Denemarken: Belangrijke feiten over “vluchtelingen” en economie

Screenshot_26

(Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

De schrijver Nicolai Sennels heeft belangrijke cijfers en feiten over de kosten van “vluchtelingen” in Denemarken samengesteld. De cijfers verschillen in hoogte uiteraard van de Duitse cijfers, maar je moet bedenken dat Denemarken wezenlijk kleiner is dan Duitsland en slechts 5,5 miljoen inwoners telt. Bovendien zullen de cijfers van de Deense Nationale Bank, die uit het jaar 2008 afkomstig zijn, nu nog veel hoger liggen.

 • Zeven van de tien “vluchtelingen” kennen het westerse alfabet niet.
 • Slechts 2% van alle “vluchtelingen” is bij zijn aankomst bereid en in staat om te werken. De rest is te ziek of te onderontwikkeld en genezing en verdere opleiding kost miljarden.
 • Volgens informatie van de Deense Nationale Bank bedragen de netto kosten voor een niet-westerse immigrant gedurende diens leven € 268.000,-
 • De Deense Nationale Bank komt tot de conclusie dat alleen mensen “die na het beëindigen van een school of universiteit direct ter beschikking staan van de arbeidsmarkt een regelmatige baan hebben en in Denemarken belastingen betalen, die bovendien geen familie meebrengen en het land voor de pensioengerechtigde leeftijd verlaten” het land financieel voordeel opleveren.
 • De berekening van de Deense Nationale Bank wordt door de libertaire denktank CEPOS (Center For Political Studies) gesteund. Deze berekende dat de jaarlijkse netto kosten van een niet-westerse migrant ongeveer € 4000,- bedragen (dat betekent €268.000,- in 67 jaar). Hun nakomelingen, de tweede generatie migranten, kosten iets minder: € 3.900,- Als deze trend zich voortzet, zal het 40 generaties duren (dus ongeveer 1000 jaar) voordat de nakomelingen van de migranten economisch voordeel opleveren.
 • Volgens het ministerie van Onderwijs in Kopenhagen zal men de pensioengerechtigde leeftijd tot het jaar 2100 iedere vijf jaar naar boven moeten bijstellen om alle uitgaven voor de “vluchtelingen” te kunnen compenseren.

Bron oorspronkelijk artikel:
http://10news.dk/?p=2593
Auteur: Nicolai Sennels

Bron:
http://journalistenwatch.com
Door: Sarah Lund

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Denemarken, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, Overheid, Rotzakken, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Denemarken: Belangrijke feiten over “vluchtelingen” en economie

 1. Thom zegt:

  Die cijfers kunnen helemaal niet kloppen. Een immigrant daar die niet werkt zou 400 euro op jaarbasis kosten in Denemarken. ik weet niet hoe het nu is daar. 40 jaar geleden kostte in Denemarken alles drie keer zoveel als hier. Laat me stellen dat dat de kosten voor levensonderhoud momenteel gelijk zijn als hier. Dan krijgen ze minimaal per gezin van twee personen 1500 euro per maand.
  Dat is per jaar 1800 euro. Dat is zonder extra’s etc. per persoon al 9000 euro.
  Dat bedrag zal blijken veel en veel te laag te zijn in een land als Denemarken, waar al 300 gulden per week werd verdiend toen dat hier nog 80 gulden per week was. In 1970 kostte een fles bier in de kroeg daar 3 gulden en hier 80 cent. Ze dronken tot ze er bij wijze van spreken bij neervielen in Denemarken en Zweden.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  De bibliotheek van Arvika in Zweden biedt haar lezers een cursus Arabisch aan.
  Hierna vroegen talloze Zweden zich af of het niet produktiever zou zijn indien men inplaats daarvan een cursus Zweeds zou kunnen gaan geven………..!
  Maar, helaas……,dit kwam in het programma van de bibliotheek niet voor.
  ////////////
  Op 23 April werd een asiel-aanvrager gearresteerd omdat hij behalve andere gewelddadigheden zijn vrouw op haar hoofd had geslagen.
  Volgens de Zweedse politie werd de woede van de man gewekt door het feit dat zijn vrouw Zweeds wilde gaan leren.

