Het kalifaat komt eraan in de Balkan, maar ook in de rest van Europa

Screenshot_7

(Door: “Balkanske priče”)

Europa keert terug naar de Ottomaanse tijd. Niet onder dezelfde vorm, maar onder dezelfde gewelddadige druk van de islam. De Turken, Saoedi’s en ISIS werken samen met de Albanese en Bosnische moslims om uiteindelijk één grote islamitische staat op de Balkan en vervolgens in heel Oost-Europa op te richten. Zij willen op deze manier het Ottomaanse Rijk doen herleven en Europa uiteindelijk ook militair verslaan.

Turken hebben een eeuwenoude geschiedenis van bezetting, onderdrukking en genocide van dozijnen volkeren en naties. De Balkan-regio bleek ALTIJD een uitvalbasis voor de islam te worden om vandaar uit geheel Europa te veroveren. Dit is de reden waarom moslimleiders in Bosnië en Kosovo een moslimstaat wensten met steun van Turkije en Saoedi-Arabië. Het herstel van het Ottomaanse Rijk is iets wat de Turkse leiders al heel lang steeds openlijker aankondigen. Voormalig Minister van Buitenlandse Zaken Ahmet Davutoğlu zei in Sarajevo:”We zullen deze (Ottomaanse) Balkan opnieuw vestigen”…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Albanië, Arabieren, Balkan, Barbarisme, Bosnië-Herzegovina, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, dictatuur, Eurabië, Europa, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, kalifaat, Kosovo, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Midden-Europa, Moslims, nieuw fascisme, Oost-Europa, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Salafisten, Saoedi-Arabië, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Turken, Turkije, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Het kalifaat komt eraan in de Balkan, maar ook in de rest van Europa

 1. Geronimo zegt:

  Deze plannen kunnen enkel uitgevoerd worden omdat alle huidige Europese leiders, gewild of ongewild, blijven volharden in hun weigering om de bron van alle onheil te benoemen: de islam. Zo hoorde ik de Belgische premier Michel vandaag op TV, naar aanleiding van de hypocriete herdenking van de slachtoffers van de aanslagen in Zaventem vanwege de voltallige meute politiek-correcten, zonder verpinken verklaren dat het westen niet in oorlog was met de islam, maar met de terroristen.
  Naderhand bestond het ook Bart De Wever van de N-VA op VTM, en dat zonder schaamrood op de wangen, te verklaren dat niet de islam het probleem was, maar de islam-extremisten.

  Er zijn maar twee mogelijkheden: ofwel zijn ze beiden echt die mening toegedaan, en dan zijn ze onbekwaam, ofwel liegen zij bewust, en dan zijn ze ronduit misdadigers. In beide gevallen moeten zij dringend politiek het zwijgen worden opgelegd.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Zal nu wel eens willen weten, als ze dan heel de wereld hebben kunnen onderdrukken? Zouden ze dan zo gelukkig zijn? Hoe zouden die gasten dan aan geld gaan komen? Zouden ze elkaar dan gaan afblaffen? Raar volk, dat is het en het zal zo blijven, tenzij ze nu eens een keer gaan uitsterven.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ricardo zegt:

  ISLAM: I SHALL LIE AND MURDER!

  Geliked door 2 people

 4. ‘IS roept op tot nieuwe aanslagen in Westen vanaf 6 juni’

  Als je als moslim in het westen de zaak van het Kalifaat van IS wilt dienen, dan moet je tijdens de komende Ramadan – van 6 juni tot 7 juli – mensen doden en aanslagen plegen in Europa en de Verenigde Staten. Zij moeten het volgens de terreurgroep ,,overal een gevaarlijke maand maken voor ongelovigen”.
  ,,Ramadan is de maand van verovering en de jihad”, aldus de boodschap. Die zou afkomstig zijn van IS-woordvoerder Abu Mohammed al-Adnani, maar de echtheid is nog niet vastgesteld.
  De IS-woordvoerder haalde ook uit naar de internationale coalitie die de terreurgroep bombardeert in Irak en Syrië. ,,Hun vliegtuigen maken geen onderscheid tussen burgers en strijders, man of vrouw”, klonk het. De audioboodschap werd verspreid via Twitterkanalen die vaker mededelingen van de terreurgroep publiceren.

  Bron
  http://www.welingelichtekringen.nl/

  Like

 5. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s