VIDEO: De Zweedse kunstenaar Dan Park (opnieuw) gearresteerd voor aanstootgevende cartoon over “migranten”

 

Ezra Levant van TheRebel.media praat met Dan Park. De Zweedse kunstenaar en provocateur heeft opnieuw problemen met de autoriteiten, deze keer wegens een satirische cartoon over de “migranten verkrachtingsepidemie”.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, burgermoed, Censuur, Counterjihad, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, socialisme, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zweden. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: De Zweedse kunstenaar Dan Park (opnieuw) gearresteerd voor aanstootgevende cartoon over “migranten”

 1. Cathja zegt:

  Als de draak gestoken zou worden met christenen, of met Jezus (bijvoorbeeld), dan zou er geen haan naar kraaien. Maar nu het immigranten (dus waarschijnlijk moslims) betreft, schieten de autoriteiten weer in een kramp. Selectieve verontwaardiging dus.

  Like

 2. paulzwueste zegt:

  In Nederland is het niet beter… Hoe werd “Nekschot” niet van zijn bed gelicht!….
  Vuile smeerlappen!

  Like

 3. Verleden jaar in september moest ik op het politiebureau komen van mijn woonplaats over een kunstwerk van Maxima en Constantijn waar Maxima (en Constantijn) aangifte van had(den) gedaan bij de politie in Den Haag. Als me weer zoiets overkomt stap ik naar de media. Dan doet de media er verslag van en dan is het gedaan met de aangevers. Ik heb me lesje geleerd!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Die linkse smeerlappen willen kosten wat het kost de waarheid verbergen, het is te hopen dat dit verradelijke tuig hun straf niet zal ontlopen !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s