  Nog meer feiten en “feitjes” over de niet geslaagde integratie in het Noorden;
  http://fr.gatestoneinstitute.org/8094/islamistes-gouvernement-suedois

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  268.000 gedeeld door 67 in idd. 4.000 €.
  Ze slapen zeker op straat en zijn nooit ziek enz.
  Al die ambtenaren die die lui moeten verzorgen, opvangen enz. kosten ook niks.
  Nu ook nog blijkt dat Turkije vooral zieken en ander ongewenst spul stuurt wordt het nog interessanter.
  Het lijkt een beetje op het zakgeld dat ze waarschijnlijk krijgen.
  En zomaar terug gaan, zonder iets, als ze 67 worden zie ik ook niet zo zitten

  Like

 4. Kan best kloppen, gerekend van de wieg tot het graf…. Baby’s krijgen geen uitkering en velen zullen toch ook wel ’n zekere tijd werken voor hun geld. Maar daarbij ook subsidies ontvangen, vanwege het door de meesten verdiende minimumloon. Ze zullen minimaal bijdragen aan belastingopbrengsten, en enorm veel kinderbijslag incasseren . Zo kom je gemiddeld wel aan die 4000 per jaar.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Iedere “vluchtelingen” die in Denemarken zit kost geen 4000 euro per jaar maar 4000 euro NETTO IN DE MAAND! En dat zijn leven lang!
  Laat je niet gek maken door nep berekeningen alsof het allemaal meevalt.
  De niet westerse allochtoon kost ons land minstens 10 MILJARD per jaar.
  Mensen die ziek en zwak zijn leveren NOOIT iets op voor de samenleving, dat deden ze niet in hun eigen land, dat deden ze niet in al die andere landen waar ze gezeten hebben en zeker niet in landen waar ze zonder één vinger uit te steken tot hun dood verzorgd worden met hun familie.

  Like

 6. Qvic zegt:

  Dat wij Nederlanders nu tot ons 67ste of nog langer moeten werken voordat we met pensioen mogen, danken we dus aan die zogenaamde vluchtelingen. Die hier alles voor niets op onze kosten vergoed krijgen en dan zouden wij de gewone autochtonen burgers hun ook nog ons land cadeau moeten doen inclusief onze manier van leven en ons nederig op moeten stellen aan dit analfabetische veel eisend volk, die haat en verderf zaait in ons land en alles in naam van hun religie. Dat danken we alle aan het politiek correct denken personen, die enkel aan hun eigen carrière denken, wat we zogenaamd volksvertegenwoordigers noemen. De enige volks vertegenwoordiger die hier ons constant voor waarschuwt, wordt telkens door die domme politiek correcte denkende mensen weggezet als racist, rechtsextremist en haat zaaien. Hoe bedenken ze het, Het volk verraden en beroven van alles en nog wat zou dan volgens de politiek correct denkende mensen, het beste voor de werkende autochtonen bevolking zijn? Ik weet wel dat vele de waarheden niet willen zien of horen, want dan valt hun illusie wereldje in duigen. Maar blijven de meeste op hun droom wereldje leven, tegen beter weten in. kotsmisselijk word ik van dit soort mensen. Het lijkt wel van hoe hoger zij opgeleid zijn, hoe politiek correcter hun gedachte zijn.

  Like

 7. Jan zegt:

  Asielzoekerscentrum deelt kogelvrije vesten uit aan personeel

  ….
  The fear of being attacked by one or more residents of one of the country’s detention centers is, according to the staff, apparently so great that more people want bullet- and stab proof vests. On Langeland, all of the five asylum centers have stab proof vests. A sign of defeat, says FOA

  Daily life has become so uncomfortable for some employees at the country’s asylum centers, that several have begun to demand bullet- and stab proof vests they can wear under their work clothes.
  At Langeland Municipality, Asylum Holmegaard who operates 17 detention centers around the country, has had several inquiries from concerned employees. The center management has now purchased 10 bullet- and stab proof vests.

  http://vladtepesblog.com/2016/06/01/fear-of-being-attacked-asylum-center-purchases-bullet-proof-vests-for-its-employees/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s