geliked door 2 people

 5. Guardiacivil zegt:

  Overal komt het verzet in steeds grotere aantallen, het duurt niet lang meer dat Europa ….althans een zeer groot deel, zich gaan verenigen in een tegenstander van Brussel,j het wordt tijd, de hoogste tijd dat dit gaat gebeuren, en desnoods met hele grote opstanden overal. Als dat niet helpt dan zal er gelijktijdig overal een burgeroorlog starten tegen de elite en misschien is dit wel de zogenaamde derde wereldoorlog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s