Topontmoeting van mensensmokkelaars in Kaboel: Er moet een nieuwe “vluchtelingen”-route komen

Screenshot_8

(Vertaling: E.J. Bron)

Het lijkt op een spionagethriller: de bazen van de 28 wereldwijd grootse organisaties van mensensmokkelaars zijn in de Afghaanse hoofdstad Kaboel bij elkaar gekomen om hun strategieën te coördineren en zich in te stellen op de veranderde situatie in Europa. Tijdens hun ontmoeting werden ze door Europese inlichtingendiensten geobserveerd, die op deze manier belangrijke informatie konden verkrijgen over wat er de komende maanden aan het “asielfront” zal plaatsvinden.

Duits - Zuerst

Het daarbij ontstane dossier werd o.a. toegespeeld aan de Oostenrijkse krant “Kronen Zeitung”. Volgens het dossier zien de bazen van de mensensmokkelaars op dit moment hun “zakenmodel” bedreigd, zodat in Kaboel hardop over een remedie werd nagedacht. Twaalf bazen uit Afghanistan, vier uit Griekenland, drie uit Iran, drie uit Thailand, twee uit Turkije, twee uit Bulgarije en twee uit India zouden volgens de “Kronen Zeitung” aan de belangrijke ontmoeting hebben deelgenomen.

Als men het dossier mag geloven dat in het bezit is van de “Kronen Zeitung”, werd in Kaboel o.a. besloten een nieuwe smokkelroute als vervanging voor de intussen afgesloten “Balkan-route” te openen, die vanuit Afghanistan via Georgië, Rusland, Oekraïne en Hongarije tot Oostenrijk moet leiden. Deze route moet eerst “verkend en uitgebreid worden”.

Bovendien zou het doel zijn om “minstens 300 Afghanen per dag Europa binnen te sluizen” – dat zouden in één enkel jaar 109.000 “migranten” uit alleen dit land zijn. Bovendien moet de “effectiviteit van de routes verbeterd worden”: de reistijd van Afghanistan naar Europa moet “tot maximaal drie weken verkort” worden, staat er in het dossier.

Het ging in Kaboel ook om heel praktische zaken. Er zouden discussies tussen de bazen hebben plaatsgevonden over hoe de kosten voor de omkoping van grensbewakers in de Balkan-landen in het vervolg beter verdeeld kunnen worden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Barbarisme, corruptie, Criminaliteit, Demografie, Eurabië, Europa, Graaien, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Midden-Europa, Moslims, nieuw fascisme, Oost-Europa, Oostenrijk, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Topontmoeting van mensensmokkelaars in Kaboel: Er moet een nieuwe “vluchtelingen”-route komen

 1. exmarineman zegt:

  Dit is eigenlijk niet te geloven en als het echt waar zou zijn dan zijn nu ook de namen van die smokkelaars bekend en kun je ze aanpakken. Je moet ze wel niet terug laten gaan naar hun thuisbasis lijkt meen ja hoor welk fijn land wordt er in betrokken: Oekraïne……kunnen we door dat corrupte land worden gechanteerd zoals dat nu door Erdogan wordt gedaan…….

  Like

 2. Ricardo zegt:

  `Waarom niet eens een keer de doodstraf geven ,voor mensensmokkelaars !
  Die ratten worden met de dag brutaler, volgens hun is , Europa dus van hun!
  De politieke motivatie om het ,defenitief te stoppen is er niet!
  Anders waren er allang al , partroulles voor de Libische kust , om de sprinkhanen plaag daar tegen te houden i.p.v ze hierheen te halen!

  Er is ook duidelijk geen enkele schaamte , in Afrika, Moslimlanden dat hun hoerenzonen hier alles gratis en voor niet krijgen en ook nog eens het Westen helemaal kapot maken !
  Geen cent meer voor Afrika, Moslimlanden veel te veel Miljarden, l weggegooid aan die bodemlozen putten!

