Meerderheid van Duitsers wijst EU-Turkije-akkoord af

Screenshot_29

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens een Forsa-peiling wijst 59% van de geënquêteerden het akkoord met Turkije af. Wie verbaast het dan nog echt dat na de meeste peilingen blijkt: in principe zou op alle niveaus alleen nog maar politiek tegen de mensen worden gemaakt.

De meerderheid van de Duitse burgers bekijkt het “vluchtelingen”akkoord tussen de EU en Turkije kritisch. Volgens een representatieve peiling van Forsa voor het “Handelsblatt” wijst 59% van de geënquêteerden de deal met Turkije af, slecht 31% vindt hem juist. Bijzonder groot is met 70% de afwijzing onder de aanhangers van de CSU.

Het omstreden akkoord voorziet erin dat Turkije zich ertoe verplicht om “migranten” uit Griekenland terug te nemen. Als tegenprestatie krijgt Turkije financiële hulp van de EU-landen en een vroegtijdige opheffing van de visumplicht.

Het de baas worden van de “vluchtelingen”vraag wordt meer en meer een halszaak voor Merkel. Nu al wil volgens de peiling nog maar 44% van de burgers dat Angela Merkel na 2017 bondskanselier blijft.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Duitsland, EUSSR, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Turkije. Bookmark de permalink .

13 reacties op Meerderheid van Duitsers wijst EU-Turkije-akkoord af

 1. Karen zegt:

  Ook Duitsland is dus echt (definitief?) verloren! Nog steeds wil 44% die Merkel als bondskanselier? Echt onvoorstelbaar wat moet er gebeuren voordat ook die 44% eindelijk wakker worden? Ik vind dit hoogst frustrerende maar vooral ook beangstigende berichten.

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Dat wisten wel al, alleen Merkel is nu eenmaal Oost-Duits Doof

  Like

 3. joga zegt:

  Weg damit und möglichst schnell bitte.

  Like

 4. ildiko zegt:

  Als de Turken visumvrij mogen reizen 12.000.000 staan klaar om hier naar west Europa te komen. Dit is uit een recente onderzoek gebleken.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Nu al wil volgens de peiling nog maar 44% van de burgers dat Angela Merkel na 2017 bondskanselier blijft. Dat is 44% te hoog. Als die44 % de linkse kliek is, zijn die net als bij ons in staat (politiek, justitie en MSM) om de zaak blijvend te ontwrichten. Duitsland moet eerst een slachthuis van de Islam worden, maar dan is er echt geen weg meer terug ! En; …..wijst 59% van de geënquêteerden de deal met Turkije af, slecht 31% vindt hem juist. En hoe zit het met die overige 10 % ? 59 + 31 is immers 90 ! Staat dan niet 41% van de Duitsers achter die deal ? Alweer die rottige linkse kliek ?

  Like

 6. Marc zegt:

  Jammer, desondanks, dat de christendemocratische kiezer in Duitsland CDU blijft stemmen!

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Het grote Anti-Erdogan-Bord op het plein voor de gebouwen van de UNO in Genève, Switzerland.
  Ondanks klachten/verzoeken van Turkije het bord weg te halen, hebben de Zwitsers tot dusverre geweigerd.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Het omstreden akkoord voorziet erin dat Turkije zich ertoe verplicht om “migranten” uit Griekenland terug te nemen. Als tegenprestatie krijgt Turkije financiële hulp van de EU-landen en een vroegtijdige opheffing van de visumplicht.

  Als je er niet om moet huilen ga je lachen.
  Het einde der tijden.
  Leipenisten in optima forma.

  Like

 9. Dicksy zegt:

  59% wijst de deal af ! So What al is hier 99,99 % procent tegen deze deal. Als die 0.01 % die de macht uitoefenen en het voor zeggen blijven hebben zal er niks veranderen en gaat de deal toch door en zal er niks veranderen. Alles zal er door gejaagd worden voor de volgende verkiezingen in 2017 en zal het bij roepen in de woestijn blijven.

  Like

 10. exmarineman zegt:

  Ongelooflijk dat er nog 44% voorstander van is om Merkel opnieuw als bondskanselier te willen hebben. Dan is er toch echt wel iets mis in de hoofden van de Duitsers. En vwb die deal……Erdogan is al weer verder aan het chanteren, dreigt het akkoord op te blazen als er voor 1 juli 2016 geen visumvrij reizen en zegt nu dat de EU 500.000 Syriërs per jaar M O E T opnemen en dat de EU te weinig aan haar verplichtingen doet en tot slot: als de EU niet gauw over de brug komt dan neemt hij GEEN ENKELE (illegale) vluchteling meer terug. En degenen die hij gaat sturen zijn ALLEEN de ongezonde en ongeschoolden….. … En daar krijgt hij dus ook nog eens € 6,6 miljard per jaar voor……
  En hoewel de bootjes van Turkije naar Griekenland wellicht ietsje minder zijn komen die van de andere kant weer gewoon als vanouds en schieten we er dus uiteindelijk niets mee op. Gisteren alleen al 6000 (jawel op 1 dag zesduizend) “gered” door de Italiaanse marine…..

  Like

 11. vanhetgoor zegt:

  Als 59% van de Duitsers het verdrag met Turkije afwijst dan hebben we altijd nog 41% van de Duitse bevolking dat zich gedraagt als Chamberlains. Er is voldoende geschreven over Erdogan om te weten dat hij niet deugt. Zoek het citaat over de helmen en de kazernes maar op, het is bekend en wordt niet tegengesproken. Is de wereld dan zo ziek dat niet 100% van alle mensen misdaad verafschuwt en die misdaad wil stoppen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s