  Like

 3. Luc zegt:

  Als ze wisten wie waar ging samenkomen en dit op zijn minst genoeg was om bruikbare informatie op te halen, dan had men deze mensen toch kunnen oppakken of uitschakelen ?

  Like

  • Drs.P. zegt:

   1x volle tapijtlegger (B52) er overheen laten gaan, mooi carpetje leggen en geen mensensmokkelaar meer te vinden, over met die routes!!!

   Like

  • Dicksy zegt:

   Als je EU/VS als beschermengel hebt dan heb je niks te vrezen, daarom wordt er geen actie ondernomen tegen hen. Zou mij zelfs niet verwonderen dat ze nog voorzien worden van het nodige materiaal/geld om hun bezigheden in stand te houden. Het geld dat de mensen voor hun overtocht dan betalen is voor de broodjes die ze onderweg krijgen !

   Like

 4. Boris Johnson had gelijk, de Nazi’s zijn de grondleggers van de EU

  Geliked door 2 people

 5. Thom zegt:

  Ze hadden blijkbaar nogal haast, want als ze gewacht hadden dan hadden ze dat met hun collega’s van de Bilderbergconferentie zoals Merkel, Rutte, Beatrix en Pechtold kunnen regelen.

  Like

 6. Als de Nazi’s de grondleggers zijn van de EU, wat moeten ze dan met al die moslims. Dat zijn geen Germanen.

  Like

  • Ron zegt:

   Goede vraag.
   Misschien konden de Nazi’s zich met bepaalde doelen op termijn tevreden stellen.

   Moslims zijn jodenhaters, net als de.Nazi’s. In WO2 waren moslims dikke vrienden met Hitler en z’n Nazi’s. De laatst overgebleven joden in de EU worden momenteel uitgeroeid of verdreven door moslims. Dit was het doel van de Nazi’s wat heden door moslims vervuld wordt.

   Like

 7. Marc zegt:

  Het kan niet anders dan dat dit scenario volgens Koenders, Timmermans en Merkel volledig uit de lucht gegrepen moet zijn.

  Like

 8. Die geloven in sprookjes en in hun eigen goedheid, of het zijn angsthazen.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Er is een trut op radio 1 die het geweldig vindt dat er (z.g.) vluchtelingen komen, we moeten ze verwelkomen, een huis geven een uitkering en een goed leven, zucht!!!! Ze zeg: ga ze ontmoeten en eens met ze praten, ja, ja!! Ze hebben hun verhaal al kant en klaar. Denken die zieligheids mensen niet na??? Wat ze te horen krijgen is doorgestuurd door al die zieligheids informaties. Doe heel zielig en vertel dit verhaal en je krijgt een huis en een uitkering om te leven. Ja, maar door wie worden ze onderhouden??? Juist door ons, en van wie krijgen ze gratis de huizen??? Juist, van jullie kinderen, ga in protest, als ik kinderen had waren ze niet jarig, doe iets!!! Ik word misschien vervelend met mijn oproep, ik doe het niet voor mijzelf, ik heb vele jaren een winkel gehad in woning textiel, heb woningen ingericht voor jonge mensen, zulke blije mensen, ik werd gevraagd om asielzoekers woningen in te richten, heb het geweigerd, ik kreeg geen orders meer omdat ik geweigerd had

  Like

 10. Avidia zegt:

  Het gebeurt om ons te pesten, we zijn te mondig, dat mag niet, nu worden we terug gevloten, accepteren!!!! Jullie hebben niets te vertellen, wij beslissen voor jullie, heerlijk toch voor de z.g. boven ons gestelden??? Ze hebben geen hersens, ze zijn compleet doof en vooruitziend blind. Wij burgers zijn veel meer bij de tijd, wij voorzien de situaties en die zijn niet rooskleurig, het maakt ons straatarm. De belastingen gaan omhoog om hen allemaal te voeden, er komen huizen tekort om onze jongelui,, het wordt een grote ramp, en de regering besluit alles lachtent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s